Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 417
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София/Варна
Честит рожден ден на Тошето и Александър!!!

Честит рожден ден на Сиска!!!

Дикси, твоята торта е по-красива (предполагам и по-вкусна), а по въпроса с призванието на Калин - мен ми се чини, че си отглеждаш инженер Simple Smile

# 721
Честит рожден ден на Яна,Тодор,Самуил,Алекс и на Сияна на патерички

Прекрасен ден на всички

# 722
  • Пловдив
Добро утро!

Честит първи рожден ден на Сияна , Тошето и Александър ! Щастливо детство и безгрижни игри им желаем ние със Зарко! А на мамите им     bouquet

Честит рожден ден на Сиска ! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана ! Весел празник !

Малачика , откакто на Зарко са тръгнали да излизат зъбките вече два пъти ми беше с Т - не падаше по 38 и не повече от 39.4 . И тъй като нямаше никакви други симптоми , и двата пъти в различните СО-я , които посетихме , казаха , че е от зъбките. Дано и при вас е така , да не настине нещо куклата  Praynig

Честит празник на патерици и на вчерашните именници - и малки , и големи. Със здраве и гордост да си носят имената !

Зарко вчера получи първия си подарък за предстоящият рожден ден - леля му донесе една триколка. Хареса му да се вози на нея , но повече му допадна да си я бута   Joy, въпреки че е ужасно тежко возило - било с метални гуми   Thinking

Хубав ден ви желая и дълги разходки  Hug

# 723
Добро Утро  bouquet
Честит Рожден Ден на Яна, Тодор, Самуил, Александър и на Сияна (на патерица)  smile3525
Да са живи,здрави,весели, засмени, палави или послушни newsm44..Да са всички онези причини,които карат родителите им да се усмихват щастливо newsm59 nbirthday  party023

Честит Рожден Ден на Сиска- да е жива и здрава, обичана и уважавана съпруга и майка:) newsm24
bebZz, това което прочетох за апетита на твоето мъниче..Ако на Кристиан му дам такова количество храна да погълна за такъв интервал от време..ще я изяде (защото е лаком,а не гладен Peace) и ще се пръсне-в истинския смисъл на думата Mr. Green Не мислех,че толкова малко дете е способно на такъв глад,че да погълне 400мл. гъста консистенция #Crazy и то вечер,когато по принцип стомахчето е по-затруднено с преработката му...  newsm78
Пу,пу-да ти е жив и здрав..но не би ли трябвало да му дадеш нещо по-леко и после да си пийне мляко,колкото иска...Знам ли...Аз мисля от тази седмица като тръгне на кухня да му давам супата кум 19ч. и към 21 да го пробвам с мляко- но не мисля нито супата да я правя на гъста каша,нито в млякото да слагам бисквити-знам на мен колко ми е тежко като се нахраня с по-тежка храна вечер, предполагам ,че и при него не е по-различно.. Peace
Ние се върнахме по бързата процедура от вилата- хубаво беше,но много хубаво наистина не било на хубаво..Вуйчото на Васко почина внезапно и не ми се мисли как го преживяват той и майка му... Sad Май месец е пълнен с двете противоположности като емоции за неговото семейство-редуват се рождени дни с помени...
Та,да сме живи и здрави,пък другото ще се оправи Hug

# 724
Честито на днешните рожденковци!

Честит празник и на Сиска!
Да вземе да почерпи и да каже как мина контролния преглед на Божа в сряда!

# 725
  • софия
Честит рожден ден на Яна,Тодор,Самуил и Александър!
Нека да са много здрави и да радват родителите си!

Сиске,желая ти много радост и късмет да те съпътстват занапред!

# 726
  • Стара Загора
Честит рожден ден на днешните малки рожденници ,да са живи и здрави,щастливи и много игриви...безгрижно детство  baloni bdbaloni baloni
Сисе,честит рожден ден душко  Hug да си жива и здрава...много обичана мама и съпруга и нека късмета и щастието вървят все рамо до рамо с теб   bouquet  party023  bouquet

# 727
  • София
Попринцип яде към 5-6 храна и в 7 ми изпива това всичкото Rolling Eyes Ще пробвам днес да врътна една супичка, но да я дам за вечеря и после мляко.. А с каша и с бисквитена и с лайка 'лека нощ' се нервира в момента, в който свърши, надава един вой ooooh!

Честити първи рождени дни на Яна, Алекс, Самуил и Тодор! Да растат много усмихнати и палави щастливи дечица!
Честит рожден ден на Сиска, да бъдеш много, много обичана и все така темпераментна!
Mr. Green   

Мен много ме мъчи вече кашлицата. Другото е наред, ама се давя като патологичен случай.. Сутрин гърлото ми е като схванато и говоря по-плашещо и от бабата от рекламата на Виваком Twisted Evil Пия сироп и мноого но-шпа (не ми беше дошло на акъла че силната кашлица ще ме доведе до болезнени бременлийски резултати и онзи ден се сгъвах на две по пътя до аптеката Sick) Малкият е здрав като биче, пу-пу, само като кашлям ме имитира и ми се смее душицата, дано не се обръща ситуацията в близките годинки Heart Eyes

# 728

Сиско, честит празник! Много здраве, късмет, любов и усмивки ти пожелавам!
И да 'илядиш! 
Laughing

Честито и на днешните малки вече порастнали Яна, Тодор, Сами и Александър!
Да са здрави и щастливи!
Честито и на родителите им!
   bouquet

# 729
  • София
ЧЕСТИТА 1ВА ГОДИНКА НА ЯНА, АЛЕКС, САМУИЛ и ТОДОРЗДРАВИ И РАДОСТНИ ДА РАСТЕТЕ, МАЙЧЕТА СЛАДКИ!
Сиска-здраве ти желая и все така уверена и самоотвержена да си!ЧРД!
ЧЕСТИТО И НА СИЯНЧЕТО на мама Диди(от вчера) Heart Eyes

# 730
  • София
Честит рожден ден на Яна, Сияна, Алекс,Самуил, и Тодор!Много весело детство!
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Честит рожден ден на Сиска!Много щастиеее!  bouquet  bouquet  bouquet
Честита бременност на Галето!Лека и безпроблемна, пожелавам една сестричка на Tedi!Много се радвам за ва6ето семеиство!  bouquet  bouquet  bouquet Mr. Green
Бебз, ве4ерята на Бубо наи 4есто е попара, кус-кус или от на6ето ядене, ако е подходя6о и после си яде мляко,разли4но коли4ество оба4е,или  само мляко.

# 731
Сиска и от мен честит рожден ден с пожелание за много прекрасни мигове

# 732
Честит Рожден Ден на дечицата Яна, Тодор, Сами и Алекс! Да са живи и здрави, весели, игриви, засмени и мноого обичани!

На Сиска - Честит Рожден Ден с пожелания за мнооого любов, здрави и послушни деца и добър мъж! Wink

Ние днес пак на лекар, мислех, че ще ни кажат - спирайте с лекарствата, щото Рости спинка добре тази нощ, а то...давайте АБ... много е зле гърлото Sad Не ми се спореше вече с никой и решихме да даваме - Зинат. Според мен само хремата го мъчи малкия, но явно докторката не е това мнение. Най-тъпото е, е че нашия педиатър го няма вече втори път и все на някаква заместничка попадаме. Надяваме се поне в сряда, когато сме на ДК да е той и да спре АБ=то. И най-вече разбира се надявам Рости да се оправи бързичко.

# 733
  • Пловдив
Искам да споделя нещо - или по-скоро да питам нещо ... или да разкажа нещо ... Абе к'вото стане. На който не му се чете да ме пропусне  Peace
Става въпрос за майките , с които излизам. От много време с тях сме на различно мнение относно отглеждането на децата ни. Още от захранването им , от даването на сок или не и т.н. Затова , за да не влизам в спорове , тези теми ги избягвам . Обаче днес вече много се ядосах ... и аз не знам защо - каквото и да кажа , няма кой да чуе. Едната мама отби дъщеря си , за да може да пуши около 7-мия месец на детето , а другата пак по това време , за да може да го тръсне на някоя баба и да излизат необезпокоявано с мъжа си. И тази първата днес ми се хвали , че спирала сутршното мляко на детето и скоро сигурно и вечерното  newsm78 А втората казва , че отдавна имат само едно млечно хранене след банята вечерта. Аз ли съм толкова смотана , че да мисля , че за детето ми приема на мляко е много важен , било кърма или АМ . И като ми кажат тези двете : " ами те са големи вече бе , Мира " . Как ще са големи , бе значи - нито говорят , нито ходят - бебета са си още... Да не ви казвам как реагират на това , че Зарко суче още и че давам едва 2 пъти на ден твърда храна  #Cussing out .
Знам , че има сума ти таблици и препоръки на специалисти по тази тема , но аз искам вашето мнение. Докога смятате да давате мляко - кърма или АМ - на дечицата? И в какви количества?
И едно бързо въпросче към КайРен - колко е калорична кърмата ; променя ли се калоричността с течение на времето и дали е по-добре да давам на закуска попара или каша примерно , или да си го кърмя. Нали се сещате :"Закуската изяж сам , обяда сподели с приятели и т.н. "Дано ме разбра , че с моята липса на дар-слово и това , че само като пиша и се ядосвам , не се изказвам особено добре  hahaha

# 734
Хайде здравейте и от нас.
Честит първи рожден ден и безгрижно детство на Самуил, Александър, Яна и Тошко.
Сиске и ти ма порасна с още  една годинка .... как е Божа
За храненето всеки си знае, обаче аз не виждам лошо да го кърмиш детето, моята кумица детето е на 1г. и 3 м. и още си го кърми  по 2 пъти - сутрин и вечер, аз не кърмя , но давам още мляко и сутрин и вечер , даже и след обед понякога .
Ама Мире я не се ядосвай и си гледай детето както си знаеш - остави ги да си пушат и да си излизат колкото искат .
Аз за мен си ще давам мляко колкото и докогато си поиска детето- като види шишето и приритва от кеф  Joy така че ще давам мляко- това е моето мнение.
По другите въпроси друг път - отивам да простирам .... че трябва и да чистя , но ме мързи

Общи условия

Активация на акаунт