Камче, ще ти пратя всичко на ЛС
и ги сложих във фурната да втасват и те станаха много бързо. Сега се чудя ако бях сложила малко сиренце дали нямаше да са по-вкусни
И дали щяха да станат хубави 
, но дребното се забавлява докато ги режеше с формичките, а после папка малко от тях. А и стават супер лесно.
Ще споделиш ли?
! Изядохме питките и имам заявка утре пак да направя
.
.
! И брашното си докарала на количество. Формите са се запазили
. Абе браво!
.
.
. Че и другарче си повика
. Искрено се надявам да успееш да литнеш навреме
. Има време до датата, тъй че ако не изригне някой друг вулкан, всичко ще е наред
.
. За прощъпулника така стана, после пак ей така за един повод и това ме убеди, че от хартията по-хубаво няма. Някой ден като ми остане повече време, ще си заведа една специализирана тетрадка. Имам си една от много години, но е изписана, а и иска подновяване
.
!
! Сигурно съм изстинала, защото от време на време ме свива корема и леко ми дращи гърлото. Но днес имах работа следобяд, а сутринта чистих и готвих, и сякаш като не се залежи човек, а се мобилизира, всичко минава на крак. Благодаря, че попитахте
.
. Днес си купих едни пластмасови обички - черни, ама ще ми отиват на рамката на очилата и на 90% от блузите, които притежавам
!
!
Ама какво да направя като го харесвам и все натам ме тегли.
. Така ми се спи сега, че едва гледам.
. Иначе и баба ми отгоре хубаво натрупва с пудра захар. Първо прави кръст отгоре върху купчинката със жито и после поръсва пудрата захар. По средата на кръста слага църковна свещ.