ПЛЕВЕН - 134

• 38 761
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Това с бележката за ваксинация за детски влязло ли е в сила и хваща ли завареното положение? В смисъл аз като вземам детски сега трябва ли да се отърча с бележка в социалните за доказателство?

# 121
за детските вече ще трябва да се носи и бележка,че детето е имунизирано.Добра идея според мен.
А, добра идея  Laughing . Сега ще се почнат петиции, протести....фалшификации на документи.

То,затова вчера личната лепна на вратата си бележка - "Бележка за социалните с имунизации - 3 лева"
АЗ се зачудих каква е тая бележка ,ма забравих да питам.

# 122
  • София
Е това пък да взимат пари за тая бележка е просто...нямам думи.
Не може ли просто да се песнима имунизационния календар и докора да се подпише?
Номадке,да,в сила е,при следващото подаване на документи за детски ще трябва да носиш.

# 123
Аз пък не съм съгласна да се изисква бележка за ваксинации за взимане на детски помощи. Има хиляди други хора, на които мъжете бизнесмени, те самите въртят бизнес и т.н., ама накрая си реват за 35лв детски и ги взимат, тях кога ще ги санкционират и ще измислят нещо и за тях?
И какво общо имат ваксините с детските???

Ето няколко снимки от РДто при майка ми, че тя милата утре лети за Германия обратно. (
А баба ми от Шумен изпрати за Калина специална рокля, та е нагласена с нея. ) Все едно тя има РД. )

с мама  с мама и тати
като принцеса  и пак   принцесата е сериозна 

# 124
  • София
Аууу,Мира,роклята е прелестна,аз много си падам по такива неща.и Калина е много красива.

Според мен това за детските и ваксините е само и единственно заради ромското население и епидемиите разни,примерно от морбили,които тръгнаха именно от тях.

# 125
  • Плевен
хихи, Ди, колко жени раждат на полето и колко в болница? Мислиш ли, че жена, която реши да ражда вкъщи /обикновено изчитат един тон медицинска литература/ ще изложи детето си на такъв риск? Понеже в момента ги следя, най-много десет пишещи по форумите да имат такива мераци за тази година, циганките и неизползващите нет не ги броя, говоря за образовани жени, които си взимат информирани решения или ще раждат с акушерка - биха ли позволили детето да се нарани?  Laughing
Деси,  и аз знам, че не е законно, но прочитайки това останах с впечатление,че ще раждат вкъщи с акушерка, и затова те попитах. Понеже не ми е на дневен ред и не ги следя тези неща, реших, че вече има промяна и е възможно.

# 126
Аууу,Мира,роклята е прелестна,аз много си падам по такива неща.и Калина е много красива.

Според мен това за детските и ваксините е само и единственно заради ромското население и епидемиите разни,примерно от морбили,които тръгнаха именно от тях.

Мерси Валенце, роклята наистина е чудесна и мисля да я заведа в едно фото да и направят няколко професионални снимки. )

А за детските и бележките за имунизации, то е ясно, че го правят основно заради ромите, но те пак ще намерят начини да заобикалят нещата и да си ги взимат. А и като се надигнат, понеже те могат и го правят....и пак ще се смилят над тях и ще им дават парите.

# 127
Мира, за да накарат по някакъв начин циганите, а и не само тях, да си ваксинират децата  Grinning
Много хубава принцеса!  Peace

Номадка, в сила е от понеделник. На врата на нашата педиатърка тарифата е 2 лв.  Laughing

# 128
Дикси, може и да ги накарат, знам ли. ))))
Ама това с тарифата пък е пълна простотия....думи нямам.
Мерси за Калина. )
Между другото това отдолу е боди, роклята си е без ръкав. Ама сега в този студ, нямаше как така да я снимаме с голи ръчички. )

# 129
  • Плевен
Имам спешно питане -  търся банковата сметка на РПУ Плевен (до Пожарната) по която мога да преведа сумата за откриване на нова лична карта от в къщи или телефон на РПУ-то.

# 130
Мира,Калина е наистина като принцеса с тази рокля,непременно трябва да й направиш хубава снимка  Simple Smile
Аз като така и така не взимам детски, мога и да не си имунизирам детето  Twisted Evil Е,за туй ме е яд,че ми отиват парите за всякакви осигуровки и глупости,а детето ми не може кирливите 35 лв.да вземе  #Cussing out
Ама,какви са тези тарифи,моляви се,това си е чист бизнес.

# 131
Валка, обади се на 166 и ще ти дадат телефона, който ти трябва.

За таксата, донякъде ги разбирам и личните. На маймуни ги направиха - де що трябва да се ползва - тичай при ЛЛ за бележка. Бележка за това, бележка за онова...те работата не могат да си свършат от даване на бележки.

Ние с Калин пак ще поизлезем на разходка сега. У нас съм само гладна  Rolling Eyes

# 132
... На врата на нашата педиатърка тарифата е 2 лв.  Laughing

Циганките по държат цена Grinning

# 133
Валка, де да беше силно кафето, той нямаше да се оплаква.
Сметаната не е била читава. Сещай се... Confused

Дикси, мерси, няма да опитвам тортите.
Ни баварски, ни крем брюле уважавам. Не ги близвам по никакъв повод.
Ядат ми се от онези торти от комунистическо време. Sunglasses Сиропирани, леки и вкусни! Ооооооооооххххххх!
Сегашните... говна /с извинения/.
За паста Пампорово, например, че за нея се сетих сега поименно, човек убивам. Mr. Green

# 134
4естито на малки и големи празнуващи от в4ера и днес!

Мама Нуши
, натръхна ми косата като про4етох за твоята позната, с извинение това си е направо безотговорно. Тук като родят в къщи, още водят първите 24 4аса бебето за пълен преглед. Не знам дали вси4ки, но е популярна практика.

Джина, Ди, не съм забравила за застраховките, малко е дълго, а сега е лудница при нас. При първа възможност ще пиша.

Този път няма да се изкажа за ваксините Laughing

Нета е страшно бавен последните няколко дни, направо ме побърква...

Общи условия

Активация на акаунт