Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Честит Рожден Ден на вчерашните рожденници КАЛИН, ВЕЛИЗАР, ЛЮБОМИР и БОРИСЛАВ! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  ura

Честит Рожден Ден на днешните рожденници нашия скъп приятел ЖОЖИ на мама Рали, КАТЕТО на Валчето И РАЯ на другата мама Рали newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  ura

На всички рожденнициц желая да са живи и здрави и много много весели, игриви и добрички да слушкат много мама и тати!

Аз днес на импровизираната срещата в Борисовата няма да мога да дойда че имам работа. Много съжалявам за което, но пак ще се видим скоро... те първа почват разходките.....

Имам и още неща да споделям но сега няма време дано довечера или утре смогна да изчета последните 4 страници и ще пиша. Хайде хубав ден и на които се срещнат днес в Борисовата следобед приятна разходка, пък и на всички останали мама и бебоци също  Hug

# 631
  • София
Ние след час-два ще сме в Южния, само чакам дребуса да се събуди. Мама си изми косата и започна да учи Ръфълс (така кръстихме доги) на "седни" Mr. Green Голямо е диване и той, ще го водим на ваксина довечера и ще обсъдим някакъв вариант за по-бързо минаване на третата, че хич не ми се държи вкъщи, време е да се учи на тоалет..

Вчера бях на масаж, божествено е, момичето беше много добра, но сега гърбът ми е като игорял от слънце - боли адски дори да ме погалят Crazy Ама си заслужава Flutter

Честити ден-денковци Кати, Рая и Жожко, да радват много мамите и те тях Grinning

# 632
  • София
ЧЕСТИТА 1 ГОДИНКА НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ - КАТЕРИНА, ГЕОРГИ И РАЯ!
Здрави, умни и щастливи да растат!На мамите-Рали, Валчето и Рали-  bouquet
Ние сега пък сме без вода до 16ч. ooooh!

# 633
Еха кога и Жожи стана на годинка.  Heart Eyes Той си ми е любимец ... затова с него почвам.  Hug
Честит Рожден Ден на Жожи, Катерина и Рая! Желая им мнооого здраве, щастливо детство и винаги да са обичани!
На мамите - много радост да им носят дечицата, а самите те да са много търпеливи!

Ние ... пак ще се оплакваме. Болни сме...Вчера почнал да кашля през деня, като се прибрах вече бухаше здраво. Отидохме на лекар - казаха зачервено гърло и предписалаха хомео-капки + антибиотик, ако до три дена не се оправи.
Днес обаче след тежка нощ пак отидох до доктора, този път до нашия, че вчера пак по нощите и ходих в мед.ц-р Лора. Оказа се, че младежа чак ларингит развил, гласа му се промени... Минахме на Проспан, Ауерис, АБ от утре ако няма оправия и някакви капки дето се правят .. и още не съм ги направила. Simple Smile
Дано бързо се оправи младежа, че много тежко да гледаш болно детенце. Все си виках като някой пише, че са болни децата как ли издържате - е дойде и на мойта глава.  Laughing

# 634
Честит първи рожден ден на малките сладури Георги,Катерина и Рая  newsm59  newsm67   party023
Да са живи,здрави и щастливи и много да радват мама и тате   bouquet
Katrrinka наистина е ужасно,дано да се оправите бързичко.Моите и двамата са болнички вече четвърти ден и съм на път тотално да изтрещя от безсилие

# 635
Честит празник на Кати  Жожи и Рая - безгрижно детство ви желая мили дечица ... baloni bdbaloni baloni
Ние вече не кашляме и почти нямаме суполки но пък днес сме се запекли и одеве имаше голям рев но успя милото да се изака Whistling
Абе ужас това да си се запекали тя изпъва краката като струна вместо да ги присвие към коремчето - тя ги изпъва и голям зор видяхме...
Ние си имаме дата за германско - летим на 29,05 и на 01,06 ни приемат в болницата . Ужас чак след месец ,но сега имали техни некви празници , професора щял да бъде в отпуск и чак тогава - ами каквото това .
Иначе аз съм с адско главоболие вече три дни - изпих всичсите хапчета из къщи и няма минаване- илисъм развила синозит или съм урочасана , ама си ходя така и вече съм парцал.
Да ви се похваля каката нещо се стресна и почна да учи повечко , че щели да имат тестове , изходни нива и се е поуплашила доста и вечер с баща и математика , а на следващия ден с мен всичко останало . Че аз нямам нерви с тая математика , пък на мъжо му е интересно  /нали е смахнат математик/ Joy hahahaи си решават задачки ...
Сега вече започвам лека полека да мисля и аз за рожденния ден , иска ми се да и приготвя аз тортата , но ще видим ....
Ами това е от нас ...

# 636
Момичета, искам да ви питам нещо..., ако някой знае нека да ми каже.
Вярно ли е, че от януари месец са це покачили здравните вноски от 12,48лв на 20,16лв?
Благодаря предварително за отговора

# 637
  • Русе
Момичета, искам да ви питам нещо..., ако някой знае нека да ми каже.
Вярно ли е, че от януари месец са це покачили здравните вноски от 12,48лв на 20,16лв?
Благодаря предварително за отговора

Имаше нещо такова. Питай в Майчиното счетоводство.

# 638
Благодаря на всички за сладките и мили пожелания! Ето и малка почерпка за първият рожден ден на Кати!

Честит рожден ден и на Жожи и Рая! Много здрави и усмихнати да бъдат, много весели детски игри  Heart Eyes Честит празник и на майчетата им!    bouquet

Ех мина една година, толкова много неща изживяхме заедно с вас през тази година и искрено ви благодаря че ви има и че винаги мога да разчитам на вас мили мои приятелки!  Hug

# 639
  • Пловдив
Вяра , сестра ми с внася сама тези осигуровки , че е безработна. Каза , че наистина били увеличени . Наскоро платила последните две наведнъж и били по 16.80лв.

# 640
  • София
ЧРД на Жожи, Катето и Рая. Grinning Да са много здрави и палави, за радост на мама и тате Laughing
Мацки как ни беше паролата и  потребителя в снимката
 newsm78

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 19:05 от QWERTYASD

# 641
Честит рожден ден на Жожи, Кати и Рая.
Желая ви усмивки, детство пълно с игри и послушни мама и тате Laughing
Браво на зайчетата. Много са пораснали Grinning

# 642
  • София
Честит рожден ден на малките Жожи, Кати и Рая!!! Весели и засмени дечица!! Simple Smile
Аз набързо само да се похваля, че ми беше много приятна днешната среща с Бубчето, Платина и Аничка!! Техните кукли какви са пораснали!  Grinning Ето и няколко снимки - оттук нататук.

# 643
Честит рожден ден на Жожи, Катерина и Рая! Да са много здрави, игриви и много да радват мама и тате!

# 644
Ето я и вече порасналата Катеринка

Laughing

(нямам представа как да си намаля снимкитеBlush

Общи условия

Активация на акаунт