Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета
Рони много съжалявам мила , но явно така е трябвало да стане - ти си силен човек и продължаваш напред , там  те чака по-добро , а на г-н Каравелов кураж .
Благодаря на всички , че честитихте последната ни месечинка ...
Честити месечинки на всички бебоци днес  -  не ги пиша , защото ще объркам нещо.
Аз сложих 2 снимчици в папка рд колажи , ако не трябва да са там кажете ще кача където трябва.
да сложа снимки , че каквато съм отвеяна пак ще забравя.
На болничките бързо да оздравяват.
Кай рен доста са ми интересни разказите ти за екзотичната страна...
Ние се подготвяме за пътуване- в неделя летим и в понеделник влизаме в болницата - ще пиша смс - си на който имам телефоните , за да ви информират какво става с нас.
Обаче каката ми е болна и дано да не зарази Лильона , че незнам снощи не сме спали, но този път заради кака Поли , че кашля като магаренце...но тя е с доста силен организъм и ще се пребори без антибиотик .
А това малкото е шило голямо, не може да пълзи а като я оставиш наземята гледа да се докопа до нещо и да се изправя , а е толкова нестабилна като е права ,но се опитва детето .А памперса не мога да го сложа - слагам го докато е права. А когато е в проходилката е или при цветята и обръща саксиите, или при щорите и ги дърпа или отива на стълбите и започва да пищи , защото се получава ехо и е голам кеф...
Ами това е от нас
ааааа и да се оплача не ще да ядееееее

# 76
Честити последни месечинки на Лили, Ева и специално на Божко!
Рони, и от мен имаш силни прегръдки!!! Не е било писано за декември, по-нататък пак ще пробвате.  bouquet
За температурата се включвам и аз да предам какво ни посъветва педиатърът - правиме си табличка и на 3 часа мерим температурата и записваме стойностите. Температура до 37.5 С не се третирала, от 37.5 до 38.5 С на 3 часа се редували панадол с нурофен, от 38.5 до 39.0 С свещичка нурофен или ефералган, а над 39.0 С хексалгин. Между всеки прием на лекарство 3 часа пауза. И аз откачих с тази температура, но се надявам вече да сме овладяли положението. Сега се борим със зверска хрема и кашлица. Стресът поне ми се отразява добре на килограмите, топя се като мас на слънце. Вчера ми избиха балансите и отидох да се подстрижа, сега изглеждам като настръхнал врабец, но ми отива Mr. Green.
Дано всички болнички вече да закрепват!!!!

# 77
Рони, Hug Много добре разсъждаваш-щом е станало така,значи е трябвало.
Всяко зло , за добро!
Честити месечинки на днешните бонбони!
Мигле,така ми се дояде от почерпката ти....Ще ходя на магазина да търся такива...  Crazy
Днес минах през консултацията най-сетне.Накараха ми се,че пропускам...  Rolling Eyes
Та мерките ни са : 11.850гр80см. Голям мъж  Grinning
Болните да оздравяват бързо,а здравите да държат фронта  Hug

# 78
  • София
Рони, лоша работа. Confused От това, което си написала си мисля, че първото кървене вероятно е от имплантацията. Това, че не можело да се види плодния сак на тази стойност не съм убедена  дали е така, защото с Ники ЧХГ ми беше 63 пък плодният сак се видя. Ако е имало спонтанен аборт е възможно организмът да не се е изчистил и затова да се засича хормона.  Ще се наблюдаваш и  когато спре кървенето е хубаво пак на лекар да се види дали всичко е наред. Те изключиха ли вероятността за извънматочна бременност. Май в такива случаи пускат ново ЧХГ.  Дано всичко се изясни по-скоро.
ЧРД на Гого на патерици  bouquet Да е жив и здрав и да слуша мама и тате Grinning.

# 79
Дидочка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си най-вече здрава и много щастлива и обичана!  bdbaloni

Дано не си ни забравила, разписвай се по-често.  Hug

# 80
  • София
Момичета вижте това Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:cb237e95

# 81

ЖЕСТОКО!!! Благодаря ти за този линк!  Hug

# 82
Здравейте сладурки и сладурковци  Hug
Дойде ред и аз да се оплача!От понеделник до вчера Влади ми беше с разстройство и май не беше от никнене на зъбките ами вирусче!Слава на Бога днес вече сме добре smile3505 да не дърпам дявола за опашката все пак  Peace Малко трудно го понесе детенце,но не съм давала много лекарства понеже той ги плюе или ако успея да дам на сила повръща.А трудно защото и 2 зъбчета му избиваха и беше ад!Сега  е с 6 зъба,а най-интересното е че е с 3 отдоло и три отгоре.И двата са от лявата страна.Сега чакам втора серия на десните,а те да почти само на кожичка до пробиване.Забравих да кажа,че и на консултация ходихме и сме 9.050кг и 76 см(+250гр и 1 см).Следващия път ще ни пускат изследвания кръв и урина,а на вас? Това засега от нас!
Първо с много голямо извинение ЧРД Гоги,да си много здрав и много щастлив!Ели,както вече прочетох добре сте си изкарали,о да и честит ти проходил младеж!
Рони,съжалявам за станалото Hug
Честити месечинки на всички малки съкровища!И на тези които съм пропуснала да честитя през изминалите дни,честито!
Нем.,благодаря! Hug
Танче,успех в Германско,ще чакаме най-добрите новини  Hug
Болничките бързо да оздравяват! Hug
Ох,знам че пропускам нещо ,но моля да ме извините някак набързо изчетох 11 странички и затова сега ми е каша в главата!
Хайде до скоро,ставам че готвя  Wink
П.С. Ели,благодаря за новата темичка   bouquet

