Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Честит рожден ден на вече порасналите Калия и Макси! Да са живи и здрави , да пораснат големи и умни дечица за радост и гордост на мама и тати!

Гале , лека бременност ти желая и едно прекрасно здраво бебче на финала   bouquet   Ти отдавна подхвърляш , че имаш да пишеш нещо , но уж по-късно ... а то какво било  Hug Хайде една малка сестричка на Теди  Heart Eyes

Ние продължаваме да уреждаме кръщенето на Зарко и РД. Днес ходихме да платим в църквата. Оказа се , че в сумата си влизали и паричките за позволението да се снима . Кръстничката ще си носи камерата и фотоапарата и с нашият апарат също ще снимаме и се надявам да има много спомени от този ден. Вече сме оставили и капарото в ресторанта , само трябва да идем да харесаме торта от каталога там - работели с Попимони се оказва. За самия ден тортата сигурно пак ще е тяхна. Не можах да купя сандалки на детето - били от 20 номер нагоре , а на него са му доста големки. Явно си е до марка защото обувчиците дето сме му взели са 20 номер... Остава само да вземем красотите с които ще украсим у дома на 11-ти и майката на рожденика да си хареса чехли някакви и сме готови за очаквания ден.

След малко пак ще излизаме , обаче до тогава аз трябва да се стегна в кръста и да почистя малко тук-таме без да си давам много зор обаче. Както казва Сиска , " къща не прегръща "  Joy

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 691
Гале честито! Много се радвам че сте се решили  Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно момиченце (или момченце, каквото дойде) на финала

# 692
Честито на всички сладки бебоци,които празнуват днес своя първи най-прекрасен рожден ден и на месечинките
ей толкова да са ви сладки тортичките  Laughing
а за щастливите майчета
Гале и на теб честито за страхотната новина   bouquet ,лека,прекрасна и безпроблемна бременност

# 693
  • София
Честит рожден ден на Калия, Макси и останалите!!  newsm59

Честити последни месечинки на Ицето и Алекс!! Нашата се е загубила по пътя от вчера за днес Simple Smile, но пак си станахме на 11 месеца!

Гале, хайде честито! Днес за втори път го казвам, научих за една приятелка същото Simple Smile Лека и безпроблемна и сладко бебче!!

Ели, по "Ботев" като минеш, излизаш срещу Централна гара, автогарата ще е някъде вдясно.

# 694
  • София
Гале, и от мен лека и безпроблемна и здраво бебче на финала.

Мадам
, значи ако правилно съм те разбрала, няма да минем покрай Автогарата а минавайки по Хр. Ботев ще излезем директно срещу Транспортна болница. И оттам по царския път  newsm78 По Опълченска не е ли същото?

Абсолютно точно си ме разбрала LaughingИ ще си спестиш нерви.По Опълченска делничните дни не ти я препоъчвам,много е натоварен трафика:МОЛ Mr. Green,у-ща и пр.Наистина е натоварена,Хр.Ботев е по-спокойно движението и имаш по него само 1 светофар WinkПитай кака си,тя е като GPS Laughing
Честито на днешните рожденници Калия, Йоана, Макси и Ивайло!Да растат здрави и щастливи деца.

Галя честито и от мен.Много се радвам за тази прекрасна новина.Пожелавам ти всичко да мине безпроблемнно.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 18:36 от Madam Stasita

# 695
  • София
Честито, Галче, лека и безпроблемна бременност и много щастие вкъщи!

Честити годинковци Калия, Макси, Йоанка и Ивайло!

Ние днес сме на рожден ден..още не се знае нито кога нито къде hahaha

# 696
  • София
Галя, ЧЕСТИТО ПРЕКРАСНА НОВИНА! Да сте живи и здрави и четиримата и много, много щастливи!  bouquet

Честито на новите рожденичета-майчета! Heart Eyes

# 697
ЧРД на днешните и вчерашните рожденници!Да растат здрави и послушни newsm59 nbirthday newsm38
Гале, честито мила!Лека и безпроблемнна бременност ти желая Hug
Ние днес имахме страхотна среща-четиричасова-във зоопарка със Смехоранка и нейното семейство!Рая и Ицко най-накрая се видяха на живо и определено ще се взимат Mr. Green
http://vkaravelova.snimka.bg/baby/raya-i-icko-p-rva-lyubovna-sre … a.497020.18490866
Ето и снимков материал, на който му се гледа!По-късно ще кача и клипчетата!Иве, беше ни много приятно на всички Hug

# 698
Галееее -  Hug Hug Hug Честито! Лека, безпроблемна и много щастлива бременност ти желая!

Честити рожденни дни на Калия, Йоана, Макси и Ивайло! Да са здрави дечицата и да имат безгрижно детство!

Ох като прочетох за страшните случки на Лято и Дикси...Разбирам ви момичета за ужаса! И аз имах подобни изпълнения и направо .... Научих само едно - от тук нататък това ни чака. Не можем да ги предпазим, трябва да бъдем нащрек и да се молим за повече късмет, за да може да видим ако се случи нещо навреме и да реагираме адекватно.

# 699
  • софия
Цитат
Иве, беше ни много приятно на всички
И на нас,и на нас така! Hug
Много добре си изкарахме,доволна съм! Peace
Гале,честито!

# 700
  • Русе
Оправихме маршрута а и на GPS му дойде музата да работи. Благодаря на всички помагачки   bouquet
Малачика ще пусне новата тема и ще оправя заглавието.
Гого е с ужасен ларингит и се очертава една нощ.................. ooooh! Изписаха му две чанти лекарства  ooooh! Нашата докторка ни е гледала изследванията за морбилито зимата и се оказа че не е баш морбили, подобно но не същинско като истинско. Така че нищи не пречи Гого да се опъпчи пак  ooooh! Края на месеца ще слагаме ваксината.
Дано поне се позакрепи до утре че да не ми провали пътуването.
Пък и да го провали.........все тая, да се оправи че е ад  Cry

# 701
  • София
Имаме си още едно скъпо майче, което пак ще става мама! ГАЛЕНЦЕ, ЧЕСТИТО!Браво!Лека бременност, кураж и здраве за двама ви на финала! Пиши как си и все така щастлива да се чувстваш  и с двете дечица!
Рони-прекрасни снимки и срещичка Peace
Ели-дано нощта не мине така тежко както си мислиш.....

# 702
  • Русе
ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ПАЛАВИ И ДОВОЛНИ ДЕЧИЦА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ!

Гале, чудесна новина! Много лека бременност и едно сладко, здраво бебче на финала!

Миличкият Гого! Ели, стискам палци да се оправи по- бързо, и пътуването да мине добре!

Мигле
, радвам се, че котенцето е по-добре! Надявам се, че и Божко се оправя!

Лято, Дикси, много неприятни случки сте имали! Добре, че всичко е свършило добре!

Лека и спокойна нощ!

# 703
  • Елин Пелин
Честит първи рожден ден на Калия, Йоана, Макси и Ивайло ! ДА са здрави и да носят много радост на мама и тати Simple Smile  newsm59 newsm59 smile3560 nbirthday newsm67
Честито и на месечинките !   ura
Галя честита бременност да е лека и безпроблемна! Чудесна новина Simple Smile  bouquet  bouquet
Ели дано Гого се оправя скоро! Praynig

# 704
  • София
Аз днес открих летният сезон LaughingИзвадих надуваемият басейн на терасата,гуменото пате и топката и малкият така се е кефил,че близо 30-40мин на никой не обърна внимание.То беше пляскане във водата,цопане и явно водната гимнастика му стопи силиците(нека му Mr. Green) и от 20.00ч спи много дълбоко.
Май му хванах цаката да го изтощавам и да спи после LaughingПу да не ми е уроки!

Общи условия

Активация на акаунт