Жената ЛЪВ-25 част!

• 26 070
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Опа, Стеф доколото "чувам: напоследък войни навсякъде .........във форумитв, явно е от въздуха нещо  newsm78
Аз спах и ми е едно кукуруку  Mr. GreenСхавана се събудих и като звяр гладна, ама няма да ям пък  Crossing Arms
Оххх как не ми се ходи утре на работа..........

# 121
Здравейте и от мен.
Вени,честит ти именик.Да ти е здрав и много щастлив.Весело и безгрижно детство му желая.Много да ви радва. това е за Марти

Момичета,влязах в  нашия готварски блог с цел да си вкарам рецептичката/мойта и на Мастерчето/,но нещо  не успях да намеря опция за следващо публикуване на рецепти.

Охххх, да ви се оплача за пореден път ми се развали хлебопекарната/преди няма и месец отново ви се оплаках че ми се беше развалила.Бях я занесла в сервиза и от там ми издадоха протокол за нова проблема тогава беше ,че отказа да меси.Както и да е смениха ми я с нова машинка.Взехме си пак същата марка"Аляска" ,та с новата машинка да съм направила максимом 10 хляба и отново се развали/добре че още е в гаранция/.Занесох я отново на сервиз и днеска ми се обаждат да отида да си я взема понеже немогът да я поправят а проблемът сега е ,че отказа да пече.Т.Е. трябва само да й сменят нагревателя,да ама не неможели/нямали в наличност/Та сега отново ще ходим до Метро/от там я купихме и още е в гаранция/ за подмяна с нова или направо нов модел.

Та моля ви препоръчайте ми модел  и марка Praynig

# 122
Реа, де ги бе тези форумни войни? Те нашите в женския форум не са интересни. Твърде са злобливи. А аз обичам войните на майтап. И в Клюкарника нищо интересно няма. Да дадете некой линк от пресата?

# 123
Аз май шА ходя да замеся нещо Thinking.
Светле, жалко за машинката ти. Има тема в готварския и оттам може да прочетеш кои машини препоръчват най-много. По принцип от Аляската не съм случвала на оплаквания, както може би помниш и моята е такава и да чукна на дърво, не ми е правила проблеми вече близо 3 години. Явно е въпрос на късмет Rolling Eyes. То и в Метро май нямаш богат избор на модели. Ако няма какво, вземай пак Аляска, пък все си мисля, че третата ще ти се случи сполучлива. Чак таквиз каръци няма Peace. Дано да няма де Rolling Eyes.
Норче, дремна, а? Аз днес ще пропусна. Полежах малко докато приспя и не ми се губи повече време.
На Стеф и се философства, ама май няма с кого Crazy.

# 124
Как да няма, Полин? Откакто съм отворила очи ако знаеш колко места в мрежата избродих и на колко места се изказАх... Joy

# 125
Мен пък днес хич не ми се философства, ама Ич  Flutter
И кво стана Стеф? Намери ли "съмишляници"?  hahaha bowuu
Божкееее ако знете колко ми е студено.........баси.........
Чудя се кога да се изчипкам- сега ли или после около 19:30ч  newsm78 Ама май сеа шЪ вляза  Joy Днес да ви се оплача немога да взема решение - уж така, ама после така................нали мЪ разбиратИ  Rolling Eyes

# 126
Голяяямо четене хвърлих, и хапнахме, и пийнахме, и ТВ гледахме, и аз си четааа...

Вени, да ти е живо и здраво момчето! Да е послушен по малко и игрив по много!   bouquet

И мен понякога ме хващат лудите и ходя да споря с всички наред. Мъжо се смее, че тогава мол.овете, и суперите - са ми любимо място. То всеки ми е крив, и се разправям за най-дребното, дето друг път не бих и погледнала.

Ходихме малко навън и сега блеем с малкия. Работа не търся в момента точно, май ще изчакам на есен, че на малкия градината юли и август няма да работи и ще се гледаме. Но ако някой нещо ми предложи (приятели и колеги) бих се замислила.  Thinking

# 127
А, Реа, то аз да не мислиш, че съмишляници дирих. Исках да се изкажа пък.  Crossing Arms По разни въпроси. Все едно какви.  Joy Е, не баш де.

Реа, след сън винаги си много гладен. Затова аз избягвам следобедните дрямки през уикенда. После изяждам половин хладилник ( със все кабелЯ)

Миленче, а инак работи ли ти се?

# 128
  • София
Още веднж благодаря на всички за пожеланията  Hug!
Светле, Марти ще се зарадва много на подаръка от теб  Laughing  Peace! Ти питаш как да допълваш рецепти в линка от първа страница, нали? Трябват ти потребителското име и паролата, за да можеш да се логнеш и да правиш промени във файлчето. Свирни като си на линия, за да ти ги пуснем на ЛС.

# 129
Ами работи ми се, че вече 3 год. съм си вкъщи, но работодателите като видят че си с малко дете - бягат (както стана с доскорошния, като се разболя детето за 2 седмици и той бързо-бързо се сети, че не можело само от къщи да работя (да не говорим за болнични). А свеки отказва да помага, пък е и на годинки, де Rolling Eyes На гледачката надницата е с 10 лв. по-висока от мойта, за почасово гледане.

Стеф, не знам кво да кажа за твойчкия, човек някак се успива като стои вкъщи и става пасивен, мързи го все повече и (особено ако капе от някъде по малко) не си дава хич зор. Ама не трябва така, млад човек е, мъж, за семейство трябва да мисли, а не за глупости...   Hug Ти си го знаеш, де, ама...

Вижте тези бонбони - банани в шоколад, много вкусно изглеждат, а и са бързи сигурно сте ги видели вече в готварския, ако го поглеждате
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.msg14798797#msg14798797

# 130
Ай най-накрая се уредих. Мам ще отиде при жужето аз ще остана да си доработя, че така ми изостава всичко, а и с след 16,30 ч. вече никой не звъни и ще мога на спокойствие да си свърша работата. Имам да готвя, имам да стягам багаж, ама и много работа. Та ще видим как ще стане.

Hug Hug Hug

# 131
Пууу изчистих я тая тъпа баня.  #Cussing out
Сготвих, мусакичка. Вие к'во си правите?

# 132
Пууу изчистих я тая тъпа баня.  #Cussing out
Сготвих, мусакичка. Вие к'во си правите?

Ехааааааааа, ела изчисти и вкъщи, а ако и мусакичка ми направиш грешка няма да имаш. Аз работя с пълна пара.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 133
Камче, к'во шА кажиш да мА замериш с една чиния мусака, пък ти си грабни няколко кифли, а Flutter?

# 134
Поли, нИ щеш ли лазаня или бобец? Mr. Green Щеш не щеш аз вече кифла си вземАх! Crazy
Аз съм вече цветна, боядисана демек! Още нямаме топла вода ooooh!
Ками, ама ти си се удавила в таз баня, бре жена Shocked Или ви е много голяма банята?
Хаяско, не се претоварвай! Naughty Hug

Общи условия

Активация на акаунт