ПЛЕВЕН - 134

• 38 722
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Djina, аз за другите деца не знам, но Михаела първия месец качи килограм и половина само на кърма. Според мен децата не са станали толкова дебели от АМ, а от количеството му.
А Свил 1,700кг за 1-я месец  Flutter Той е типичния пример за дебело кърмено бебе  Crazy Дет' неговия доктор викаше,че дебело бебе от кърма няма, ма ей на, ние го опровергахме:)

Бенсън,честита ви нова къща  Hug За последното Дивиана ще каже, туй е предимството да си имаме мод в темата  Wink

# 706
Нади,съгласна съм,че зависи точно от количеството,защото като ревне и майката му дава там каквито милилитри трябва,но после му ги увеличи,защото то пак реве и тя мисли,че плаче за ядене и така нататък.А на кърма може да качи един месец повече,но след това ?И ако се роди по-малко може да качи повече в началото,но в 5-6 месец  newsm78 не знам.  Едно е да е дебело,а друго да е ненормално дебело.Не знам,искам някой да го види това детенце и тогава да говорим. То направо се е зашило,друга дума не знам. Поне за мен не е естествено. И като говорим за здравословно хранене не знам как може лекарите да не подкрепят най-здравословното в тази възраст.
Оф,пак се отплеснах.Все искам да ви питам знаете ли къде мога да заведа Здравко да го пострижат за 2-3 лв. Аз го кастря с машинката,но сега не искам толкова късо,а сама не мога с ножицата  Confused

# 707
  • Плевен
Хайде да не ровя в архивите, за да ви покажа Виктор като бебе. Такава плюска беше, само на кърма. Горе-долу като Свил на Атракция. Бузите му щяха да се пръснат. На годинка тежеше около 15кг. Сега е кльощав и висок.

# 708
Джина, с АМ и качването на килограми при децата също се спекулира.
Калина от месец и половина нататък е само на АМ, качваше стандартните 600-700гр в началото, после по 300гр. На 1г беше 7.5кг, на 2г - 9.800, в момента на почти 3г е 10.6кг.
Много зависи от самото дете колко яде и т.н.

Джина, предполагам на повечето места където го заведеш ще го подстрижат за тази сума. То мъжка подстрижка има за 3лв, та камо ли за дете.

# 709
  • София
Моите деца бяха и двете на АМ почти от раждането си-най ама най -много са качвали по 700гр  и то първите два три месеца.
Ох как се изложих днес.Влязох в един магазин за бельо да си търся сутиен.Наизвади ми жената точно 6 броя.Влизам в пробната и почвам-тоя не ми става,оня ми става,ама не ми стои добре,другия не побира нищо Mr. Green...и така,не си харесах.Продавачката много готина и усмихната си ги взе.И аз почвам да се обличам.Да,ама не-няма ми сутиена.Като започна едно търсене-тя извади отново сутиените,да не би да е прибрала и моя,аз обърнах пробната нагоре с краката.Няма.Тя заключи вратата и влезе при мен да търсим.Аз само с якето облечена на голо,все пак да не се размятам. LaughingИ тя се смее,та се залива.А на мен ми се реве.След 15мин както си се въртя из пробната метър на метър,си зървам дупето в огледалото и от него ми виси сутиена. CrazyА той явно се закачил за колана ми като съм го оставила. LaughingЛелее,що срам брах.
Това го разказвам преди малко на Ангел,обаче Мими явно от другата стая слухти.Идва и почва да мрънка и да нарежда да спрем да говорим.На въпроса ми защо,отговора беше:Искаш да кажеш,мамо,че от магазина до нас си се прибрала гола ,така ли?Ми те всички са те видели.... Joy Чула -недочула мойта клюкарка.

# 710
Марина около месец беше на кърма, после мина на лечебно мляко /заради мое лечение, медикаментите за което, бяха абсолютно несъвместими с кърмене/. За 40 дни - малко повече от килограм и половина беше качила.
Иначе, кърма имах за целия китайски народ. Grinning 12 пръски от гърда, гъсто, жълто мляко /да ме простят тези, на които им се струвам твърде обстоятелствена/. Hug
Марина има добър апетит /особено за каши и пюрета/, прояде си и млякото /АМ/, но въпреки това на 6,5 м. е 7000 кг, далече-далече от дебело бебе. Но тя пък върви височка /71-72 см е/.
Бенсън, от обяснението ти не можах много да разбера какъв е проблема. Дай повече подробности на лични.
Виждаш горе полето: Здравей, бенсън...
Имате ––– съобщения, 0 са нови
Пробвай да си изчистиш кеша:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0
Ако не се оправи, пиши ми, ще го борим.
И добре дошла отново! Hug Heart Eyes

Мира, много е сладка Калина! Червената жилетка много я отваря! Sunglasses
Валенце, много сладки девойки! Sunglasses
Стискам палци балеринката да изнесе най-страхотното си представление!

