Честит рожден ден на Сиска!!!

Дикси, твоята торта е по-красива (предполагам и по-вкусна), а по въпроса с призванието на Калин - мен ми се чини, че си отглеждаш инженер

, въпреки че е ужасно тежко возило - било с метални гуми 

..Да са всички онези причини,които карат родителите им да се усмихват щастливо

) и ще се пръсне-в истинския смисъл на думата
и то вечер,когато по принцип стомахчето е по-затруднено с преработката му... 

Май месец е пълнен с двете противоположности като емоции за неговото семейство-редуват се рождени дни с помени...

) Малкият е здрав като биче, пу-пу, само като кашлям ме имитира и ми се смее душицата, дано не се обръща ситуацията в близките годинки

Не ми се спореше вече с никой и решихме да даваме - Зинат. Според мен само хремата го мъчи малкия, но явно докторката не е това мнение. Най-тъпото е, е че нашия педиатър го няма вече втори път и все на някаква заместничка попадаме. Надяваме се поне в сряда, когато сме на ДК да е той и да спре АБ=то. И най-вече разбира се надявам Рости да се оправи бързичко.
А втората казва , че отдавна имат само едно млечно хранене след банята вечерта. Аз ли съм толкова смотана , че да мисля , че за детето ми приема на мляко е много важен , било кърма или АМ . И като ми кажат тези двете : " ами те са големи вече бе , Мира " . Как ще са големи , бе значи - нито говорят , нито ходят - бебета са си още... Да не ви казвам как реагират на това , че Зарко суче още и че давам едва 2 пъти на ден твърда храна
. 
така че ще давам мляко- това е моето мнение.Препоръчани теми