Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Днес си имаме юначета на по 1 годинка! Ура!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНЧО, ВЕЛИЗАРКО И ЛЮБЧО И БОРИСЛАВ! ЗДРАВЕ ВИ ЖЕЛАЯ, МИЛИ ДЕЧИЦА!

Катринка-неприятна ситуация. Добре, че Рости вече е добре.
Ние сме със сериозна хрема. Божко се дави и реве. На всичкото отгоре и котенцето ми бере душа-дано не умре.

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 12:08 от Мигла

# 601
Чак сега видях тортата на Дикси- супер е Peace
Катринка, това с ръчичката супер неприятно,важното е,че всичко е минало и заминало Hug..Май трябва с големи букви да си напиша в изветрелия мозък да не  вдигам Крис така нехайно,както съм го правила до сега ooooh!
Мигла, дано на Божко му се размине по-сериозно разболяване..Извеждай го на припек- Слънчо да лекува болестта Simple Smile
Вчера след дълго чудене дали да вземам одеяло или не за разходката и съответно не взех, малкия заспа веднага щом кацнахме в парка, излезна вятър естествено и на финала трябваше да го завивам с моето яке,а аз по тениска си зъзнах Mr. Green..Акъл море-глава шамандура   Crossing Arms
Важното е ,че открихме сезонът на цацата и бирата, а малкия на слънчевия тен...щот майка му и слънцезащитния крем не беше взела,та детето си се поопече малко,ама понеже Господ ни пази нас заплесите,та му е дал кожа дето директно потъмнява и сега е смешен-загоряло лице и бяла шийка Joy А кремът скокна в раничката веднага щом се прибрахме Mr. Green
След час запрашваме към Западния парк-ако някой има път натам-да заповяда:)

# 602
  • софия
Честит рожден ден на днешните ни рожденници!Живи и здрави,
палави,засмяни!

# 603
  • София
Честит рожден ден на Калин, Велизар и Любчо!Живи  и здрави да ви са дечицата, мили родители!

Катринка, добре че бързо сте се справили.
Дикси ,невероятна торта.
О, ще бягам че се събуди Crazy

# 604
  • София
Джини, с "акъл море - глава шамандура" не знам как го събираш в тая главица акъла Crazy

Честит рожден ден на рожденниците днес!

KayRenn, хем ви се радвам, хем ми е тъжно за вас. Не знам като мине повече време как ще е.. Ама ще ви дойдем на гости някой ден Mr. Green

# 605
  • Sofia
С Любчо ви благодарим за всички пожелания!!!
Честит рожден ден на Велизар, Калин и Борислав! Много щастие и усмивки на рождениците!

# 606
Честит Рожден ден на мъжката тумба днес - Любчо, Велизар, Калин и Борис  newsm59 nbirthday newsm67  Gift
Да растат здравички и палави мъжаги!!!

И ние вече чакаме с огрооомно нетърпение да идва нашия ден  Heart Eyes Всичко вече е готово за тържеството. На самия ден ще сме с бабите и близки роднини, а на 07.05. ще има градинско парти в Морската градина, с игри за по-големите деца и аниматори ... И горе-долу като една сватба ще стане, около 40 души - ужас, този да поканиш, онзи ... и станаха мнооого хора и деца!
Ето и поканите, които толкова мн си харесвам  Heart Eyes

# 607
Здравейте момичета...! След рождения ден на Кати се по загубих, но не успявам да изчета всичко, а не искам да пиша, преди да съм прочела всичко...

Честит рожден ден на днешните рожденици - Калин,Велизар,Любомир и Борислав! Бъдете здрави и обичани и изкарайте едно щастливо детство, радвайки родителите си!

Днес бяхме на консултация. Кати е пораснала с 400 гр и е 8750 гр. За височината не разбрах  Embarassed Лекарката пак ни отказа направление за изследване - дето се прави профилактично на годинка. Все ме лъже и не знам с каква цел. Все ми е тая. Аз нали си виждам, че детето си расте както трябва...  Crossing Arms

# 608
  • София
Честит първи рожден ден на мъжката дружина Grinning Гореупоменатите младежи да са мнооого здрави и мнооого диви (няма само аз , Ели и Лианка да берем душа Mr. Green).
Моят син на разходка иска да пълзи и днес за ужас на всички съседи го пуснах за пълзи зад блока, само ги предупреждавах да не се спънат hahaha После едно миене, дезинфекциране на малкото мръсно коте. Чудя се какво да го правя това дете.  Crazy Веднъж да проходи.

# 609
  • София
QWERTYASD - Моят син на разходка иска да пълзи и днес за ужас на всички съседи го пуснах за пълзи зад блока, само ги предупреждавах да не се спънат hahaha После едно миене, дезинфекциране на малкото мръсно коте. Чудя се какво да го правя това дете.  Crazy Веднъж да проходи.
[/quote]

И ние сме в същото положение. Само му повтарям на Божко-"Вкусни ли са микробите". Защото лазим, а ръцете са ни в устата. Ама явно и през това ще трябва да минем. Да са ни живи и здрави.
Прекрасни покани, Мария Киара! Peace
Чакам да ни мине РД и да се подстрижем, че вече ни влиза косата в очите. Кой обаче, ще се заеме с важната задача незнам....ще да е фризьор.
Ние вече отдавна не стерилизираме шишета.
В петък сме на дерматолог. Аман от прегледи. Дано не е сериозно това с петната.
Утре не ставаме за компания(колкото и да ми се иска)защото сме силно сополиви. За срещите нещо все не ми върви. Още от бременна- контракции ме мъчиха, а сега или аз болна, или Божито. ooooh!
Спокойна вечер на всички!

# 610
  • Елин Пелин
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ: Калин,Велизар,Любомир и Борислав!  Да растът здрави и щастливи  и да слушкат и радват много мама и тати! Весел празник!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift newsm38  bigdance2  ura
Дикси тортата е невероятна, както и на Диди поканите !  omm

# 611
  • Русе

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮНАЦИТЕ КАЛИН, ВЕЛИЗАР, ЛЮБОМИР И БОРИСЛАВ! ДА ПОРАСНАТ ЗДРАВИ, СИЛНИ И УСМИХНАТИ ГОЛЕМИ МЪЖЕ, ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМИ И ТАТКОВЦИ!!!

Дикси, страхотна торта! Произведение на изкуството си е направо!

Катринка, много неприятна случка сте имали. Добре, че всичко вече е наред!

Мигле, дано Божко се оправи бързичко! Стискам палци всичко на прегледа да е наред! Дано и котенцето се оправи!

Мария Киара, поканите са много хубави!

И Йоли, когато сме навън се интересува повече какво има по земята, отколкото да върви! Трябва да я оставя малко да се порови и да й мине мерака, че да се заеме по-сериозно с ходенето.

Лека вечер, и спокойни и спящи мъници!

# 612
Здравейте и от нас. Аз малко се позагубих, но имахме известни неприятности Sad
Честит рожден ден на малките ни сладки зайчета. Да сте винаги така усмихнати, лъчезарни и чаровни Hug Hug Hug
Честит празник и на днешните рожденници. Прекрасно детство изпълнено с много усмивки и игри Grinning
Мария-Киара, страхотна покана. И аз се бях засилила да майсторя нещо, но така се получи, че взехме готови Blush
Връщам се да чета и после пак Wink

# 613
Привет, МАЙчета! Много благодаря на всички, които ни изпратихте най-позитивната енергия и за страхотните пожелания!!!  Hug

Макар и в края на деня, да са живи и здрави и много щастливи и игриви днешните ни рожденици - Калин, Велизар, Любомир и Борислав!!! Все юначета - да са със смели сърца и голям късмет!!!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мария-Киара, много хубава покана!  Heart Eyes

Малачика, дано всичко да е наред вече!!!  Hug Ако имаш нужда - сподели.  Hug

Мигле, Катринка, за вашите сладурковци  Hug Hug!!!

Сутринта на рождения ден бяхме на консултация. Пораснали са зайците. Сияна е наваксала със см, слава Богу  Party - вече е 73 см на 8700 г, а Дария е 74 см на 8400 г. Едната е дълга и фина, мяза на вуйчо си, а другата има баджака на мама и баба  Laughing. Да са ми живи и здрави!!!

Снощното запиване беше супер, след един еуфоричен ден и за нас, и за мъниците. Ще гледам утре да кача снимки.

Спокойна нощ и спящи слънца на всички!

# 614
  • София/Варна
Честит рожден ден на Жожи и Катерина!!!

Общи условия

Активация на акаунт