# 83
  • София
Плами, радвам се, че Владенцето днес е добре вече, измъчи се и той, и ти миличката..
Много ми е мъчно за всички болни бебоци, нали и ние минахме през този ад миналата седмица... дано бързичко да се оправят всички, че наближават много вълнуващи дни!
Рони, много съжалявам за случилото се, но съм сигурна, че следващия път всичко ще е наред!  Hug
Танче, стискаме палци да се върнете с добри новини!  Hug
На патерица, честит рожден ден Луничке! Бъди здрава, щастлива и обичана!
Да се отчетем и ние от нашата консултация - 9 150 кг., 77,5 см. за 41 дена сме качили 330 гр. и сме пораснали със сантиметър и половина, ами не е зле имайки предвид боледуването ни, когато почти отказваше да се храни. Много искам да взимам и аз храна от ДК, но в нашия квартал чакането за ред в държавната е с месеци и сигурно и аз ще се насоча към някоя от частните, някой да знае пункт близо до хотел Плиска? 
Qwerty, благодаря за линка, много ме трогна речта на това момиченце.
Дидочка, честит рожден ден! Много здраве и радост!   bouquet
Честити месечинки на днешните слънчица!
maeva, много сте пораснали, сподели какво хапвате.
Ставам, че трябва да пазарувам, искам или не, ще изляза с Яни, че няма на кой да я оставя, дано да е поспрял дъжда.

# 84
На мен пък в тази реч само идеята (донякъде) и дикцията ми хареса, не и изразните средства. Съжалявам, ако някого думите ми дразнят.  Peace

# 85
  • София
Ние сме 78 см и 10 кг. И на нас следващия път ни казаха, че ще пускаме изследвания, а на 13 месеца ще ни слагат ваксината за морбили, че нали сега има епидемия.
Ние пък имаме 9 зъба - 4 отдолу и 5 отгоре като единият е кътник. Има ли някой с толкова много зъби като нас? newsm78

# 86
QWERTYASD,при всички случай пак ще ходя на преглед след спиране на кървенето.Днес със гинеколожката в поликлиниката, разгледахме резултата от кръвния тест и според нея има вероятност все още да съм бременна, но на по-малко седмици.След 10-14 дни ще направя пак тест и ще отида на преглед.
Иначе Рая е 8.200 кг и 71 см-200 гр и 1 см.Педито каза, че сополите са от зъбите, не е вирус.Ама следобяда ни разказа играта-рев до откат и нищо не помага ooooh!
Танче, дано успеете да опазите малката красивица и най-вече успех в Германия Praynig
Дидочка, ЧРД!Всичко най-хубаво желая от сърце  bouquet

# 87
На годинка се пускат изследвания на кръв и урина, а ваксината за морбили по принцип си се слага на 13 месец Peace
Ели, намерили пентаксима?

# 88
Днес със гинеколожката в поликлиниката, разгледахме резултата от кръвния тест и според нея има вероятност все още да съм бременна, но на по-малко седмици.
Praynig

# 89
  • гр.Стара Загора
Дидочка,Честит Рожден Ден!!!
Честити месечинки на Лили,Евгения и Божко!Да са живи и здрави!
Маевка,верно сподели с какво храниш Криси че е такъв голям мъж,моята мишка последно беше 7980кг и 74см  #Crazy
waterlilia,Евелин е с 7 зъба и още 1 чакам да пробие  Peace
plami213 ,много неприятно така с Влади,дано вече няма  Hug
Танче,успех в Германия ще чакаме добри новини!Господ да ви пази  newsm17
Рони,миличка дано все пак има бременност и да се окаже лекарска грешка,но ако няма горе главата и това ще стане  Hug важното е ти да си добре да се чувстваш спокойна и така желаното бебче ще дойде   remybussi
На годинка се пускат изследвания на кръв и урина, а ваксината за морбили по принцип си се слага на 13 месец Peace
На който му се гледат снимки от сватбата да влезне в моя профил във ФБ,немога да публикувам тук тъй като албумите ми са с поверителност  Peace но повечето от вас сте ми приятели така че няма да има проблем

Общи условия

Активация на акаунт