Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Рони, много съжалявам!! Наистина са те омотали съвсем тези доктори... а втората лекарка какво каза за кървенето, да пиеш ли нещо?? И аз така мисля, както animated - щом така е станало, значи има за какво, природата си знае работата!!  Hug и от мен и съм сигурна, че скоро пак ще се похвалиш и този път ще мине по мед и масло, както се казва.
И да не забравя -  nbirthday на Луничка!! Много щастие, здраве и любов!!
Днес, въпреки калпавото време, пак се поразходихме - продължаваме с природолюбителските занимания, вече втори ден ходим да гледаме понитата в парка как пасат, не мога да го удържа да не се завира в тях... Simple Smile Днес си правиха компания в тази дейност с Божко. Simple Smile

# 61
Рони, кураж и сила, мила! Важното е,че с теб всичко е наред и няма да се налагат допълнителни интервенции Hug

# 62
Рони мила много съжалявам!  Hug Сега бъди силна и се радвай на двете си принцеси, а третото ще дойде съвсем скоро, сигурна съм в това  Hug
Зайо, аз не съм те разбрала погрешно и знам, че не си визирала лично мен в поста си, просто исках да уточня  Hug
Кати още си вдига Т, сега не знам какво да дам вече - в 18 часа пи Панадол, в 20 дадох Нурофен защото имаше 38,9, сега май пак е топла  Cry Свещичка дали мога да сложа, имам Ефералган такава   newsm78 Ако някой знае да каже, щото наистина откачам  Sad

# 63
  • София
Ефералганът е пак парацетамол, като Панадола, но мисля, че може, все пак са минали повече от 4 часа...

# 64
Когато Крис беше болен  най- високата температура (39.8 ) я свалихме  точно със свещичка Ефералган. След това задържахме положението с Нурофен докато го заведем на лекар. Спомням си,че педиатърката ни каза да използваме свещичката най-малко 4 часа след като сме му давали друго температуропонижаващо.  Peace
Все пак ,ако температурата сега е около 38.3,това се води за леко повишена температура и не се изисква задължителното й сваляне с нещо- просто е индикация,че организмът се бори с инфекцията и може да дочака до сутринта,когато да я заведете пак на лекар. Peace
http://www.biberonbg.com/info/temperatura.htm

# 65
Благодаря ви милички!  Hug
Сега я измерих, има Т, но не е много висока и за сега нищо няма да дам. Все пак ми бяхте много полезни  Hug
Лека нощ !  Heart Eyes

# 66
Рони, имаш и от мен  Hug и дано никога, никога не изживяваш това отново. Кюртажът е наистина кошмар (имам ги два, при първия спонтанен не се наложи, но при следващите загуби - да) - затова, доколкото изобщо нещо може да бъде хубаво в цялата ситуация е, че няма да стигнеш дотам. Имаш на кого да се опреш, бъди смела и силна, всичко, ама всичко ще се оправи. newsm26

# 67
  • София/Варна
РониHug. Може би е добре сега да започнеш специална грижа за себе си и да помогнеш на организма си за следваща бременност.

При нас нищо интересно - от вчера боря една кашлица на Огнян с местни сиропчета. Яд ме е малко на мене си, подготвила съм си лекарства за диария, повръщане и температура, но не и за най-обикновена настинка.

# 68
  • София/Варна
И понеже съм станала отдавна, а и не съм излизала, ето ви една индонезийска закуска:

# 69
  • софия
Ех,че хубава закуска! eatБлагодаря KayRenn!
Рони..............................не знам,какво да кажа. SadИскрено съжалявам и ми
стана много мъчно!Ако имаш нужда от нещо,дори само да поговориш с някого,насреща съм да знаеш.
Ще ти пусна телефона си на лични.

