Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 561
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден Дидочка! Жива, здрава и много щастлива!    bouquet
Честити месечинки и от нас с Кати!  Heart Eyes
Танче успех ти пожелаваме, всички стискаме силно палци всичко да мине по мед и масло  Hug
Рони  Praynig  Hug  Praynig
Болничките да оздравяват  Hug
Роси гледах снимките, много сте готини всички, прекрасни сте!  Hug  Сега е твой ред  Peace
Маева, верно голям човек си отглеждаш, браво на момчето  Hug И моята мишка е от елегантните мадами  Laughing
За изследванията - на годинката се правят  Peace

Кати днес е малко по добре, за сега не е имал Т, ще видим довечера как ще е и утре може за всеки случай пак да ида да и погледнат гърлото дали минава. Иначе ходихме малко на разходка, но ни хвана дъжда и сега си стоим в къщи, ако не завали може след като се събуди (че сега спи) пак да мръндем за малко  Peace

# 91
  • софия
Рони, Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Плами,много неприятно,че и Влади е бил болничък.
Ели,забравих вчера да отбележа,че Гого е страхотен!И аз като сватята, се
питах,какво стана с пентаксима?

Валче,радвам се,че Кати е по-добре!
Роси,много готини тия младоженци, marriedбе душа!
Между другото,ще ме светнеш ли обущетата ти дали са без пръсти?
Дидочка,

# 92
  • Русе
Dido4ka, честит рожден ден! Много здрава, щастлива и обичана!  Hug

Няма Пентаксим. Чака се до края на рази седмица( месеца) отново да я заредят по аптеките. Няма да ни хване завареното положение. Чакам. Според ХЕИ нямало проблеми с отлагането. Притеснявам се че и следващата ваксина ( на 13 м. ) ще я отложим. Аман с тия ваксини.

Изчезвам че много работа имам.

# 93
  • София
QWERTYASD,при всички случай пак ще ходя на преглед след спиране на кървенето.Днес със гинеколожката в поликлиниката, разгледахме резултата от кръвния тест и според нея има вероятност все още да съм бременна, но на по-малко седмици.
Има и такава вероятност. Дай Боже Praynig

# 94
  • гр.Стара Загора
Смешко обувчиците са отворени отпред на пръстите,а като цяло са като боти от кожа на дупки като мрежа  Peace

# 95
  • Стара Загора
Честит първи рожден ден на Гого на Ели,(с закъснение)да расте жив и здрав за радост на мама и тате и дано вече стане послушно дете и слушка мнооооого мама Hug Hug Hug newsm38 baloni bdbaloni baloni
съжалявам ,че нахлувам така,но не съм чела назад...като имам време ще понаваксам...тези дни организирам РД ,кръщене.....да се поФаля от днес съм с нова жглава на кичури.....но ми е мн терсене имам чувството,че съм с прошарена коса...пък ще видим може да се наложат корекции....хайде чао.....да са поскушни и здрави всички дечица и мами Hug
Роси,аз имам същите ботички от Пауло Ботичелито  Peace

# 96
РониHug Hug Hug И аз се пръсиединявам към всички положителни мисли насоченикъм теб. Сигурна съм, че скоро ще ни зарадваш, а защо не и още до ден два Wink
Честит рожден ден на Дидочкаbouquet
Честито на всички месечковци Grinning
Танче, стиснати палци и молитви и от нас Praynig
Ели, и аз сложих снимка Grinning
И аз искам менюто на Крисо Blush
Мояте девойка от няколки дни е в криза. Не се спира с мрънкането и писъците. Търся и целодневна ясла Joy

# 97
  • Пловдив
Честити последни месечинки на Лили, Евгения и Божко!
Честито на патерици и на Луничка!!!
Честит РД на Дидочка !!!

Рони  hug - дано се окаже това - ще стискам палци за следващия преглед да е познала гинеколожката в поликлиниката! Което значи, че ще чакаме пак новини от теб  Naughty
Иначе да си призная и мен ме налягат мераци за второ  Blush (незнам дали не е покрай една приятелка от мартенските мами която вече е в 5я месец  newsm78) , ама нещо се съмнявам как ще се справя - в момента и малкия ми идва в повече пък и с още едно ще съм жив зеян - както няма и баби да помагат, ама ще видим, както е писано  Naughty
Ние сме станали 81 см и 9,800кг според консултацията във вторник, но според педито не го храня добре- щом не бил минал на обща храна още...  #2gunfire ама какво да направя че не му се ядат намачкани неща - иска си пюрето. Не че ще спра да опитвам - има си обаче предпочитания детето, добре че поне по-едрите купешки на Гербер не ги отказва вече, иначе щях да съм сериозно обезкуражена. Намерих рецепта за питка без мляко и се подготвям психически за повторото си месене на питка- първото беше почти провал (почти, защото все пек се изяде, но иначе  hahaha ) За всеки случай съм поръчала една украсена пита за гостите, пък тази ще е само за обреда. Да спаделя една интересна идея от нета - хубаво било детето да си остави отпечатъка от крачето преди изпичането като част от ритуалното месене пак като наричане на питата - смятам да опитам , ама дали ще благоволи господина  newsm78 За РДто почва да ме хваща предстартова треска- в чуденка съм за тортите (не стига че не мога да харесам от сладкарницата в квартала, ами и трябва да са една голяма и една малка за двата дни, че нали поради пространственото ограничение вкъщи ще се празнуваме в събота и неделя на 24 и 25ти  Rolling Eyes ), на всичко отгоре вече 4ти модел опитваме и направо на нищо не прилича, а за други поводи като сме взимали са били хубави. Чак почвам да се чудя дали не съм станала много придирчива, щото е първия рожден ден на малчо и всичко го правя с голям мерак, ама дано попаднем на нещо наистина вкусно тази седмица, че другата трябва да поръчвам вече - ама какво опитване му направихме пък, язък за идеите за сваляне на килограми, май не е писано да е преди РДто  hahaha
Иначе е много нервен с тия зъби- разказва ми играта последните дни, да излиза и шестия, че се не трае вече  ooooh!
На нас ни дадоха вече направленията за изследванията за годинката- утре ще се мъча да събирам пиш и като го оставям ще боцкат малчо че да минава по-бързо- миналия път един час плака след това, много беше разстроен, та този път смятам да си отида със слинга и да се гушкаме дълго след процедурата, че не ми се бута пак количката и да си нося малкия на ръце (пък и вече не е 6кг като предния път а почти 10  #Crazy) Миналия път съжалявах , че не съм му пуснала и кръвна група та сега ще наваксам - да не го боцкат допълнително ами да минава с веднъж  Tired
Хубава и спокойна вечер от нас с Петьо!!! Hug

# 98
  • софия
Добро утро! Hug
Ще сервирам,а после ще чета изпуснатoто.
Заповядайте!

# 99
# 100
  • Русе
Добро утро и от мен  smile3507

Честит рожден ден на Мая! Да е жива и здрава и много усмихната!   newsm67 nbirthday Майка й също е от липващите и да вземе да се появи.

Малкото за пореден път ни разказа играта тази нощ. Ей, голям стана и пак с бебешките номера продължава  Mr. Green Кога ли ще поспим 2-3 часа без прекъсване  newsm78 Последните дни имам страшно много анганжименти ( учене, уреждане на кръщенето, висене за направления за София и т.н., и т.н.  ooooh!) и вече едва гледам. За капак снощи събирах парите на входа с Гого на ръце след като категорично отказа да стои с дядо си  Confused
Наревах се, ще спретна и последните колажи и залягам над лекциите  Tired
Усмихнат ден  Hug

# 101
Добро утро!

Честит първи рожден ден на малката Мая! Да е жива и здрава, много весела и игрива, много да радва мама и тате    bouquet 

Смехоранка благодаря скъпа че пак ни нагости така сладко  Hug
Ели мила като те слушам и ми настръхват косите! Дано поне малко да ти олекне след кръщенето, щото и ти трябва да си починеш  Hug
Навън вали, гадна работа  Sad

# 102
  • Русе
Още щях да пиша ама един акъл за къде понапред  ooooh!

Валче, аз съм желЕзна, бе! Нося на всичко   Mr. Green Само да спомена че, освен всичко друго, организирам населението У блока за да асфалтираме двата ката гаражи  Crazy A уикенда съм по 9 часа на ден на лекции  #Crazy
Росита, дай линк към Фейса и снимките. Другите гледаха и ти се възхищаваха ама аз като не съм ти приятелка там (  Mr. Green) как да погледна. Ще вляза чрез профила на мама.
Танче, стискам палци за Германско!

Да се споделя малко личен опит ( без да сте ми го искали  Mr. Green):
Ако вдигнете голяма шумотевица на РД, има вероятност, малкото да се превъзбуди и купона да завърши с рев, тръшкане и неспане.  Пак си зависи от хлапето но имайте едно на ум. Чак не ми се мисли как ще завърши нашето кръщене  ooooh!

Поредното напомняне: Слагайте снимки. Албумът е празен щото аз ги трия.

Пак отивам да зубря.

# 103
Току що се връщам от докторката ни, Кати не е добре, гърлото си стои все така много червено  ooooh!и все едно не го е пила този Суметролим Sad Изписа ни АБ - Биодроксил Cry Ако някоя от вас го е ползвала да сподели дали е много силен newsm78

# 104
  • София/Варна
Да се споделя малко личен опит ( без да сте ми го искали  Mr. Green):
Ако вдигнете голяма шумотевица на РД, има вероятност, малкото да се превъзбуди и купона да завърши с рев, тръшкане и неспане.  Пак си зависи от хлапето но имайте едно на ум. Чак не ми се мисли как ще завърши нашето кръщене  ooooh!

Аз преди няколко дни се опитах да го кажа малко по-деликатно Simple Smile. Но каквото и да пишем с теб, повечето майчета, за които това е първо детенце, ще си направят една мини сватба Wink. А после ще ни се оплачат колко са им лоши децата Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт