ПЛЕВЕН - 134

• 38 733
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен
Градината ще я отварят в понеделник, така, че вътре.  Rolling Eyes

Еййй, ама много сме организирани, да му се невиди  Laughing
И Люсил ще дойде.
Друг път анкети за дати, анкети за място, дискусии.....дъра-бъра, а то можело и за два часа  Mr. Green

Деси, то на боулинг ходи ли се с една жена в напреднала бременност, друга със счупен палец (Нели), третата била контузена и не ставала за там (Люсил)....
Ще си играя сама и така няма начин да не съм победител. Моите 5 минути слава  hahaha
За дишането ще те подкрепяме - "поемииииии........изпусни!!! айде пак...поемиииии, напъниииии, достатъчно!"
Тъкмо за Люсил се бях сетила, че обикновено е на линия и ето,че и тя ще идва Grinning.
Ааааааа, мен къде ме забравяш за боулинга?  Laughing Мира, няма ли да хвърлиш 2-3 топки?

# 646
нади миши, не знам колко ще се заседя, по принцип мисля по-рано да изчезвам. ) Пък като ви знам, ходите на боулинг към 00ч. Simple Smile Ама ако изкарам до тогава ще се присъединя.

# 647
Номадка,вярно беше лично,говорех за точно определена майка,която познавам и която не пише във форума ни  Confused Всъщност не само една . Не всичко се върти около плевенската тема в бг мама. Peace

# 648
МИлена Атракциева, ти пък къде ме засече, бе?  Grinning
Днес ми беше луд ден, тичах като изоглавена по 100 задачи, от които нищо не свърших.
Бюрокрация не се бори за един ден, все пак. От понеделник с начале.

Весело изкарване на срещата!

# 649
Бързо ви изчетох, нали сте на среща Simple Smile Мислех и аз да се присъединя, но не ми се получи.  Sad

По въпроса с правоговора : лЮтеница е. Иначе най-лесно се се проверява къде пада ударението като се удължи гласната без да се разваля звученето на думата . Люююююююююююютеница. Нещо такова гласеше правилото.

И аз като Джина се възмущавам на конкретни хора, които познавам лично, и които не са от форума. Ако се обръщам към някого в този форум в постовете си, то е защото нещо от неговите ме е провокирало.

И днес не ме огря с данъчната декларация. Да не му се налага на човек да подава такова чудо  smile3511. Другата седмица пак трябва да ходя.

Атракция много са ти сладки момчетата. Свил кефи ли се на бънджито. Миро го обожаваше. По 4 часа се е случвало да стои вътре.

Номадка, от няколко дни ме тресе твоята треска с градини, китки и т.н. Сега само камъни и дърве трябва моят мъж да ми докара и съвсем ще се раздрусам Simple Smile

А вие дето сте на среща, утре да сложите някоя друга снимчица.

# 650
Съжалявам, че не видях по-рано за срещата, иначе щях да дойда. Днес цял ден едва се докопах до компа. Да си изкарате весело!

# 651
Срещата беше супер, голям кеф...) Жалко, че щерката ме привика да се прибирам - след такова обаждане, просто нямаше как да не си тръгна. )
Следващият път предлагам да се видим по-раничко, че да имаме повече време за сладки приказки. )

# 652
Мира, тъкмо мислех, като видях, че си писала, да ти се скарам, че много рано си приключила със срещата, но щом малката те е призовала - няма как. Позната ми е картинката много. 

# 653
Виждам, Див, виждаам  Laughing Таман беше паркирала на Дойран (сигурно пак в синя зона  Mr. Green), ние се прибирахме от Кайлъка.

Алоооууу, боулинг-участничките, отчитайте се една по една или се изпонапихте опиянени от победата на Дикси над ранените  Crazy

Като си дойдохме, Свил не се беше и пробуждал  Wink Божидар ни посрещна с думите :"Викам аз на баба ти - кога ще си дойде баща ти с майка си?"  Laughing

Свил кефи ли се на бънджито.
Кефи се и то много. Да е жива и здрава Дикси,че ми го даде  Peace Още не смея да го мятам в проходилката, щото тежичък ми се струва за там

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 08:50 от Atrakcia

# 654
Добро утро!

Срещата си беше ОК, но нямаше желаещи за боулинг освен аз и Нади. Но аз сама с нея не ходя, щото все едно да играя шах с Вишванатанд Ананд  Mr. Green

Див, освен, че не виждаш, и не чуваш. Звънях ти да ти кажа за срещата, но не вдигна. Дане кажеш после, че не сме те уважили  Laughing

Сега разгледах снимките на братчетата Рачовски  Heart Eyes
Идеално му е бънджито на Свил, Калин така и не пожела да седи вътре повече от 2 минути.
Атракция, да не сте си взели нов фотоапарат?

# 655
Дикси да информираш дарителката на градинския чай, че се захвана. Още веднъж мерси. Другия храст няма още никакви обаждания, може и да не е харесал почвата.
Нуши стискай палци да ми покълнат семената за пасифлората и ще те дарувам с тая красива лиана! Между другото ако ти харесва екзотиката прочети за Шизандра/ китайски лимонник и ако те развълнува ще ти кажа от къде да си вземеш присад за 10лв.

# 656
Атракция, да не сте си взели нов фотоапарат?
Нe, още не сме. Този е на Олето стария, а нашия е още на диагностика-3 седмици ни мотаят, поне да кажат ще го бива ли с евтин ремонт или да купуваме нов.

Преди отглеждах пасифлора, много красиво цвете  Peace

Сега ще вали ли, няма ли, не знам какъв план да си направя.

# 657
Божидар ни посрещна с думите :"Викам аз на баба ти - кога ще си дойде баща ти с майка си?"  Laughing

Joy

# 658
Я да питам-1 шише с мляко, размразена кърма, но свеки го беше затоплила-не съм го ползвала, сложих го обратно в хладилника. Дали да го давам илли е кофти след затоплянето?

# 659
Номадкова, снимах онези дни специално да ти покажа един нов храст, който ни е нов, за първа година цъфти - http://i65.photobucket.com/albums/h227/diksi/ABCD0006.jpg?t=1272092700
Снимала съм с телефона и да знаеш, че на живо и триста пъти по-красив.
Ако искаш да почвам да го дебна за издънки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт