А на майката на Ема пожелавам много професионални успехи!!!
Като се случи нещо такова при нас , все си казвам , че белите и играчките-плачките тепърва започват. Не , че е извинение за недоглеждането ми де ...
Много щастие и любов !!!
просто да се чудиш кое не е опасно с бебчета на ръце. Слава Богу, че са добре юнаците, ей....

)

Партито мина на ниво, рожденичката се представи нормално, не е била сърдита, нито ревлива, но пък се сдоби със сополи
Дано само с тях да минем, защото почти съм сигурна, че едно зъбче е тръгнало и да не стане както с предното да се разболее, а то не беше отдавна 

Радвам се че всичко се е разминало леко и всички са добре сега 
, че съжалява че не е видяла Миглето и Божко само в Борисовата
а ние с Теди колко искахме да ги видим тях с Яна, ама Тц не стана както го бях планирала за съжаление и ви изпуснах. Алекс е супер сладурана чаровница голяма, а Елито на Бубето е толкова сладка любопитка само с поглед се разбрахме на миналата среща
ох ох
как се натъжих много ги обичам тия космати топки
) По повод косматите приятелчета само ще кажа, че вчера Теди успя на сдобара спящата Моли и я "погали" по гърба, тя съответно не хареса жеста и го ступа (без нокти слава Богу) с лапата да не прави повече така в гръб
и избяга... Теди така ревна че реших че го е одраскала по ръчичките (въпреки че видях че не си извади ноктите), а после разбрах че е ревнал щото играчката е избягала
сега като е вече придвижващ се на 2 крака малък човек котаранката го гледа още по-странно от преди, а той като я види направо хуква да тича по нея
)
)Препоръчани теми