ПЛЕВЕН - 134

• 38 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен
Мира, а ти къде водиш занятията? Не си в Плевен, така ли?
Познати са се записали съответно за фризъорство, компютри, Ауто кат.

# 676
Нуши,Мира - има ли значение ,че сме по майчинство и по колко часа на ден се обучават и съответно колко дни продължава?

# 677
  • Плевен
Филмът е супер свеж и забавен.Препоръчвам го. Любо Нейков е неповторим. Laughing
Залата беше пълна,а след прожекцията замърсяването с пуканки и бутилки значимо. Sad

# 678
Мира, а ти къде водиш занятията? Не си в Плевен, така ли?
Познати са се записали съответно за фризъорство, компютри, Ауто кат.

В Плевен съм. )

Нуши, а ти на работа ли си, иначе как си го записала?

# 679
Мира,аз като не се занимавам професионално с това,ще мога ли да запиша курс по английски,например?
Пламси,каква е цената на билетите.Голям мерак ми е да го гледам този филм,особено като прочитох кои са прототипите на президентшата и президента  Mr. Green
Уф,след три седмици на градина,Мира се разболя.Дъни страшна кашлица,текат сополи и има Т 37,7.Уж на слушалка не се чува нищо,обаче,горката като се закашля,сълзи от очите й тръгват  Sad Ако и утре продължи по същия начин ще я водя при педиатър

# 680
Мира, курсът ми ще е по английски, но не знам кога ще започне. Чакам да ми се обадят, но вече имам ваучер. Сестра ми също, но тя ще кара козметичния курс. Насочиха ме от офиса, който се намира срещу пожарната, в новата сграда. Не знам как се казва тази агенция или каквото е.

Тони, Мира, не съм на работа, по майчинство съм, но това мисля, че не пречи.

Тони, курсовете се водят в часове, удобни за участниците в групата. Т. е. като се формира група, се събират с преподавателя и си уговарят дни и часове, които са им удобни. Часовете се водят толкова интензивно, колкото самата група иска. Поне на мен така ми обясниха. Иначе, за да се кандидатства за курс, се подават някакви заявления и декларации /от агенцията ти ги дават/, с преснимани лична карта и последна диплома. Попълнените заявления се носят в Бюрото по труда и оттам след няколко дни те уведомяват дали си одобрен. След, което си взимаш ваучера от БТ и го носиш пак в агенцията. И така. Съжалявам ако съм била прекалено обстоятелствена, но исках да съм изчерпателна  Grinning

Ди, можеш да запишеш какъвто курс искаш. Английският е масов Simple Smile

# 681
Филмът е супер свеж и забавен.Препоръчвам го. Любо Нейков е неповторим. Laughing
Подкрепям с две ръце. Много готин.
Юлиан Вергов е моят човек във филма  Grinning
Имайте предвид, че ще го дават до 29.04. вкл.

Дикси,как се нави в 10 вечерта за кино? Simple Smile Направо ми се струва,че в толкова часа ще заспя там.
Е, как ще заспя, бе  Laughing Първо хапнахме, после кино ( свърши към полунощ) и след него боулинг.
В боулинга в събота са започнали да канят групи, които свирят и пеят на живо.
Снощи уцелихме Big Mama Scandal, другата събота ще са БТР. Супер е така, хем си като на клуб и си танцуваш, хем си мяташ топки. Имаше рок парчета на килограм. Свиреха до 2ч. Свхода за тях беше свободен, но за БТР ще е 5лв.
Идеално ме устройват другата събота след РД-то на Калин В Параклиса да заведа там братовчедките с половинките им, които ще гостуват в града ни  Wink

Ди, билетите са по 8лв. Поне нашите, които бяха на първият ред, не знам дали не са по-евтини обаче заради това. Когато си ги купувахме имаше останали места само на първи ред.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 10:52 от Дикси

# 682
Здрасти и от мен. )
След две препоръки, филма със сигурност ще отидем да го гледаме. ) Даже днес мисля да си вземем билети, щом е такъв голям наплива. )

То да се редактирам, че никой няма днес...)
Бяхме малко на раходка, пихме "детско кафе" (горещ шоколад) в МОЛа. ) Ето малко снимки, на който му се гледат. ) Вече ми се струва, че станах досадна с тях, ама ако ви пречи, казвайте...) че малко съм си маниачка на тема снимки. )

пред МОЛа   тича по тревата  смее се    физиономия   гледа нанякъде   бере маргаритки   и пак

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 15:43 от Mirama

# 683
Mirama хубаво е да снимаш детето си.Все пак това са прекрасни моменти с малчуганите и трябва да бъдат запечатвани.

# 684
Мама Нуши,мерси за отговора   bouquet
Мира,много хубави снимки  Simple Smile
Ние пък вчера въпреки боледуването на Мира и въпреки мрачното време я водихме в Ловеч в зоопарка.Ще пусна и някоя снимка,обаче сега изобщо не мога да вляза във Фейсбука,дори и началната страница не се зарежда,не знам дали има нещо общо с това,за което писа някой по-рано

# 685
Добрютро ви,
хубави снимки гледам. Фейсбук явно са го оправили щото днес аз влизам, но нямам идея как е било понеже съботно-неделно направихме един тур до Сф. Времето бе дъждовно категорично трапезно. Grinning Laughing Mr. Green Разгледахме и манастилчето св.Мина известно с местоположението си до пречиствателна станция и с лековитата си икона на  Св.великомъченик Мина, която много помагала на проблеми с женски болести и бездетие, и въобще. Имаше огромна опашка от чакащи да я пипнат и да и се помолят персонално. Ние понеже бяхме две двойки с деца и се задоволихме само с погледи отстрани.

Дикси вчера на едно място насред столицата исках да си крада баш такава китка, като новият ви храст. Бойко рече и отсече да не се прая на циганка, а и дворът ни не бил разтегателен. Mr. Green Laughing По-скоро второто ме спря понеже който въди китки знае, че най-добре се захващат крадените! Twisted Evil Това вашето жълтурче мисля, че с резници, вкоренени после в почвено-пясъчни кофички, може да се развъжда!
И ние много сме желателни за кино и "Мисия Лондон", ама аз разбрах, че билетитет в ранните прожекции са по пет лева. В късните часове - 21,30 е 8лв. за големи и и 6лв. за деца. Макар, че какво ще правят деца в киното след 21, когато по моите разбирания трябва да си лягат! Sunglasses

# 686
  • Плевен
nomadka и аз имах същите разбирания ама на няколко пъти докато работех там съм оставала за майка с дете хаха Simple Smileи филм до 12 примерно Simple Smile Много хубави снимки и твоята и на Мирама

# 687
Номадка, сега да не ме караш да вкоренявам в кофичка с пясък  Laughing? Като дойдете до Плевен ела си откъсни каквото трябва там и го засади  Wink
Иначе филма не е подходящ за деца дори и по-големички, според мен. Много се псува  Laughing

Все забравям да споделя за танците и Митко.
Май няма да изкочи заек от този храст, но все още не се отказваме, както той така и аз.
Не му харесвала точно тази музика, която му пускали, той бил много добър танцьор, но на друга музика, вчера през цялото време е бил лъв и ръмжал в залата. Нищо не е изтанцувал, защото малките лъвове не танцували.....и куп други от този род умозаключения. Crazy
А и съм сигурна, че Драго ми спестява доста, за да не се отчаям съвсем от "послушното"ми момче  Mr. Green
За другата тренировка трябва да си донесе диск с музика, която той харесва.
Язък, че така го чакаха този единствен кавалер в групата. Май вече съжаляват за което  Laughing
Дано пък посвикне малко и все пак разбере защо е там, ако не по-нататък.

# 688
Разбира се, че няма да те занимавам с глупости. Направо ще ме свържеш с главния агроном и градинар на вашите.  Laughing Grinning Mr. Green Обичам да общувам с професионалисти. Храста се нарича керия, току що разбрах разбира се и ще прочета как точно се борави с завъждането му. На първо място видях, че обича северни места и не толкова слънчеви като огрев, щото влияе зле на цъфтежа му.
За танците на Митко не се отчайвай, детенце е не би могъл да се прояви като танцьор от първия път, а и Митко не е от кротките деца, нормално е да се впуска във волна програма. Драго има опит с неговото детенце навярно, така че може и да се справи с някакви лични педагогически похвати. Не е малко за физическата му раздвиженост да бъде приучен и към ритмика. Няма се отказвате от един път я!
Звездев готви заешко направо ми отекоха лигите! #Crazy

# 689
Много активност, бе. За два дена 4 поста!

Номадка, същият храст, ако не се лъжа има и моята комшийка. Нейният има издънки и тя ме караше да си взема, но аз още не съм му открила място, та ако искаш мога да ти взема за теб. Тъкмо ще имаме повод да се запознаем Simple Smile

Дикси, сигурна съм, че Митко е самороден талант в танците, но вие не го оценявате по достойнство Simple Smile
Това ме подсеща за моя племенник, който е горе-долу на възрастта на Митко и също ходел на такива танци. Братовчедка ми каза, че е абсолютно дърво и съответно му е спряла танците, за да не мъчи треньора, а той още я обвинява, че му е прекратила кариерата на гениален танцьор и му е убила бъдещето. Не ви знам как се оправяте с такива устати деца. А и мене какво ли ме чака  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт