Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Добро утро! Hug
Закусчицата ви очаква! Grinning

# 616
Добро Утро:)
Честит Рожден Ден на Жожи, Катерина и Рая newsm51 smile3525
Живи,здрави, да растат добри деца за радост на родителите си:) newsm59  bigdance2

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 08:20 от JeenySJ

# 617
  • Русе
Честит рожден ден на Катерина, Жожи и Рая! Да растат здрави, щастливи и много послушни!
 nbirthday newsm67  party023

На майките им,   bouquet

# 618
ЧРД НА КАЛИН, ВЕЛИЗАР, ЛЮБОМИР, БОРИСЛАВ, ЖОЖИ, КАТЕРИНА И РАЯ! newsm59 nbirthday nbirthday  Gift  party023 newsm38  party002
Желая им да са здрави, щастливи и добри!А на майките им много търпение Mr. Green  bouquet

Аз, естествено, бях брутално събудена още в 7 часа CrazyЗа къде бърза това чудо, не знам ooooh!А и каката ми е болна на АБ, и ме правят сама да си говоря по цял ден Crossing Arms
Иве, как сте днес със зетя?Кажи му, да не те тормози много, че ще го взема при мене жена му да го тормози Mr. Green
А къде и в колко беше днешната среща newsm78

# 619
Вале, да ти е жива и здрава Катерина! Да расте щастлива мома!   Hug hug:

# 620
  • вече Пловдив
Добро утро!
Честит рожден ден на порасналите Георги, Катерина и Рая! Много здраве, щастие и късмет им желаем с Бела!

На майките им - Ralichkou,***Val4eto*** и rali4ka - много търпение и здрави нерви!   bouquet Mr. Green
Ох, Рони, не си сама в недоспиването! Аз съм с 1 дете и пак бях гадно събудена още в 6,30 с бебешки рев от глад... Сега лоча кафенце и си подреждам безбройните задачки за деня...

# 621
  • София
Честит рожден ден на сладурите Жожи, Катеринка, Рая!Много щастие и радости им желаем!Прексен ден!

Много е  хубава поканата на Макс! Hug
Ще чакаме мамите на рожденниците да почерпят Wink
Ние два дни спим ,като разпрани,  Crazyедин ден 4часа, после на др ден  - 3 часа, а аз го чакам да се събужда за разходка Crazy

# 622
  • Елин Пелин
Честито на днешните рожденници Жожо, Катето и Рая! да са здрави да растът весели и игриви ! За мама и тати   bouquet  bouquet   newsm59  bigdance2  ura

# 623
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Жожи , Кати и Рая ! Да са живи и здрави и много
да радват мама и тати !  Щастливо детство и безгрижни игри им желаем ние

със Зарко!

И моя хубостник е буден от 6.30  ooooh! На всичкото отгоре снощи едни съседи са си заключили желязната врата - решетка на етажа и няма да ви казвам какво чукане и рязане беше по нощите  #2gunfire и как Зарко беше насилствено буден няколко пъти  #Cussing out
Сега заспа веднага щом го сложих да суче и като се събуди пак ще се храним явно и отиваме навън
На всички желая хубав и усмихнат ден и много разходки  Hug

# 624
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден на Кати!Честит Рожден Ден на Жожи !
Честит Рожден Ден на Рая !Желая им да са много здрави и щастливи!Безгрижно и весело детство с много сбъднати мечти!НА прекрасните им мами

# 625
  • софия
Честит рожден ден на Кати,Жожи и Рая!Да са много здрави и да растат безгрижно и щастливо!

Оххххх,Рони,не питай!Като започна от 12.30ч снощи
та до сутринта все се будеше Ицко.Ама сега заспа,да не повярваш.
Mr. Green
Катринка,много гадна случката с Рости! SadНо хубавото е,че вече е добре детето! Peace
Дикси,прекрасна торта!Браво! smile3501

# 626
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЖОЖИ, КАТЕТО и РАЯ!!! Да са здравички, засмени, много щастливи и обичани! Да станат големи хора - за радост и гордост на всичките им близки и най-вече на МАМА!!!   baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni

# 627
  • Стара Загора
Честит рожден ден на малките сладурковци ЖОЖИ,КАТЕТО и РАЯ  Hug Hug Hug
да са живи и здрави много да слушкат и радват родителите си и безгрижно детство им  желая Hug Hug Hug
Честито майски мами за вече порастналите ви дечица  newsm59 newsm38 newsm59 cheersназдраве

# 628
Влизам да прочета нещо от форума и какво да видя, честитят рожден ден на Катерина. Викам  Shocked, а то съименничката ни имала рожден ден. Та...
Честит рожден ден на днешните ни рожденици - Катерина, Георги и Рая! Бъдете жизнерадостни, щастливи, умни и красиви!   ura newsm59 newsm59 newsm59  Party Time Tada
Днес е идеален ден за разходки...
За майките им   bouquet

# 629

Честито на днешните рожденици Георги, Катерина и Рая!
Да са здрави, усмихнати и палави!
Честит празник на майките им!
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт