Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
***Val4eto***, голяма кукла си отглеждаш:) Hug

# 646
  • София
Честит рожден ден на Катеринка, Жожито и Рая! Да растат все така лъчезарни, усмихнати и много здрави и да радват безкрай мама и тате!
Валче, голяма красавица ти е Катето Heart Eyes 
Днес беше много приятно в Борисовата, жалко само, че не успяхме да видим Миглето и Божи, но тъкмо ще имаме повод скоро пак да се съберем  Hug
Лека и спокойна нощ от нас с Яни!

# 647
С Миглето и Божи специално искам да се запозная.

# 648
  • Пловдив
Честито на всички рожденици и на новите християнчета!!!
Ние май все по-рядко ще се появяваме, щото малкия вече не иска да стои вкъщи - докато не излезе навън нито спи, нито му се играе с нещо в къщи, само мрънка и се тръшка  #Crazy вече сме навън от към 10-11ч до към 18-19ч когато таткото си ни прибира от парка след работа
Да се отчетем набързо за рождения ден - съботата беше весело и разнообразно с приятелите , а в неделята малкия освен че го спукаха от гушкане и мачкане бабите и не се сети никой една снимка за пред хора да ни направи с малкия и с тортата - мина като обикновена сбирка с родата, не като рожден ден, ама карай, каквото... видя се че семейния албум ще е посен на тази дата, колкото и да си мислех че ще се получи съвсем различно  Crossing Arms Иначе прощъпулката мина добре в неделята-  направи 3-4 крачки и хвана първо питата, после една отверка (бяхме я нарочили за техничармалко общо, та сега се водят спорове кой какво е имал в предвид  Wink)
На Макси поканата много ми хареса- браво за оригиналната идея!!! За тортата -калинка - направо ми идва да я опитам от снимката, страхотна е, професионално изпълнение, браво на майсторката   chef
На мен ми се наложи да украся нашите торти, че нали ги избрахме по вкус не по външен вид, ама станаха горе долу, макар до последно да треперих да не се изложа, че те иначе си бяха като за пенсионерско парти на вид  Whistling
Катерина, много неприятен тоя инцидент с ръчичката - дано не се стресира детето и да му мине набързо, че да не му пречи в игрите  Praynig Като се замисля и аз го вдигам така понякога, като си играем, и не съм се замисляла много досега  newsm78
Качила съм снимки (няколкото които стават за пред хора и си личи че са от рожден ден) в албума на малкия - на който му се гледат може да хвърли едно око  Whistling
Хайде да оздравяват болничките, че аман от тия грипове   bouquet
Извинете ако съм изпуснала да се включа по някоя актуална тема, ама по погрешка изтрих първия пост и сега по спомен пиша каквото се сещам - съвсем съм се изчаткала, отивам да лягам  hahaha

# 649
  • София/Варна
Честит рожден ден на малката Ема!!!

А майка и да се явява да разправя как са, какво става с тях Wink

Честит рожден ден и на QWERTY!!!

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 05:05 от KayRenn

# 650
  • София
Честит рожден ден и на QWERTY!Жива и здрва да бъде ,щастлива мама!   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Ема!  bouquet  bouquet  bouquet

# 651
Добро Утро:)
Честит рожден Ден на малката Ема на мама vesi_vas (ехооо,мацка,къде си Hug)и на малката Любов на мама pappi (тази мама май само докато е била бременна е писала Wink)
Да са живи и здрави,весели,засмени и да имат много щастливо детство  newsm51   ura Tada  bigdance2
Ние чакаме тати да се върне от работа и да поемаме към ранчото- три дни чист въздух, папане, спане и баба (този път не успя да се измъкне Mr. Green) да се занимава с малкия. Ще съчетаем приятното с полезното-ние с малкия ще си почиваме, а тати ще подготвя къщата за РД на малкия newsm53
QWERTY- Честит Рожден Ден  bouquet

# 652
Честит рожден ден на малката Ема! Да расте здрава и много послушна!
Честит рожден ден и на малките палавници Жожо, Кати и Рая!!! Да са усмихнати, здрави, послушни и игриви!
Честит рожден ден и на адашката! Бъди здрава, обичана и много да те слушат всичките мъже!
ЧРД-то на самия ден мина много добре. Малкия беше в страхотно настроение, раздаде се направо, е, малко изгори пръстчето на свещичката, но бързо забрави. Направихме много снимки, като подбера и ги рисайзна ще кача в албумчето.
Иначе всеки ден ходим до една площадка с мека настилка и там пада едно въргаляне, пълзене, като стане време за прибиране не мога да го сложа в количката - рев, изпъване. Имам чувството, че само моето дете не иска да ходи, а и не дава да го водя за ръчички, а от повече от 2 месеца стои изправен и се придвижва самостоятелно по мебелите. Да очаквам един ден да се пусне сам ли или ще започне да дава ръчичка? Някой с подобен случай ще ме осветли ли?
Гледам си лентичката тъпа, излиза, че детето днес има рожден ден, оф, оф, оф.

# 653
  • София
Честит рожден ден ба Ема!

Вайза, започват да се пускат. Нашият и той така по мебелите по мебелите, вчера му писнало и от единия до другия край на дивана си отиде сам, без да се държи, след което се усети какво е направил и седна Crazy Вчера в парка си хареса един клон и реши да си го носи и както го държеше май забрави че го носи, а не се държи, и като хукна, 5-10 метра си изтича сам-самичък пак, а аз след него се мъча да го хвана за качулката поне Crazy Кога ще почне осъзнато да ходи сам и да правим прощъпулка не знам обаче..

Аз болна. От вчера. Ако до довечера не се оправя ще се жалвам..

# 654
  • Русе
Честит рожден ден на Ема и Любов! Да растат здрави и послушни!   nbirthday newsm67
На майките им,   bouquet с пожелание да се разпишат бързо-бързо в темата.
Честит рожден ден и на Кверти! Обичана и глезена да си!  Hug

bebZz, жалвай се от сега. Какво ще му чакаш  Mr. Green Бързо да се оправяш  Hug

vaiza , детето ще се пусне когато е готово. Кво го мислиш? Ще направите прощъпулника с абитюренската  Mr. Green
Аз мисля преди кръщенето в четвъртък да му спретна един. Нещо се е засилил тия дни да върви.

# 655
  • софия
Честит рожден ден на Ема и Любов!

Честит рожден ден,QWERTY!
Желая ти от здраве и щастие да не се отървеш! newsm59
Бебз,много лошо!Дано не е нещо сериозно! Praynig
Валче,Кати е много хубава! Peace

# 656
vaiza, спокойно мила!
Синът ми беше така... Не даваше ръчички да го водя, само пълзеше и се движеше по мебелите. Първите крачки ги направи след рождения си ден - на термина  (когато трябваше да се роди - а той се роди 39 дни по-рано). Стабилно почна да ходи на година и четири месеца.  Peace До тогава, ако много настоявах да го водя го водих с коланче за прохождане. Сега малката не може с тоя колан. Та мнението ми децата са различни имат различни нужди и специфики. Моето мъниче също още не е проходило. Глези се и доста често докато я държа за ръчичките или подмишниците (макар че така не харесва) стъпва на пръсти. Та и ние сме далече от прохождането, но не се впрягам. Нали не съм първескиня, та ми е лесно  Crazy
***Val4eto***, Катерина е страхотна кукла. Направо ахнах, колко е красива съименничката ни. Дано колкото е красива толкова да е и умна, добра и послушна (последното само за мама, тате и в бъдеще мъжа).  Heart Eyes Пък кой знае, в бъдеще може и снаха да ми стане...  Crazy
Ч.Р.Д. на Ема и Л/бов!  nbirthday
Ч.Р.Д. на QWERTY!  newsm59

# 657
  • о`майна лунна нощ е
Тук съм ... тук съм .... ей ме на, припълзявам по терлички  Mr. Green
Все пак .... днес имам повод да почерпя. Принцеса Ема отпразнува едногодишен престой на трона, циците и върху главите на всички ни удома.
Вземете си макар виртуално от двойната ни торта
http://media.snimka.bg/6108/018472275.jpg

Честит празник за другарчето ни Любов  Hug
Малко са ме натиснали с работата и се включвам по-рядко във форума. Ще наваксам скоро и пак ще съм редовна. Честна пионерска.

ПП - отглеждам си едногодишно сукалче. На моменти имам чувството, че само за това ме търси или по-точно първосигналната й реакция като ме види е да се ухили до озъбване и да почне да ми бърка в деколтето, за да си вземе дозичката.

# 658
  • София
Честит рожден ден на малките и големи днешни рожденици, здрави и щастливи да са!!
бебз, оправяй се бързо!!
Валче, Катито много хубава!!  Peace
Не помня какво още имаше, ама ще ви кажа защо. Ако не сте срещали скоро някой, дето чавка му е изпила мозъка - моля, ето ме! Да взема да дам на Ваньо една кутийка с перли Витамин А, за да се занимава, докато му сменям памперса. И още по-предвидливо да съм махнала етикета, за да не го изяде  Crazy, така че да не знам колко са вътре. И той, естествено, успя да я отвори - в един момент го виждам засипан с перлички. Грабнах го, надничах му из устата, махнах една, но пак откъде акъл да бръкна с пръст  ooooh!, да видя дали няма под езика, да кажем... И се почна едно експресно звънене до познати и непознати аптеки, или ми казват за някакви опаковки от 60 перли (а аз изброих останали 90), или пък не знаят... Както и да е, остава да се надявам всъщност да не се е нагълтал; според педиатърката до десетина не било проблем, оф...
Тъй, оплаках се от самата себе си, ама още ми треперят ръцете...

# 659
Честит празник на Ема и Любов! да са здрави и щастливи за радост на мама и татко!   Hug

Лято, аз мислех да не се жалвам, но като те прочетох ми олекна и ще ти кажа, че днес сме две тези с изпития мозък  Crazy
Преди час - два ще гладя една риза, оставих закачалката й на бюрото, и аз така предвидливо  Wink, че е опасна ако я докопа. Гладя си и чувам пищене. Обръщам се и го гледам как дърпа със все сила закачалката, чиято метална кука е закачила бузата му отвътре  Shocked Пантера може да ми завиди на скока, който направих до Калин. Извадих я, но бузата му отвътре има огромна дупка. Кръв, рев...сега е ОК вече, поне тези лигавици бързо зарастват, но страха и на двама ни беше голям.
Бях убедена, че съм я оставила пуста закачалка на недостижимо за него място  ooooh!

Прав ще излезе баща му, който му нарежда "Порастни тате, че да се пазиш от майка ти!"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт