Рони много съжалявам мила , но явно така е трябвало да стане - ти си силен човек и продължаваш напред , там те чака по-добро , а на г-н Каравелов кураж .
Благодаря на всички , че честитихте последната ни месечинка ...
Честити месечинки на всички бебоци днес - не ги пиша , защото ще объркам нещо.
Аз сложих 2 снимчици в папка рд колажи , ако не трябва да са там кажете ще кача където трябва.
да сложа снимки , че каквато съм отвеяна пак ще забравя.
На болничките бързо да оздравяват.
Кай рен доста са ми интересни разказите ти за екзотичната страна...
Ние се подготвяме за пътуване- в неделя летим и в понеделник влизаме в болницата - ще пиша смс - си на който имам телефоните , за да ви информират какво става с нас.
Обаче каката ми е болна и дано да не зарази Лильона , че незнам снощи не сме спали, но този път заради кака Поли , че кашля като магаренце...но тя е с доста силен организъм и ще се пребори без антибиотик .
А това малкото е шило голямо, не може да пълзи а като я оставиш наземята гледа да се докопа до нещо и да се изправя , а е толкова нестабилна като е права ,но се опитва детето .А памперса не мога да го сложа - слагам го докато е права. А когато е в проходилката е или при цветята и обръща саксиите, или при щорите и ги дърпа или отива на стълбите и започва да пищи , защото се получава ехо и е голам кеф...
Ами това е от нас
ааааа и да се оплача не ще да ядееееее

Много добре разсъждаваш-щом е станало така,значи е трябвало.

да не дърпам дявола за опашката все пак
Малко трудно го понесе детенце,но не съм давала много лекарства понеже той ги плюе или ако успея да дам на сила повръща.А трудно защото и 2 зъбчета му избиваха и беше ад!Сега е с 6 зъба,а най-интересното е че е с 3 отдоло и три отгоре.И двата са от лявата страна.Сега чакам втора серия на десните,а те да почти само на кожичка до пробиване.Забравих да кажа,че и на консултация ходихме и сме 9.050кг и 76 см(+250гр и 1 см).Следващия път ще ни пускат изследвания кръв и урина,а на вас? Това засега от нас!