Боби, с малко закъснение се включвам по твоя въпрос,но и аз
давам всичко от кухнята на Ицко.
Валче,Мадленка,Вайза,как са дечицата днес!
Сискееее,не се крий,а кажи оздравяхте ли вече!
Да са честити месечинките на Лили,Ева и Божко!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 08:06 от smehorana

# 70
  • Русе
Добро утро!

КейРен, благодаря за интересната закуска!

Рони, наистина много съжалявам Cry! Както са казали други момичета - може би е за добро! Сигурна съм, че следващият път всичко ще е наред! Кураж!

Честити месечинките на Лили,Ева и Божко!

Малко пропуснати честитки - Честито прохождане на юнак Гого - знае как да направи празника още по запомнящ се Grinning!

Честито християнче на Мийка, и пораснала девойка на Валчето - да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!

Честит Рожден Ден на Луничка! Много здраве, късмет и любов!

Да оздравяват бързичко болничките мъници! Голяма мъка е да ти е болно детенцето Sad!

За тепературопонижаващите, знам, че при доста висока и постоянна Т, може да се редуват през 2 часа Нурофен и Парацетамол, така че да има интервал поне 4 часа между приемите на едно и също лекарстно. Но това в краен случай! Също капки Хексалгин, ама и с тях внимателно, защото смъкват бързо, а това също не е добре!

Нещо пак се започна с вирусите. Изкарахме и ние един отвратителен с повръщане - синът ми започна към 17,30 ч. във вторник и спря в 01,00 ч. през нощта. Мен ме отнесе няколко часа по-късно. Ужасна работа! Малкия вчера вече търчеше из къщи, аз обаче не можех да помръдна сутринта - всяка костица ме болеше. След обед вече бях по-добре, а днес съм направо като нова. Док каза, че е някакъв, който минава за 24 часа, ама си беше голяма гадост, толкова омаломощена не съм се чувствала! Йоли го мина най-леко - в понеденик върна два пъти, и това беше. Даже си мислехме, че е от някаква храна. От цялата работа обаче, направо ми изчезна кърмата, и сега започвам полека да се наливам с течности, че Йоли е изпаднала в потрес горката.

КейРен, и на мен ми е много интересно да те чета! Чакаме и снимки!

Ели, днес ще сложа снимки!

Исках и по други въпроси да се включа, ама по-късно.

Хубав ден от нас!

# 71
Добър ден!
Момичета, благодаря ви за подкрепата HugНа Смешко-специално Hug Hug Hug
Аз съм добре за разлика от г-н Каравелов, който го прие доста по-тежко SadГледам на случилото се спокойно и с мисълта, че така е трябвало да стане.Явно нещо не е било както трябва, но опитите ще продължат с пълна сила!
Сега да честитя на всички, които съм пропуснала-на Валчето рожденничката на патеричка, на Мийка христянчето и да кажа на Ели, че снимките са й страхотни!Извинете ме за закъснението  Hug
На всички болнички-бързо да се оправят PeaceВ това число и на моята Рая, която се мъчи със зъби.Единия вече проби, но другия не и е жива мъка.Сополите не спират, а от вчера се появи и ужасна кашлица.Направо се дави и не сме спали вече трета нощ SickСлед малко ще я водя на консултация и да видя педито какво ще кажа за кашлицата.
Хубав ден от мен!
П.С.Честито на днешните месечинковци  bouquet

# 72
  • София
КайРен-хубаво си ни нагостила! Благодаря!
Рони, много неприятно ти се е случило да преживееш, Силна прегръдка и от мен hugПожелавам ти бързо възстановяване и скоро да се похвалиш с мечтаното от теб трето бебче.
Благодаря на Пепе, на Смехоранка и на Рони за поздрава за нашата последна месечинка!Ето и малко да се почерпите

# 73
Рони и аз те гушкам мила  spoko

# 74
  • София
Минавам да честитя днешните месечинки на Лили, Ева и специално на нашия приятел Божко!! Здраве и много смях им пожелавам!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт