Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ох, много болнички... Голяма прегръдка на всички и да се оправят!!
Ваня1975, пропсунах да ти благодаря за стерилизирането!
Рони, яде хляб, и каквото там му давам с него в устата, аз така му "представих" новия вкус - топих залци... Мерси за идеята! Wink
Ние си направихме една дълга разходка днес, срещнахме разни мами и бебета, включително Божко Simple Smile, та времето мина неусетно. Но наистина много се проточи студът, и на мен ми втръсна.

# 241

Честит рожден ден на Дария и Вики! Честито на патерица и на Евелин!
Да са здрави, щастливи и да растат умни деца!
   bouquet

Ели, Сиска няма да се включи утре, защото утре ще махат сливиците на Божидара. След малко отивам да ги посрещна на гарата  Wink

# 242
  • Русе
Знам за утре, но си мислех че ще е в Търново. Тогава ти пиши да кажеш как е минало и да й кажеш че стискаме палци.

# 243
  • София
Ели, ще сложа, мила, ама реших да не бързам, защото има време до 15 Май. Ако обаче съм в грешка-няма да те затруднявам, я Wink

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:40 от Мигла

# 244
  • софия
Честит рожден ден на Дария и Виктория!

Честита месечинка на Яна!  Party Time
Днес моето момче ми стопи лагерите.Не иска да спи и това е! NaughtyОт 6.30 сутринта до 14.30 не е
мигнал,въпреки многократните ми,жалки опити да го приспивам.
Иначе аз още си чакам и надявам мъжо утре да излети. PraynigАко пък не успее пак,има шансове да
тръгне с автобус.Ох,как искам вече да си дойде!
Това е от нас.

# 245
И от мене записче ако приемате нови попълнения  Hug

# 246
  • Русе
И от мене записче ако приемате нови попълнения  Hug

Приемаме, разбира се! Добре дошла при нас! Разкажи нещо за себе си и наборчето.

Смешко, стискам палци за мъжо. Казаха че утре ще отворят някои летища в Англия и Франция  Praynig

# 247
  • София
  Привет и от нас!
  Най-после и за да се включа след изминалата тежка седмица.Тъкмо щях да пише,че наваксах с четенето и Любомир вдигна  висока температура и 3 дни беше с ужасно разстройство,направо вода, слава богу вече е добре, но е на по-леки храни сега и мляко.Направо се бях побъркала ,като видях в сряда вечерта 39.4 , панадол, оцет и вода, ужасно беше да гледаш детето замаляло и плачещо.Казаха ни ,че било вирусно,защото само температура и разстройство имаше, но аз се съмнявах в една супа с киселец и лапад,която правих, но и зъбките са тръгнали.Сега от два дни яко го друсат Любчо нервите, зъбите, за всичко се реве и тръшка, направо ужас, позната история.
Пожелавам много здраве на болничките, милите дечица! Hug Hug Hug
Стискам палци на Божа утре Praynig Praynig Praynig
Рони, Hug
мария п  ,добре дошла!Разкажи нещо з а вас!
Да честитя на кръщенето на мамите с малки християнчета.  bouquet

Честит рожден ден на Еви на Роси, на Дианка на Кремче, на Дари и Виктория!Живи и здрави да бъдат, весело и щастливо детство!

# 248
  • София
Забравих още много неща да напиша, склероза какво да правиш, ще ме извините.
Честито на проходилите бебоци, да правят все по уверени крачки! Hug
Любомир ходи ,но като го водим с ръчички, когато се чувства готов ще се пусне, той ще си реши. Mr. Green
Смешко, дан о Ицето поспи, та да починеш и ти и мъжът бързо да се завръща.
Относон хлябчето и Любомир му е особено голям почитател, друго може да не иска, но трохи и хляб не отказва нито да троши ,нито да похапва и тъпче тъпче в устата до безкрай. Mr. Green
Рали, дано Жожи бързо му минава. Praynig

# 249
Привет!
Аз общо взето нямам какво толкова да пиша, ама искам да пожелая на другите болнички бързо да оздравяват! Аничка, как е Алекс?
Добре дошла на новата мама - разкажи ни за себе си  Hug

# 250
Валче, благодаря, че попита   bouquet Добре е, да чукна на дърво вече 4ти ден е без температура и дори снощи си спа в нейното легло и аз успях да се разпростря на воля в нашето. Преди това в какви ли не пози спях и после схваната.
Днес излизах с Алекс със слинга до магазина, резултат мускулна треска на краката. То не било лесно да носиш още 11кг отгоре...
Това време мн ми скапва настроението и все ми е едно начумерено.
Вчера купих разни парти украси за РД на Алекс, реших да е в градината както бях писала и се надявам да е хубаво времето. Чудя се обаче какви игри да измисля да забавлявам гостенчетата? Някакви идеи?
мария п, добре дошла, представи се и разкажи нещо повече за детенце Simple Smile  Hug
Дикси, предай едни стиснати палци и от мен на Сиска  Praynig

# 251
Мария п, здрасти, адаш! Добре дошла, винаги се радваме на нови попълнения в бандата! Simple Smile

# 252
Честито на малките ни прекрасни рожденнички днес! Да са здрави и безкрайно щастливи!

Сис - стискаме силно палци на Божи и теб! Дано мине леко и бързо!

Ние с Рости сме добре. Тръпнем в очакване на рождения ден. Вече ходихме на ясла един път, утре пак... Simple Smile
В събота бяхме на Паничище и беше много хубаво. Аз си починах, че имаше много каки/лели, които се занимаваха с него - по-често ще се организирам май да ходя по такива места с приятели Simple Smile
А за храната - моя младеж като набара един лук - така хубаво си похапна оня ден, че вече нищо не ме плаши. Как го сдъвка с тези два зъба не рабрах, но .. жив и здрав да мие. Simple Smile

Болничките дечица да се оправят бързо - много прегръдки и стиснати палци от нас!

# 253
  • Пловдив
Ето ни и нас - и ние вече навършили годинка, колкото и странно да ми е като погледна назад кога стана ама на - вече сме я закръглили!  Flutter
Да си изредим честитките- за съжаление повечето на патерица пак, че не смогвам да пиша:
Честит първи рожден ден на Диана, на малката Мая, на Еви, на Дария и Виктория!  bdbaloni
Сиска,Дикси  Hug дано всичко мине възможно най-добре  Praynig
animated,честито зъбче на Ели!
Мама Роси- дано скоро скоро ти поолекне и бабите да се възстановят възможно най-бързо!
Смешко, Нем - дано по-бързо се приберат силните ви половинки!  Hug
Нещо ми е нервно покрай подготовката на празнуването събота и неделя- неам нерви да пиша много, затова повече си ви чета. Жалко само че толкова болести се навъртат край мъниците напоследък - дано се разкарат бързо и да ги оставят да се радват спокойно на пролетното време и разходките! Хайде всички да оздравяват бързо -  hug от нас с Петьо!!! Ще пишем като мине празнуването - дотогава надали ще сколасам!

# 254
  • софия
Добро утро! Hug
Хайде на закуска,стига сте спинкали! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт