Жената ЛЪВ-25 част!

• 26 030
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Хаясче, то тази питка е от Питките Пракър  Grinning

Камче,
ще ти пратя всичко на ЛС  Peace

# 601
Да се знам, че е от питките, ама аз да подчертая, че моето са питки, а не 1 питка Mr. Green Та за туй. Ама аз си спестих 1 то втасване  Blush и ги сложих във фурната да втасват и те станаха много бързо. Сега се чудя ако бях сложила малко сиренце дали нямаше да са по-вкусни  newsm78 newsm78  newsm78 И дали щяха да станат хубави  newsm78

Ооо, Вени и милинките са лесни и бързи, но ние нещо като, че вкуса им не харесахме. Но почти се изядоха и тая рецепта ще ти дам ако искаш. Аз имах останали 2 белтъка и ги цопнах на милинките. Ще вдиш сега, че не е толкова трудно да се меси и ще започнеш и ти. Аз за Великден купих ужасно много брашно (12 кг.) и сега само се чудя какво да правя с него. Въпреки че останаха само 8 кг. вече.

# 602
  • София
Хаяси, то да ти кажа аз не съм фен на милинките, детето гледам също предпочита да яде неща без пълнеж, но пък ми харесаха как изглеждат. Аз се зазяпах в снимки на питки, за да видя как им правите форми, сплитанки и разни други такива екстри.

# 603
Вени, аз се чудех ккво да направя с 2 та белтъка тогава. Милинките мойте нещо не ги харесаха много, но ги изядоха. Странното е, че и в питката слагам сирене, но вкуса е различен. А нисквитите, които правих са с майонеза, станаха си същите като маслените. Струва ми се, че са баш бая мазнички обаче. Щото има и майонеза и масло  ooooh!, но дребното се забавлява докато ги режеше с формичките, а после папка малко от тях. А и стават супер лесно.

# 604
Хая, а тези вълшебни кифлички по коя рецепта са? Пак ли някоя от Поли, че вече не помня  Blush Ще споделиш ли?
Ама вие всеки ден ли месите  Shocked

Днес правих една мусака - половината с печени чушки, другата половина с тиквички и малко ориз. За всеки - според вкусовете - 2 на 2  Mr. Green

А да знаете някои бисквитки с мюсли, че едно си седи отворено от доста време?

Тоя дъжд ме разбива, много ми е мръчваво и минорно, а и мъжо се върна в 21.30 и съвсем изтрещях с малкия.

# 605
  • София
Ама вие всеки ден ли месите  Shocked
Аз да, всеки ден, ама аз меся от онзи ден, де  hahaha! Изядохме питките и имам заявка утре пак да направя  Laughing.

Миленче, а постна ли мусаката? Аз постен гювеч правих днес, не знам дали ви се похвалих - пекох и него, и питките едновременно. Толкова съм задобряла, че готвя по две неща наведнъж  Joy.

# 606
Пуууу, да седна и аз най-после ooooh!.

Норче, много хубаво си завъртяла питката Heart Eyes! И брашното си докарала на количество. Формите са се запазили Peace. Абе браво!

Джуджи, не ти ли допаднаха питките? За моя вкус хич не им трябва никакъв пълнеж. Самото тесто ми е достатъчно вкусно. Но пък вие ако харесвате, другият път сложи Peace.

Венче, как си? Поотмина ли ти? Hug

Миленка, чак сега прочетох какво си ми писала за житото. Забравих вчера да го сваря, затова днес набързо и не можа да си поеме всичката вода, но го прецедих и стана много вкусно пас Peace.

Вий, тоА облак много нахален се оказа значи Crossing Arms. Че и другарче си повика ooooh!. Искрено се надявам да успееш да литнеш навреме Hug. Има време до датата, тъй че ако не изригне някой друг вулкан, всичко ще е наред Peace.

Иначе имам хиляда файла с рецепти и за всякакви поводи, но точно когато ми потрябва някоя от тях, нета ми баш тогава ще спре ooooh!. За прощъпулника така стана, после пак ей така за един повод и това ме убеди, че от хартията по-хубаво няма. Някой ден като ми остане повече време, ще си заведа една специализирана тетрадка. Имам си една от много години, но е изписана, а и иска подновяване bowuu.

# 607
  • Пловдив
Здравейте  Hug!

Гледам, че пак сте на кулинарна вълна...
Аз готвих зелен фасул. А за мръвкоядните: пържолки.  Mr. Green

Чух много добри отзиви за "Мисия Лондон". Ще идем да го гледаме тия дни.

Рени, не отскочи ли до Пловдив на концерт?
"Хагард" с Пловдивския симфоничен оркестър на Летния театър...  superuu

# 608
  • София
О, Поли, и Хаяси и тя ме попита дали съм се пооправила преди три страници и уж тогава щях да пиша, пък съм забравила  ooooh!! Сигурно съм изстинала, защото от време на време ме свива корема и леко ми дращи гърлото. Но днес имах работа следобяд, а сутринта чистих и готвих, и сякаш като не се залежи човек, а се мобилизира, всичко минава на крак. Благодаря, че попитахте  Hug.

А пък преди три дни някой пита кои са ни любимите цветове... аз харесвам черно  Crazy. Днес си купих едни пластмасови обички - черни, ама ще ми отиват на рамката на очилата и на 90% от блузите, които притежавам  ooooh!!

Привет, Бенджи  Hug!

# 609
На мен пък ми дай шаренко Crazy. Обичам цветни цветове Laughing. Но напоследък се убих да си купувам черни долнища на анцузи ooooh!. Не ме правят по-слаба отколкото съм, пък как им личи изцапано и прашасало ooooh! ooooh!.

# 610
Пол харесаха ни питките, много пухкави и въздушни, леки, леко сладки, абе превъзходни. Ама питам, ако ги направя с малко сирене вътре като кифлички, че да закусва жужи с тях евентуално.Мъжа ми и той обича със сирене малко. Но и така ядоха.

Вени, врътни утре една питка и ще си съвсем здрава  Mr. Green

Уф пусто черно и аз много го харесвам, все съм в черно ooooh! Ама какво да направя като го харесвам и все натам ме тегли.

Миленка, за питките ли питаш или си видяла някъде кифлички.  Не меся всеки ден, за първи път меся насред седмицата. Ама може и да не повторя. Много се уморих, щото 1000 неща захванах.

Аз да ви се оплача, тая година не се наядох на печени червени чушки. А свършиха. Тая година ще изтормозя баща ми за повече.

# 611
Джуджи, слагай сирене смело, няма проблем Peace. Освен това можеш да намалиш захарта с 1 ч.л. Но аз веднъж пробвах така, и вкуса им веднага се промени. С всичката си захар ми харесват повече. Не са сладки, а просто захарта /както и солта/ знаеш придават вкуса на тестото.

# 612
  • София
Хаяси, аз обирам чушки от мама и от баба  Blush! Останал ми е един буркан печени и белени и си го пазя... и аз не знам за какво, ама го пазя  hahaha.
Вчера пък купих няколко пресни, че слагам на детето някакъв зеленчук - ми те повече от 6 лева, бре  ooooh!!

# 613
Мусаката си беше с каймичка, ама където е ориза почти нямаше. А печ. чушки и на мен бяха последния пакет.
Има замразени печени чушки (не лоши) за около 2 лв./500 гр по фризерите в суперите.

Хая, питам за тези кифлички с албумчето, дето са някъде в началото, едни такива бухнали...Мммм...

Аз иначе нося доста ярки цветове - основно нагоре - синьо, червено, зелено, оранжево, а бяло и черно - само с повод и мразя да нося Crazy

# 614
Хахахаха, Басивулкана, хахахаха!
Норче, жестока питка си направила, бравос! Ще взема и аз да замеся някой път тези питки. Само да съм по свободна.
Аз днес учих, правих крем супа, фалшива дроб сърма и бисквитена торта + това бях на родителска среща и направо преизпълних петилетката  Joy Joy Joy. Така ми се спи сега, че едва гледам.
Поли, абе мислех да ти кажа за есенция лимон, ама си викам - едва ли ще има и за това ти писах за ванилията Simple Smile. Иначе и баба ми отгоре хубаво натрупва с пудра захар. Първо прави кръст отгоре върху купчинката със жито и после поръсва пудрата захар. По средата на кръста слага църковна свещ.
Оууууууу, мацки, лягам че не се търпи вече. До утре!

Общи условия

Активация на акаунт