Със сигурност пропускам нещо, но да се убия, не мога да се сетя в момента.
 Hug

# 711
Аз където го водя е все по 5  Confused Ами множко ми се виждат  Rolling Eyes
Валенце,голям смях  Laughing На чужд гръб де  Embarassed

# 712
Марти сега е 10кг. Blush и не се отказва от кърма .

Днес ме хванаха лудите цял ден обикалям за инхалатор ,накрая поръчах от нета и си мирнах на задника.

Дикси мернах те в двора на  болницата ,беше в гръб - изглеждаш чудесно  Peace,завидях ти ,благородно разбира се  Hug.

Валенце , Joy hahaha.

# 713
  • София
Тони,какъв поръча?Миналата седмица брат ми доведе племенника ми тук в Сф да го прегледа една моя близка УНГ,че детето за една зима изпи 6-7 АБ,проблеми с гърло,уши и прочие.Племенничката и нея я прегледа,че тя пък все с една лаеща кашлица...както и да е.Та лекарката каза,че трябва задължително инхалатор и за двете деца.И баба им/майка ми/реши да купи и за тях,и за моите деца.Честно казано аз не бих отделила толкова пари,ама щом тя е  решила,няма да и преча Laughing.Та през лятото ще купи и за нас.Лекарката препоръча Омрон,снаха ми вече го ползав и е доволна.
Та,Тони,сподели и ти впечатления после.Дано не се налага да го ползваш,де.а дали само за сополи може да се ползва или е за по-тежки проблеми?

# 714
http://izmeri.com/prX_1176.htm

Това е той, предполагам е същият.Ще го ползвам още утре ,че Валя пак я почват сополите.Днес баща и направил забележка ,че видял други деца със сополи и госпожата казала - "А ,водете я ,те тука имунитет правят,не я спирайте " #Cussing out.До преди 10 дни беше на АБ.

Лекарката при която водя Марти сега за инхалации ми каза ,че и ТСМ-ски върши работа ,обаче от две години ги няма по магазините им ,в София може и да има някъде ,били по 50-60лв.
Утре ще пристигне и ще ходя да ми обясни по колко и какво да слагам.

# 715
Валенце, направила си малко сеир, ама случва се, що трябва да се притесняваш. )))

Дивиана, мерси за Калина. )
Гледам да и облека част от дрехите поне по веднъж, че така си стоят в гардероба, не може да стигнем до някой изобщо.

# 716
  • София
Дикси,ти докъде я докара с диетата,май и идва края,а? Grinning
Аз имам още точно един месец.Вчера бях на водица само и издържах без особенни усилия.
За последния цикъл съм си поставила за цел да сваля 3кг и мисля,че няма да е проблем.Така в края на диетата ще съм минус 15кг Flutter.После продължавам с разделно хранене и много се надявам до края на годината да сваля общо 20кг.

# 717
  • Плевен
Момичета вие на какви диети сте ? Tired

# 718
Хайде да не ровя в архивите, за да ви покажа Виктор като бебе. Такава плюска беше, само на кърма. Горе-долу като Свил на Атракция. Бузите му щяха да се пръснат. На годинка тежеше около 15кг. Сега е кльощав и висок.
Не ми го казвай, ша се гръмна, ако трябва да влача 15 килограмово кюфте  Crazy Ма натам отиват нещата, амлееейй, той няма да проходи до 2 години,както е тръгнал да се зашива  Laughing

Тони, говори ми, Божидар в четвъртък тръгва  Whistling

Дикси, и кво, утре на 1 годинка, тръпка ли ти е вече?

# 719
  • София
Кога стана на годинка и Калин Grinning,все едно беше вчера.
е,ти пък,атракция,нали гледах снимките на Свил,чак пък да е толкова дебел,малко ,сладко кюфтаче. Laughing
Рая,на 90 дневната сме ние с Дикси. Peace

Общи условия

Активация на акаунт