ПЛЕВЕН - 134

• 38 717
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Иначе филма не е подходящ за деца дори и по-големички, според мен. Много се псува  Laughing

Еее, Дикси, тамън се бях наканила да ходим с Ники тая седмица и ти ми уби сега желанието.  Laughing Ама чак толкова ли е зле?  Sunglasses

А зарибихте ли се по Стъклен дом?  Laughing

# 691
  • Плевен
А зарибихте ли се по Стъклен дом?  Laughing
Аз да Simple Smile ама не можах много да хвана,че готвех ама той приятеля ми го гледаше  Laughing

# 692
не съм ви чела, малко синтезирано инфо за Е-тата и други хубавини.
http://georgievi.awardspace.com/eta.htm

мнооого ме мързи и ако излизаме ще е следобед

Аз изгледах Стъклен дом вчера и снощи  и сигурно ще го гледам, макар, че ми е супер предвидим и засега успешно предполагах какво ще се случва. Първите две серии бяха по-интересни докато още влезеш в час с кой кой е, снощната малко скучнееше вече.

Нуши, няма нужда да говориш с Богданова, аз ще ходя до двете клиники, за да се запозная с условията, евентуално с Бързашки /ако реша за Авис/ и да видя в Св.Марина при теб ли стои бебето, каква е политиката и тн... ще си проверя сама на място, на мейл не ми отговориха.

Ще ви изчета и ще се допълвам.

# 693
  • София
На мен много ми харесва Стъклен дом.Има интрига,аз нищо предварително не мога да разгадая,не ставам за следовател или подобно. Grinning

Номадка,за другия път да знаеш,че в св Мина е добре да се ходи раничко,защото после настава някакъв ужас от хора.Ние ходихме миналата седмица в 9,30 сутринта и беше нормално.В 10,30 стана лудница.

А ние вчера бяхме на най-хубавия рожден ден,на който съм ходила.На една специална малка госпожица,която стана такава добра приятелка на Мими в последните седмици,че просто като ги гледам двете как се гушкат и целуват ми става много,много мило.
Ето малко снимки от нас:
http://valenceto.snimka.bg/other/2010.479212.18424828

Деси,линка е много хубав,благодаря!Синтезирано е яснои разбираемо.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 12:11 от Валенцето

# 694
  • Плевен
ДеЩо тази информация е супер...като се има в предвид ,че използвам подсладители и пиех Кола лайт...ама май вече няма Sad

# 695
Валенце, много хубави снимки. ))))

Оххх, аз не спирам да се изумявам с моята работа....толкова крайно неорганизирани хора не съм виждала. (( В момента курса ми е от точно 3ма човека и съответно трябват 4компютъра (един за мен). И те не могат да осигурят такъв, който постоянно да стои в залата, а разнасят един компютър нон стоп, нагоре-надолу по етажите.
От петък започвам 2ри курс с 5човека, съответно ще са нужни 6компютъра, и те ме питат - ама дали постоянно ще ми трябва компютър? Ами интересно дали пък ще ми трябва, при положение, че и за този курс им казах, че е препоръчително.
Те не могат да осигурят 4ри бр., които да са постоянно налични....не знам 6компютъра от къде ще ги изкарат.
Освен да взема да си занеса един от нас...

# 696
Не знам защо чак сега видях статията за смъртта на 2годишният Дани
http://www.dnes.bg/video/2010/04/23/tova-e-ubiistvo.89898
това е просто потресаващо, нямам думи наистина.
А ето и кой бил изгонен от работа, заради случая
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-04-26&article=322513
за мен тези хора повече никога не бива да работят в болница.

Но цялата ни система е такава в болниците, разнасят се децата на ръце като торба с картофи, чакаш някой, нещо да ти каже....и накрая те изпращат да си купуваш лекарства, защото те нямат елементарни такива. Това не са болници....

# 697
Леле,МИра,къде го намери това видео  Cry Направо настръхвам . Не знам,думи нямам,как е възможно това .И то не в някоя селска болница,а в голям град. Просто  #Cussing out
В нормална държава ще има осъдени,ще има затворени болници ...

# 698
Аз нямам сили да изчета матрериала за това детенце, просто не искам да се товаря в момента, ужас.

Ей, разбихте ме тия дни, все нямам по коя тема да се включа Simple Smile Само кърмене и боулинг напоследък  Grinning

# 699
Леле,МИра,къде го намери това видео  Cry Направо настръхвам . Не знам,думи нямам,как е възможно това .И то не в някоя селска болница,а в голям град. Просто  #Cussing out
В нормална държава ще има осъдени,ще има затворени болници ...

Ами то това се е случило още миналата седмица и имаше тема в Клюкарника, но под друго заглавие и аз все я подминавах. А сега промениха заглавието и нямаше как да не вляза да прочета.
А разказа на родителите е просто.....все едно слушам за нашето посещение в Бърза помощ преди година и нещо с Калина. Която по същият начин повръщаше и т.н., и по същият начин я разнасях по етажите, където беше кучи студ, а докторите едва се надигаха от сън...(((
И за операционните, как се карат 2ма лекари и не искат да дадат операционна....абсолютно е така...
Малко им е на тези изроди, че са ги уволнили....

# 700
  • Плевен
Да и на мен ми стана много мъчно за това детенце...все пак малко съвест нямат ли като видят болно дете незнам Confused

# 701
С усилия не се разплаках, докато гледах репортажа. Преди известно време ако си спомняте роптаех именно срещу подобно поведение в Бърза помощ. А тези им е малко дето си ги уволнили. За тях и публичен разстрел според мен е малко. Ако беше някое циганче сигурно като финикийци щяха да хвърчат, че при циганите подобни неща се наказват строго.
А дали ще ги осъдят и ще затворят болницата е почти без значение. Най-лошото е, че детнце в разцвета на живота си си е отишло заради нечие безхаберие и некадърност!

# 702
Да се запиша и от4ета, 4е съвсем ви изпуснах края Simple Smile

Кервана се премести и е разтоварен, още 4истя и редя, ве4е седмица Crazy. Първите няколко дни бяхме като на палатка без газ и съответно без пе4ка за готвене и топла вода, също без нет и тв, но сега отново сме в 21 век.

Не съм 4ела вси4ко, но видях, 4е е имало рожденици. 4естито, макар и със закъснение!

Въобще не се връзвам на тема правопис и кърмене Laughing
За първото- преди 3 години, когато намерих форума и запо4нах да пиша, за елементарни думи се съмнявах как се пишат и ми изглеждаха странно да ги видя изписани,  5 години преди това не бях писала на български, нито 4ела. Със сигурност не съм го забравила и нямам акцент като говоря, но и у4ебник по правопис не планирам да поръ4вам Laughing

За второто - ясно защо не съм, не се 4увствам виновна. Има дебели деца, и от АМ, и от кърмене. Моето беше такова, но от една година до по4ти 3 е ка4ил то4но 1 кг, т.е. като проходят и запо4нат да ти4ат, кг влизат в норма.

Видях хубави деца Hug

Видеото няма да гледам за детенцето, нямам сили. Жалко за него и жалко за държавата ни, 4е се допускат такива неща Cry

Сега въпрос Mr. Green
Като влеза във форуми и нямам достъп до ЛС, а само от на4алната страница на бг мамма. От там мога да 4ета, мога да напиша ЛС, но няма бутон за публикация. Има ли промяна в настройките или е нещо от моя компютър? Мерси.

# 703
Бенсън,добре дошла отново  Hug
За последния въпрос не мога да помогна - нишо не разбирам Simple Smile
За дебелите деца на АМ,за което вече няколко човека се хващат,а аз го казах - имах предвид,че не е нормално за месец да качи дете 2 кг. Аз поне за такова кърмено дете не се сещам.А когато видях детенцето на моята позната ми стана жал,честно. Не е нормално това. И при мен се е случвало,слушайки лекарката,че децата ми не си дояждали.И след месец  на АМ и качени по 2 кг. им отрязах всяка добавка ,защото освен всичко ми се и запушваха каналите,та и аз проблеми имах и спрях да й слушам съветите и започнах да действам по усет и да се доверявам на други майки. Та целия ми укор беше само и единствено към личните педиатри,които по никакъв начин не подкрепят младите майки да кърмят,а напротив - отказват ги. И то момичета,които МОГАТ да кърмят.Не говоря за проблемни раждания, за жени правили всичко по силите си ,за да кърмят по-дълго. Не може лекар да ти каже,че щомне изцеждаш повече от 10-20 мл.,значи нямаш кърма.Защото при мен беше точно така и все пак ги кърмих и двамата и пак оставаше мляко да ми се запушват каналите. Ох,много мога да говоря на тази тема,но знам че е досадна за повечето тук  Confused
Мира, аз рядко съм в час с новините от тези деца и не бях разбрала за този случай с детенцето,но честно - ако наистина е можело да бъде спасено,а от безхаберие е починало - за мен заслужават поне затвор.ВЯрно,че е възможно да е имало заболяване,възможно е да е нямало начин да бъде спасено,но ако всички са приели нещата присърце,то тогава можеше да се приеме поне някак си трагедията. А така....
И затова може много да ми хвалите държавните болници и големите специалисти,които имат,но това в частна болница няма как да стане. А в държавните - вярно,ако имаш познати,ще ти се обърне внимание,но иначе ...

# 704
  • Плевен
Djina, аз за другите деца не знам, но Михаела първия месец качи килограм и половина само на кърма. Според мен децата не са станали толкова дебели от АМ, а от количеството му.

Люси, твоята танцьорка какво казва? Ще ходи ли пак?

Общи условия

Активация на акаунт