Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ЧРД на Ема и Любов(простете ми ама за първи път чувам,че сме имали такова майче)!
А на майката на Ема пожелавам много професионални успехи!!!

# 661
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на порасналата Ема! Да порасне голяма и умна госпожица , с която много да се гордеят мама и тати !
Веси , честит рожден ден и на баткото с малко закъснение! Да ви е жив и здрав и той!

Лято , Дикси  Hug  Като се случи нещо такова при нас , все си казвам , че белите и играчките-плачките тепърва започват. Не , че е извинение за недоглеждането ми де ... Embarassed ...

Бебз , бързо да оздравяваш , ей  Hug

Честит рожден ден,QWERTY!  newsm59     bigdance2    bdbaloni   Много щастие и любов !!!

# 662
  • София
ЧЕСТИТ 1ВИ РДЕН НА ЕМА И ЛЮБОВ!ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И СЪДБА!
Лиленце, Дикси Hug просто да се чудиш кое не е опасно с бебчета на ръце. Слава Богу, че са добре юнаците, ей....
Срещичката от вчера е била чудесна. Платина, следващия път ще се видим, Мийка и на мен ще ми е приятно да се запознаем Peace
Валче-Катеринка е прекрасна и рокличката е таман за нея!
Ели, дано бързо се оправиш! Praynig
Ние бяхме на дерматолог, уж сме добре, но пък... да не ядем броколи, спанак, да огранича зърнените протеини, а да съм давала пилешко и заешко.уфффффф.....

# 663
Честит празник и от нас на Ема и Любов - весело детство bdbaloni
Лиле бре това ужас бе, не че и мойто мъниче не яде крем и какво ли не докато сменим памперса.
Дикси като ви прочето се ужасих , мале мале милото то .
Бебс на тел сега и болести ти трябват . Абе вие в кой парк ходите ?
Валче , Катето е голяма принцеса - много е красива.
 Я и аз да си кажа мъката - момичета имам май синозит - така ме боли , не мога да стоя от болка - щом не ми се пуши ,а аз съм си пушач  е 1 кутия за 3 дни .
За прохождането - скоро няма да стане , ние си се движим по дупе и това си е . Прави крачки като я  държа за ръчичките , но още е  много нестабилна и стъпва на пръсти .
Вече е здрава и започна да яде  направо се успокоих че смъкна 500 гр. за 10 дни . Сега сме си пак в ритъм сутрин в 6 мляко , 9,30 - попара, 12,30- обяд , 17,30 - закуска и 20,30- мляко и между тях плодове , сок , сулетки ...
Ами това е от нас , чакам я да става и да яде.

# 664
  • София
Мили ми дами-мами,
Включвам се и аз! ( Blush Blush Blush)

Честит рожден ден на малките годиначета! Да са живи, здрави и безкрайно щастливи и да радват мама и тате!
QWERTY, честито и на теб! Като сама жена на  трима мъже, да им вземеш акъла!

Ние с Ради сме добре. Много ми е трудно да ви чета и пиша, защото ходя активно на работа, а и гледам да посветя свободните мигове на децата - и на Ради и на кака (расте много бързо и тя). Ради е все такова спокойно пухче и трътле и е на мама радостта. Още се кърмим - сутрин, следобед (прибирам се по-рано за целта), вечер и все още веднъж нощем. Поне до годинката смятам да задържа, после като дойде.
Отказва ми АМ от шише, та не виждам как ще я отбия...

Далеч сме от прохождането, но не бързаме Stop

Моля, някой да се обажда за срещички. Като се излагам виртуално, поне реално да ви видя, че ми липсвате и съм се затъжила...

Дикси, страшен нов аватар  Grinning

# 665
  • Елин Пелин
Честит рожден ден на Ема и Любов! newsm59  ura newsm38 Мама Веси много да ви радва малката пораснала принцеска и да я слушкате! Вашия екшън няма да го забравя със самозакарването до родилното  Mr. Green  bouquet
Честит рожден ден и на QWERTY!!! Много здраве и весел празник ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 666
Честит рожден ден на Ема и Любов! Да са живи и здрави, много щастливи и весели детски игри и много послушни, поне за пред мама и тате  Heart Eyes
На мамите им   bouquet  Hug   bouquet

Благодаря ви за комплиментите към моето Кати  Blush Партито мина на ниво, рожденичката се представи нормално, не е била сърдита, нито ревлива, но пък се сдоби със сополи  Crazy Дано само с тях да минем, защото почти съм сигурна, че едно зъбче е тръгнало и да не стане както с предното да се разболее, а то не беше отдавна  Praynig
Сега остава и другата седмица на кръщенето да мине всичко както трябва, че да си отдъхна малко!
От днес съм с нова прическа и то доста променена - късо каре  Mr. Green Ще пусна фотоси, когато имам време да се снимам  Wink
Имам много да чета, затова ще се включа по късно по обсъжданите теми!  Hug

П.С.
Прав ще излезе баща му, който му нарежда "Порастни тате, че да се пазиш от майка ти!"  Crazy

Ей тук просто се напиках от смях  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 667
 Ама че съм заплес  ooooh!
Честит рожден ден QWERTY! Жива и здрава бъди, желана и обичана, много щастие и късмет  Hug

# 668
  • София
КВЕРТИ-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН newsm51

# 669
  • Русе
Спешно някоя от софиянките да ме поеме на ЛС. За улици ще питам  Praynig

# 670
  • София
Имам чувството, че само моето дете не иска да ходи, а и не дава да го водя за ръчички, а от повече от 2 месеца стои изправен и се придвижва самостоятелно по мебелите. Да очаквам един ден да се пусне сам ли или ще започне да дава ръчичка? Някой с подобен случай ще ме осветли ли?
Гледам си лентичката тъпа, излиза, че детето днес има рожден ден, оф, оф, оф.
   След като обикаля сам като се държи за мебелите няма от какво да се притесняваш. Въпрос на време е да проходи.  Simple Smile
   Аз лично очаквах Елена досат по-рано да проходи, а тя се пуска от една седмица и още е доста нестабилна, но пък смела... След няколко дни става на годинка, докато каките ми проходиха стабилно едната още на 10, 5 месеца, а другата малко по-късно. За справка Елена се изправи на първи януари, а седмица след това вече обикаляше. Значи обикаля сама като се държи за мебелите вече четири месеца преди да се престраши да се пусне  Simple Smile

# 671
  • София
Танче, къдео падне. Най-често из Х.Димитър ходим, че Герена ми е много близо Crazy Понякога и другаде, където падне с други думи, защо?

Дечкин, оправи ли се?

# 672
Честити да са рожденните дни на Еми и Любов! Здравички и щастливи да са им желая, много обичани от мама и тати, много слушани Simple SmileSimple SmileSimple Smile
QWERTY - Честито помъдряване и от мен! Много любов и късмет ти желая!

За ходенето и аз реших да не насилвам Рости и да го оставя сам да започне да ходи. Какви ли не "идеи" ми даваха за "стимулация", но...детето си знае е моето мнение. Ние ходихме по мебелите също около 4 месеца, преди да се пусне - ходене сам от около 2 седмици. Сега ходи в къщи, навън по няколко крачки. Голям е бъзльо, но на мен така ми е добре, че като гледам някои дечица как се засилват напред лошо ми става. Simple Smile

# 673
Ето ме и мен  Mr. Green

Чета за страшните случки с Рости, Ваньо и Калинчо  Hug Радвам се че всичко се е разминало леко и всички са добре сега  Hug

Само ще спомена че лееееко се цупя на Платина  Heart Eyes, че съжалява че не е видяла Миглето и Божко само в Борисовата  Naughty а ние с Теди колко искахме да ги видим тях с Яна, ама Тц не стана както го бях планирала за съжаление и ви изпуснах. Алекс е супер сладурана чаровница голяма, а Елито на Бубето е толкова сладка любопитка само с поглед се разбрахме на миналата среща  hahaha

Отдаван си мечтая да се запознаем и с Ваньо и Божко и Миглето (дано се оправите бързо този път с Божко и мила и кажи как я кара милото пухкаво котенеце по-добре ли е? Какво му е Hug ох ох  Cry как се натъжих много ги обичам тия космати топки  Praynig) По повод косматите приятелчета само ще кажа, че вчера Теди успя на сдобара спящата Моли и я "погали" по гърба, тя съответно не хареса жеста и го ступа (без нокти слава Богу) с лапата да не прави повече така в гръб  hahaha и избяга... Теди така ревна че реших че го е одраскала по ръчичките (въпреки че видях че не си извади ноктите), а после разбрах че е ревнал щото играчката е избягала  Joy сега като е вече придвижващ се на 2 крака малък човек котаранката го гледа още по-странно от преди, а той като я види направо хуква да тича по нея  Shocked

Друго друго.... радвам се че Лили вече си хапва за успокоение на Танчето след 10 дневната гладна стачка  Peace

ЧРД на Борянка! Много любов и семейно щастие желая!

За нас новото е че Теди вече ходи за една ръчичка. Пуска се и прави по 2 крачки преди да тупне на дупе, а е див колкото за двама (а може и повече  Crazy)

Бебз оправяй се бързо  Hug

Имаше и още, ама хайде утре че сега ми се спи вече, а ще бъда събудена в 8:30 в най-добрия случай (иначе 6 и нещо до 7 и нещо е по-вероятно събуждането  smile3507)

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 01:45 от Галя1982

# 674
  • София/Варна
Честит рожден ден на Калия и Макси!!!

Общи условия

Активация на акаунт