Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добро утро!Хубав ден на всички!
Честит рожден ден на Калия и Максимилян!

Дикси, Лято много гадни случки, добре че всичко е наред. Hug
Бебз, да се оправяш бързо! Hug
А, за набезите в парка и ние сме първи по боклуците, вчера с една пръчка имаше опит да ни очисти и двамата Crazy, и да знаете най-готино е да се бута количката с една ръка и да се ходи Crazy/баща му го научи, а аз да бера гайлето/.Когато дойде време з а лагане в количката, ако не е особено уморен, се надава вой, ей какъв характер само, Crazy
Смехоранке, къде си ?Искаме си закуската! Wink

# 676
Честит рожден ден и първите Майски Майчета КАЛИЯ И МАКСИ! Да са здрави, весели и игриви, много щастливи и послушни   Heart Eyes

# 677
  • Русе
Честит рожден ден на днешните бебоци! Здрави и послушни!   newsm67 nbirthday

На майките им,   bouquet

Поради засипването с ЛС ще си изпраскам въпросите тук  Mr. Green Благодаря на отзовалите се мадами   bouquet
Значи........ влизаме в Софето през Ботевградско, оттам на Сливница и после по Мария Луиза, оттам към кв. Надежда. До тук добре но дават че има ремонти по Мария Луиза ( бул. на Централна ЖП гара). Минава ли се по него? А преди това да има някъде затворено? Навигаторът точно сега излезе в отпуск  #Cussing out
Гого е доста зле. Вчера изненадващо взе да кашля а довечерта се вкисна съвсем. Диша по-зле и от Дарт Вейдър  ooooh!

# 678
  • София
Благодаря на всички за пожеланията  Hug Ей човек рожден ден трябва да има, за да се включи Глъмчето Laughing Айде по-често се включвай деееее.
Честит рожден ден на Ема на патерици и на Калия и Макси   bouquet
Моето малко коте пък му никне 8-мия зъб и все е сърдито, тропа с юмручета. Както не го усетихме предния зъб, сега тоя като е тръгнал не се забелязва никакъв прогрес, а е сърдит от 2 дена вече. ooooh!
А и едно предупреждение гледайте си децата в моловете и предупредете и други родители с малки деца да не си изпускат децата от очи. Вчера една приятелка обясни за свои познати, на които са направили опит да им  отвлекат детето  в един от столичните молове . Охраната е затворила вратите, а детето е намерено подстригано и с други дрехи в тоалетната. Нямам думи просто. Дете на 2 г. Не знам дали са подали оплакване, дано. Там уж трябва да има камери. Дано да ги хванат,  защото сега не са успяли, но при следващия опит  Sad
http://skandalno.net/%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b8/%d0%be%d1%82 … 0%b4%d0%b5%d0%be/

Хванали са ги. Дори има цяла тема в бг-мама, в която някакви обсъждат било ли вярно не било ли. Ей така все едно това е някакъв черен ПР. #2gunfire #Cussing out
Фанаха ме бесните начи

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 09:28 от QWERTYASD

# 679
  • София
ЧЕСТИТА 1 ГОДИНКА ДНЕС НА КАЛИЯ, МАКСИ, ИВАЙЛО И ЙОАНКА!ЗДРАВИ ДА РАСТЕТЕ, ДЕЧИЦА ХУБАВИ!
Честита последна месечинка на Ваньо(нашето мило другарче), на сладуранка-Алексче и на юначето Ицко!
Галенце, благодаря ти, мила, че питаш-Плюшко е по-добре(по чудо)мама го взе да го гледа, трябваше да се оводнява през 15 мин. с електролитен разтвор с пипета-4 дни не беше ял и пил, а само повръщаше. Ветеринарите не успяха да направят и кажат нищо. Вечра ходих да го нацелувам и нагушкам.
Ели- Praynig Praynig PraynigЗа Гого! Hug
Хубав и слънчев първи майски ден!

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 10:18 от Мигла

# 680

Честит рожден ден на майските ни рожденици! Да са здрави и щастливи!
Честит празник и на майките им!   bouquet

Днес ще правим прощъпулник на Калинко, а довечера ще е голямото парти без деца  Laughing

# 681
  • София
Ели, има ремонти по мария Лиуза но се минава, просто пътя е стеснен. Има ремонти и по Ломско шосе в Надежда там е само еднопосочно движението, от началото на Надежда 1 до Надежда 5-6 част, но се минава. Вие къде в Надежда точно трябва до стигнете, за да ти предложа по-бърз маршрут?

