Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Честит рожден ден на Сашко!Жив и здрав да е и много
послушен!

Мигле,много лошо,че Божко е болничък. SadКак е той сега?
Сега се връщаме от новия МОЛ.Лелеееее,страшна лудница ooooh!,но пък си заслужава!
Имах една неочаквана,много бърза и приятна срещичка там с Плами.
Много ми стана хубаво,че я видях!
Хайде,после пак ще пиша,сега имам да наваксвам с четенето. Crazy

# 466
  • София
И Евгени не е приет.Ма*ната му,с 8.1 точки е.Не знам колко е до  късмет,но не е приет!Ще се осланяме на частни ясли и на здрави баби и дядовци.Аз се налага да се връщам на работа след 10 дена.Хайде,не ми се пише нещо,скапа ми се настроението.

# 467
Сега се връщаме от новия МОЛ.Лелеееее,страшна лудница ooooh!,но пък си заслужава!

Да не съм чула после за болни дечица, ей! Naughty

Ние не сме класирани за ясла, ама при 2 места за набор 2009 г какво да очакваш? Но не ни и трябва, ще заминем и току виж като Кайрен са ни приели. Хехех. Днес баткото бе на демо урок на Хелен Дорон и после на разходка в парка Гео Милев с приятели. Децата довършиха играта си у дома, а големите откарахме на маса.  Sunglasses

Честит празник на всички празнуващи, да не изброявам...че ще пропусна! newsm38

Мъжо лети на 1 май, има време....Но вече не ми е стегната душичката заради някакви пусти облаци! Hug

Благодаря ви, мами, идеята за парти артикули видях от тук...а тати ги купи от там.  Heart Eyes
На Ники май ще му правим и прощъпулника заедно с РД. Ники се учи от детето на приятелката ми, която го гледа докато съм на зъболекар. През ден съм на стола, яко офанзива докато замина.  Mr. Green Играят си двамцата младежи и нашият се пуска и тръгва да ходи...До седмица като го гледам ще се е научил. Ще съчетаем нещата, докато тати е тук. Иначе няма кога?!?!.... newsm30

# 468
Стана весело с тези ясли Grinning И нас ни няма Joy Не че имах надежди Laughing На бабин дом.

# 469
Мдааа,браво на Малачика и другите които могат да разчитат на баби.Пък аз що ли се оплаквам...Майка ми ми е колежка,хем ще гледа детето,хем ще ми е близо през 7 етажа  Mr. Green съвсем изперках вече......
А иначе Жожката е много по-добре.Кашля,но вече не така лошо.И хремата минава бавно,бавно.Надявам се в понеделник док да каже,че вече е добре и да спираме сиропите.
На другите болни - бързо оздравяване!

# 470
  • София
благодаря ви милички много за загрижеността-на Вайзичка и на Смехоранка и на Лиленцето и на всички Hug
ами не я свалихме тая пуста Т. Пада до 37.3 и пак нагоре....до 39 ooooh! Sad
Ще се оправим....само да издържим
целувки и спокойна нощ на всички

# 471
Честит рожден ден на Александър! Дивето да ти е много здрав, игрив и усмихнат!
Дикси добре, че не го е глътнал милото - пък за издухването нормално, особено с две чавета на главата. Аз съм с едно и вече няколко пъти ми се случва като излизаме за разходка да забравя лъжичката на Ева.
Мигле дано да е само зъбки и бързо да се оправи Божко!  Hug
Аз за Ева не съм и подавала засега документи за ясла - но сега съм малко в чуденка, и май клоня сега да подам за класирането през септември. Ама имам да ходя по институции, и не знам дали ще сколасам да си ги подам - трябва да ходя да сменям лична карта, че и мъжа ми също, и да си вземаме удостоверение, че нямам задължения към държавата. А мъжо как ще го накарам да ходи по тези институции нинам  Thinking, че хич не ги обича  Simple Smile. От друга страна ми е малка да я давам даже и септември, ама пусти му пари  Sad, но не съм решила нищо окончателно. Честито на всички приети в ясла!
Стасита не така няма да униваш  Hug. Е ако беше във Варна, щях да му стана бавачка на адашчето, и така щях да ги гледам през деня Евгени и Евгения и двамата щяха да са си доволни, че моята както обича други деца  Grinning

# 472
И ние не сме приети. И двете са с по 10.1 т....  #2gunfire

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 23:16 от zaiobaio

# 473
I nie ne sme prieti - i dvete sa s po 10.1 t....  #2gunfire

Ееееееее,стига де!  #Cussing out нямам думи!!!
Аз обмислям вариант да  пробвам градина в района на работата ми пък да видим......

# 474
Рали, ние кандидатстваме в градини в района, където живеем и в района, където работя. И това е резултата. По т.нар. социални критерии има по-малко места, отколкото по общи критерии и масово с близнаци сме резнати. И други мами се оплакват. Това ако го разбирам...  #Cussing out Все пак, ако трябва да наемем детегледачка или да ги пратим в частна градина, за нас натоварването е в пъти по-голямо. За едно дете все ще отделим някак пари, ама за две ни идва супер нагорно. Все пак трябва и да живеем някак. И по този повод в градините дават по-малко места за такива като нас... Сори, ама не е честно.

# 475
  • София
Ние на няколко места сме с толкова точки, колкото и последните приети. Та има някакъв шанс, ще видим.
Нали има на някои места групи, които започват по някое си друго време през годината? За там през ИСОДГ ли се кандидатства пак?

# 476
  • Русе
Малееее, като ви чета за тия ясли тръпки ме побиват  ooooh! При нас сега се чака за ДГ и по-следващата година ще спинкам пред нея за да вредя Гого.
Болните да се оправят  Praynig Има страшно много вируси сега и от оня ден тъпча децата с разни илачи че да не Фанат нещо  ooooh! В понеделник ще слагам на Гого последният от трите Пентаксим-а а идва време и за следващата ваксина. Уф.

# 477
И аз давам на зайците профилактично Вит С заради вирусите. дано само с 2те регистрирани още миналата година хреми да си останем за първата годинка  Praynig

# 478
Страшно е в София с градините, просто не знам как един-единствен път имах и аз късмет в живота си Sad Но това за зайците просто изби рибата! В прекрасна държава живеем, дума да няма.

# 479
Честит рожден ден на Катерина, Микаела, Алекс и Адрияна! Много да ви радват слънчицата и от здраве да не се отърват!
Аз пак по нощите пиша, но пак нещо съм се зарибила по фермата, а пък и през деня голямо хайманосване му удряме с Ева. От 12 до към 18 - 18 и нещо сме на разходка.
Ох за тези ясли направо не знам вече. Знам, че по принцип ако много я закъсаме с мъжо мога да я дам на баща ми и да я гледа в Балчик за няколко месеца или пък там да я дам на ясла, но ще умра от мъка по нея - само събота и неделя да я виждам не е работа.  Sad Дано не ни се наложи  Praynig
Зайо егаси ужаса - с близнаци и пак не сте приети, това нашето не е държава, за пореден път се убеждавам и после раждайте деца  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт