Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Мадам Стасита и ние така се разписахме и дайе успях да измия колата и голямата тераса междувременно,то голямо пляскане падна,само че при нас беше към 2 часа и накрая заспа в 5ч и не успях да го събудя дори за вечеря  hahaha
До ден два ще открием и плажния сезон  newsm44  newsm08

# 706
  • София/Варна
Честит рожден ден на Сияна!!!

Гале, лека бременност ти желая  Hug!

По повод инцидентите с малките мишки, навремето (когато Оги беше бебе) имаше една тема из форума - "Мила моя мамо, ти за мен си зло голямо" (или нещо от сорта). Може би е добре да я прочетете, така хем ще се успокоите, че не се случва само на вас, а и ще почерпите идеи какви други злополучия могат да ви застигнат, та да ги предотвратите.

Глъм, радвам се, че се разписа Simple Smile.
Ели, дано Гого бързо се поправи, за толкова боледуване вече трябва да има по-силна имунна система. И лек път.

# 707
Добро утро мили мои HugПочерпете се за ПЪРВИЯ НИ РОЖДЕН ДЕН кой с каквата желае.Ние вече приключихме с ремонта и ще се включвам по-често.А за снимки по-късно да мине патардията,а после и Гергьов ден,че ми пуши главата.И на патерици се почерпете за голямото ми момче,което на 30.04 имаше и той рожден ден,но не у спях да се добера до компа.Лек и успешен ден Coffee

# 708
  • Русе
Честит рожден ден на Сияна! Да расте здрава, послушна и щастлива!   nbirthday newsm67
На мама Диди,   bouquet  и да ти е живо и здраво голямото момче  Hug

Гого нито е по-добре но поне не е по-зле и след малко  travel Аз както обикновено ще пътувам така  afwitch  Mr. Green

Да слушате докато ме няма  Naughty Laughing

# 709
Честит рожден на днескашната рожденичка,да е жива и здрава,палава и весело детство й желаеме с ДОдо.
На  болничките да се оправят,а на тези като нас който им предстой скоро рожден ден на маничето приятно приготовление
Гал значи малчо или малечка ще са ви таз година коледния подарък.Лека бременост и едно хубаво сестриче или братче за Теди.ОСтавям ви че да правя закуска и да изчезвам ена вън

# 710
Честит рожден ден на Сияна! Диде много да те радва, да ти е много здраво и щастливо детенце! Честит рожден ден и на голямото ти момче!
Гале честито! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала! Още една смела майчица!   bouquet
Бебз ти как си оздравя ли?
Честит рожден ден на патерици на Калия и Макси! Да са много здрави и много да радват мама и тате!
На нас от разходки не ми остава време много за компа. Пък и моето малко чудо като седна пред него и тогава се сеща за мен, а иначе по-малко си седи в кошарата и се заиграва самичка отскоро.
От другата седмица и аз започвам да организирам РД. Мисля да е в едно заведение до нас, аз ще нося тортата, а напитките от тях. Кръщенето съм решила, че ще го направя като стане на 2-3 годинки. Мамчета, а задължително ли е таткото и майката да са кръстени, че аз не съм кръщавана?
Лято, Дикси  Hug - добре, че леко се е разминало. То и моя мъж отвреме навреме на шега ми казва, че е цяло чудо, че под моите грижи е оцеляла Ева  Laughing

# 711
  • София
Честит рожден ден на патеричка на Макси, Калия, Йоана и Ивайло!
ЧРД на Сияна!
Много здраве и радост за всички пораснали бебоци!
Борянче, и на теб пропуснах да честитя РД-то. Да си много здрава, все така лъчезарна и мила!  Heart Eyes
Честити последни месечинки на Ицето, Алекс и Ванката!
Гале, честито мила! Много, ама много се радвам, пожелавам ти лека бременност с красиво и здраво бебче! Съжалявам, че неволно съм те засегнала относно срещичката ни в Борисовата, наистина не е нарочно  Heart Eyes  Hug А ето и две снимки от срещичката ни в парка Гео Милев: http://may2009.snimka.bg/baby/yana-na-mama-platina.455249.18497772
Слънчев и прекрасен ден от нас с Яни!

# 712

Честита годинка на Сияна! Много усмивки й пожелавам!   bouquet

Галя, честито и на теб! Лека и безпроблемна, и прекрасно бебче на финала!  Hug

Ели, много ти се събра...пожелавам скорошно оздравяване на Гого!  Peace

Кайрен, ще се опитам да намеря тази тема и ще постна линк тук, че като гледам имаме нужда  Laughing
Толкова много адреналин изръсвам с това малко човече...с батко му като, че ли не беше така, или може и да съм забравила вече   Crazy

Всичко около двудневното празнуване на Калинковият рожден ден мина прекрасно. Много ми бяха хубави последните 2-3 дни.
Снощи се оляхме и с един боулинг до 3.00ч., сега не мога да вляза в час. Децата ги няма и използвах намалението да кача малко снимки. Ако на някой му се разглежда, воала - http://diksi.multiply.com/photos/album/79  Grinning
Само да ви покажа тортата от "100гр. сладки" - http://multiply.com/slideshow/diksi:photos:79/32
И резултата от прощъпулника - хвана двата предмета зедно. Трудно ми е да го тълкувам  Laughing  -
http://multiply.com/slideshow/diksi:photos:79/18
http://multiply.com/slideshow/diksi:photos:79/19

П.П. Ето и темата, за която Кайрен каза - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203372.0

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 17:45 от Дикси

# 713
  • софия
Честит рожден ден на Сияна!Много здраве и весели игри и желая!

Честит имен ден на Боряните ни!Да са живи и здрави и много обичани майки и
съпруги!  bouquet

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 15:27 от smehorana

# 714
Ето ни и нас Laughing
Честит първи рожден ден на Макси, Калия, Сияна.  Много усмивки и безгрижно детство
Честити две чертички на Галето. Лека бременност и прекрасно бебче на финала Hug
Да се оплача на бързо, че Сиана е с температура и е невероятно кисела. Не е хапнала нищо от 8 сутринта. Не спира да плаче и мрънка Crazy Отдвам го на зъби, но знам ли.... newsm78
Честит празник и на всички носещи името Борис или производните му. / като моето мъжле и на Росита/ Wink

# 715
  • София
Идваме да ви искаме съветче Blush Вечер малкият изпива по 270мл мляко с доста каша, като гъст шейк е, като свърши плаче за още и изяжда още 120 същото.. Ами много ми се вижда Crazy Има ли някоя по-наяждаща каша или не знам и аз, не ми се замества вечерята, но пък това знак ли е че той иска да я замести вече? newsm78

# 716
Честит първи рожден ден на Сияна ! Да е жива и здрава, весела и щастлива, много игрива и много да радва мама и тати! Диана  честит празник и на теб   bouquet

Честит имен ден на именниците ! Всичко най най хубаво  Hug (за пръв път чувам че днес било такъв празник)  Sunglasses

Болничките да се оправят! Моята Кати е със сополи от рожденията си ден насам, даже нещо и покашля, утре ще ходим на консултация и ще видим дали е за притеснения или не ........

Дикси - Калин е просто невероятен сладур!  Heart Eyes

# 717
Честито на малката хубавица!

Честито на Вайза, Qwerty и всичките ни други Боряни, Бориславовци и Борисовци! Честито и на един малък Бо!

Бебс, абе множко е, но едва ли друг вид каша ще го засити. Изглежда, че това си му е дозата на детето. Ти каква каша даваш?
Виктор всяка вечер си хапва готвено или пюре, около 200 гр и след това си изпива задължителното мляко с бисквити (200 мл с 1 закуска или 4-5 от чичи-бебе). Иначе няма заспиване. А и няма значение дали е ял манджата преди два часа или преди 20 минути.  Млякото не се пропуска.
Между другото и него кашата не го засища. Давам я за следобедна закуска и след три часа е просто озверял от глад. Що не пробваш с бисквити  newsm78

# 718
Вече сме с 38 Crazy Crazy Crazy Отдавна сте забравили какво е да те мъчи първи зъб ама дали е възможна такава температура newsm78 Или само се заблуждавам и сме си болни Sad

# 719
ЧРД НА НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО СИСКА !!!С пожелания да бъде здрава, щастлива, още по-добра майка и съпруга и да се появява по честичко newsm51 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook  party041 Tada Gift  ura

Общи условия

Активация на акаунт