# 682
# 683
  • София
Значи за да избегнете Ломско шосе може на първия светофар след надлез Надежда да свиете в ляво и карате покрай Надежда 1, на следващия светофар в дясно започва Надежда 3.

# 684
  • софия
Влизам набързо да почерпя за полследната месечинка на Ицко!

Честита последна месечинка и на Алекс!  party002
Да са живи и здрави Калия и Макси!Да им е честит рождения ден!  party041
Оличка,оставих ви без закуска,защото
напоследък,май покрай толкова почерпки,никой не ми я яде. Mr. Green

Иначе сега се връщаме от седмичното пазаруване.Ще приготвя на Ицко обяда и ще изчезваме към
зоологичеката градина.

# 685
ЧРД на Калия и Макси!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  cook newsm38  ura Да са живи и здрави! Много усмивки и подаръци да им донесе рожденния ден  Hug

Теди спинка, а аз ще си почина пред компа  Mr. Green

Мигле радвам се че плюшената топка е по-добре  Hug тя и нашта в момента спи и песчо на двора спи, само аз не  Laughing

# 686
Вече не издържам....

Признавам си -- чакаме нашия подранил Коледен подарък на 8ми декември 2010   ylinfant newsm07. Бременна съм в 9 седмица вече, но чаках да мине и втория преглед преди да се похваля, защото съм си малко суеверна  Whistling Така че малкото сладко Теди Беърче ще става батко  Mr. Green на 1 годинка и 6 месеца  Hug

Въпреки ще теста беше ей така EFN 10 дена след като съм забременяла.... на 14-я ден от закъснението на МЦ разбрах че съм бременна в 6-та седмица. Доки каза че е било рано още теста да отчете че съм бременна, което е странно щото казват че и на първия ден след забременяване се хваща с теста... както и да е много сме щастливи (особено татито  беше ей така като му казах newsm44)

# 687
  • София
Честит рожден ден на днешните бебоци! Здрави и послушни!   newsm67 nbirthday

На майките им,   bouquet

Поради засипването с ЛС ще си изпраскам въпросите тук  Mr. Green Благодаря на отзовалите се мадами   bouquet
Значи........ влизаме в Софето през Ботевградско, оттам на Сливница и после по Мария Луиза, оттам към кв. Надежда. До тук добре но дават че има ремонти по Мария Луиза ( бул. на Централна ЖП гара). Минава ли се по него? А преди това да има някъде затворено? Навигаторът точно сега излезе в отпуск  #Cussing out
Гого е доста зле. Вчера изненадващо взе да кашля а довечерта се вкисна съвсем. Диша по-зле и от Дарт Вейдър  ooooh!

Ели,като човек,който всеки ден е в колата ти давам най-лесния за теб маршрут до Надежда(предполагам до бул Рожен ще ходиш)..
Всичко до бул.Сливница  и е ОК,така си ходиш,стигайки до Лъвов  мост не завиваш на дясно(Мария Луиза,освен ако не ти се вози оф роуд и имаш двигател за прегряване),а пак продължаваш на право.И на следващото кръстовище (Хр.Ботев завиваш на светофара в дясно).Така си спестяваш скапаният път през Мария Луиза и задръстванията и пак си излизаш за Надеждата Laughing
Кратко:
бул.Сливница,на кръстовището с Хр.Ботев(там ти се пада втора градска) завиваш на дясно и пак само и единствено направо докато не видиш Централна гара срещу теб,завиваш наляво и от там много лесно ще се оправиш за Надежда.

# 688
  • вече Пловдив
Галя, честито, страхотна новина!!!! Лека и безпроблемна бременност с прекрасно бебе на финала ти желая!    bouquetКакто казах на Бебз и Рони по-рано, браво на смелите мами за породените дечица! Crazy За теста - и на мен ми е странно, чувала съм, че "хваща" още на 8-9 ден. На мен ми показа бременност на 13-я  newsm78.
Честита първа годинка на порасналите ни първи МАЙчета Калия, Максимилиан, Йоана и Ивайло!  newsm67  Gift  ura Весело и щастливо детство им желая! И аз ще добавя - майките им да се разпишат и докладват как са с децата...
Честити последни месечинки!

# 689
  • Русе
Гале, и от мен лека и безпроблемна и здраво бебче на финала.

Мадам
, значи ако правилно съм те разбрала, няма да минем покрай Автогарата а минавайки по Хр. Ботев ще излезем директно срещу Транспортна болница. И оттам по царския път  newsm78 По Опълченска не е ли същото?

Общи условия

Активация на акаунт