вече сме навън от към 10-11ч до към 18-19ч когато таткото си ни прибира от парка след работа
Иначе прощъпулката мина добре в неделята- направи 3-4 крачки и хвана първо питата, после една отверка (бяхме я нарочили за техничармалко общо, та сега се водят спорове кой какво е имал в предвид
)
Като се замисля и аз го вдигам така понякога, като си играем, и не съм се замисляла много досега 

)и на малката Любов на мама pappi (тази мама май само докато е била бременна е писала
)

Вчера в парка си хареса един клон и реши да си го носи и както го държеше май забрави че го носи, а не се държи, и като хукна, 5-10 метра си изтича сам-самичък пак, а аз след него се мъча да го хвана за качулката поне
Кога ще почне осъзнато да ходи сам и да правим прощъпулка не знам обаче..

с пожелание да се разпишат бързо-бързо в темата.

До тогава, ако много настоявах да го водя го водих с коланче за прохождане. Сега малката не може с тоя колан. Та мнението ми децата са различни имат различни нужди и специфики. Моето мъниче също още не е проходило. Глези се и доста често докато я държа за ръчичките или подмишниците (макар че така не харесва) стъпва на пръсти. Та и ние сме далече от прохождането, но не се впрягам. Нали не съм първескиня, та ми е лесно 
Пък кой знае, в бъдеще може и снаха да ми стане... 

, така че да не знам колко са вътре. И той, естествено, успя да я отвори - в един момент го виждам засипан с перлички. Грабнах го, надничах му из устата, махнах една, но пак откъде акъл да бръкна с пръст
, да видя дали няма под езика, да кажем... И се почна едно експресно звънене до познати и непознати аптеки, или ми казват за някакви опаковки от 60 перли (а аз изброих останали 90), или пък не знаят... Както и да е, остава да се надявам всъщност да не се е нагълтал; според педиатърката до десетина не било проблем, оф...
, че е опасна ако я докопа. Гладя си и чувам пищене. Обръщам се и го гледам как дърпа със все сила закачалката, чиято метална кука е закачила бузата му отвътре 
Препоръчани теми