Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Варна
delilah_qk, да ти е жив и здрав малкия рожденик!!!

А защо ви няма на първа страница в списъка?

Тия дни не ми остава много време да се заседявам във форума, Оги изживява поредната емоционална криза, Елица след 3 дни с температура сега пък се е изринала (предполагам от препотяване и мръсотия). За капак на всичко, в петък трябва да летим за Сингапур за подновяване на визите. Намислили сме си оттам да си купим малко техника (прахосмукачка-робот и фотоапарат), стига да са по-евтини Wink. И сега съм се впрегнала и проучвания да правя какви точно модели искам.

# 256
Добро утро!
Смехоранка благодаря за закуската отново  Hug

Честит рожден ден на Петър! Да е жив и здрав, щастлив и игрив и много усмихнат! delilah_qk много да те радва и слуша!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 09:11 от ***Val4eto***

# 257
  • софия
Честит рожден ден на Петър!Нека да расте безгрижно и щастливо!

Мацки,полета на Тони е отменен отново. SadСтискайте палци все още да си му
пазят мястото за автобуса довечера! Praynig

# 258
  • Русе
От къде видяхте че Петьо днес има РД при положение че при мен датата му е 30.04  newsm78
В старите теми е писан на 19.04 а когато Делила качи снимките на тях пишеше 30-ти. За това го махнах от 19-ти но защо пък не ми е излязъл на 30-ти? Е*ати обърквацията  Shocked Имам списъци и оттам следя всичко за да няма пропуснат.
Делила, дай разяснение  Praynig newsm78

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 09:15 от eli_dechkin

# 259
Аз видях от Кейрен   newsm78

# 260
ЧРД на Петър!Да расте здрав и послушен newsm38 newsm59
Смешко, страхотна закуска както винаги!Стискам палци Тони да успее поне на автобуса да се качи fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed А малкото чудовище поне оставилите да си поспинкаш нощеска Heart Eyes
Та като стана въпрос за чудовища...Мойто реши, че 2.30 часа е много удачно време да ме събуди и да се пренесе при мен ooooh!И естествено, в 7.15 вече беше слязла от леглото и щъкаше из спалнята CrazyА аз съм ходещ труп Tired
Тая хрема и кашлица ми взе здравето.Вчера съм кихнала над 100 пъти Sick
Единстената хубава новина около нас е, че успях за един следобед да довърша тоалетите на децата и на мен за кръщенето!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverЗа Божи!Дано всичко мине бързо, безболезнено и незапомнящо се за малката кукличка!

# 261
Ели, според нейния пост РД е минало вече!

# 262
  • софия
Цитат
Ето ни и нас - и ние вече навършили годинка, колкото и странно да ми е като погледна назад кога стана ама на - вече сме я закръглили!
Ели,това ни накара да си мислим,че си имаме рожденник. newsm78
Рони,Ицко може и да е имал желание да поспи тази нощ Mr. Green ,но съседките над нас бяха спретнали
купонче.  Crazy
Холът им е над спалнята ни,та и на мен ми беше трудно да спя,та,какво остава за него,
който се буди от всичко.

# 263
  • Русе
Да, така е! Наистина е роден на 19-ти, досега се рових из архивите. Обърках се от датата посочена на снимките й  Embarassed
Делила, приеми извиненията ми Hug И със закъснение да му пожелая много здраве, щастливо детство  newsm67

# 264
  • вече Пловдив
Честит първи рожден ден на Петьо на мама Делила! Да расте здрав, палав и щастлив за радост на цялото му семейство!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 10:30 от Ваня1975

# 265
Честит първи рожден ден на Петьо! Да расте здраво и много засмяно дете!

# 266
  • София
Честито на всичките ни днешни рожденици!

Малкият се мъчи да ака и звучи все едно някоя мацка прави кекс..  hahaha

Новата мама, пиши повече за себе си! Гледам твоите дечица са с малка разлика та ми е много интересно как се справяше преди, как е сега и т.н...

Стискаме палци на Божа и разболяващите се бързо да минава всичко Peace

# 267
  • София
Честит рожден ден на Петър, жив и здрав и много щастлив да расте!

Смехорана ,мерси за закуската! Hug
Кайрен ,успешно пазаруване и бързо да свършите работа. Hug
В къщи ние си правим терасите, майсторите са мъжът ми и баща ми, та докато не засъхне замаската трябва вътре да простирам.Тези дни трябва да изберем и гранитогрес за терасите, после и парапетите, бавно и славно.

# 268
Честит 1-ви рожден ден на Петьо! Да расте здрав, умен, послушен и усмихнат!!!
Стискам палци операцията на Божа да е успешна и бързо да се възстанови!
Смехоранке, дано съпругът ти да има късмет с превоза и да се прибере тези дни, че се измъчихте с Ицко самички!!!
Кайрен, искам и аз в Сингапур, пъъъъъък!
Зорлем и аз метнах 2 снимки на бандита за колажа - големи мъки бяха да го хвана за снимка без размазан кафяв сопол. В тази връзка сополивата сага продължава и за трима ни. Мъжо е и на АБ.
Не искам да чувам, че има още болни, бееее! Хайде всички да оздравяваме вече!

# 269
Здравейте, аз пак се позагубих за малко. Ами не ни стига този пуст сън, да му се невиди вече, от както се е родил Любчо сме нямали една нормална нощ, рекорда сън без да се събуди е 2 часа, но само веднъж се е случвало, иначе на всеки 40 мин се буди и през деня, и през нощта, от първи месец до сега е така. Вече незнам какво да му давам, то не бяха гелчета за зъби, дентокинд, инфакол. няма и няма промяна, отчаяла съм се. И все гледам той като легне през деня за 40 мин и аз да легна с него, или пък да му направя обяда , затова все не ми остава време да седна пред комп. И такива ми ти работи с нас, наоплаках ви се.

Честит Рожден Ден, на всички минали и настоящи рожденици. Да са живи и здрави всички и да радват всички около тях. Големиииии да пораснат   bouquet Laughing Heart Eyes newsm59  party023 newsm38  ura

Общи условия

Активация на акаунт