ПЛЕВЕН - 134

• 38 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Плевен
Ахам благодаря... Wink

# 721
  • Плевен
Люси, твоята танцьорка какво казва? Ще ходи ли пак?

Оооо да, много й харесва и от неделя вечер ме пита кога ще ходи пак на танци Simple Smile.

# 722
Кога стана на годинка и аз не мога да ви кажа. Много бързо мина времето, не съм го усетила.
Днес имам да правя торта   Crazy

Тони, благодаря за комплимента  Hug

Валенце, спрях диетата в петък още. Сега толкова ангажименти са ми се струпали, не мога да спазвам режим. Но по принцип трите месеца ги изкарах, без два дни.
Все пак внимавам доста, не се оливам с храната, гледам да е разделно, доколкото може. Сега торти, ресторанти...ще се прегрешава със сигурност. После като ми махнат жлъчката пък съвсем ще се оплета, така, че го раздавам свободно  Laughing
За сутиена си умрях от смях  Joy Такива изцепки ги помня после ден два и се срамувам, после ги забравям  Laughing

Бенсън, да ви е честит новият дом! Само хубави моменти да изживеете в него!  Peace

Валка, 15 килограма  Joy
Калин утре става на годинка и е 10, а аз го намирам за едричък  Crazy

# 723
Привет!

10,15 кг. А моето последния път беше 9.900кг. на година и 4 месеца! Гледам си едно пиле май Sad

Валенце, уникална гледка си била. Денят ми започва с усмивка, благодарение на теб  Laughing

# 724
Мама_НушИ  както го гледаш пиле така пилето ще порасне.Не се притеснявай за кг на детето.Моята беше 11.800 последния път.

# 725
Dikси, показвай вече тортето Simple Smile

Мира, за колко време идва поръчка от ибея? Приблизително....... Ако пусна нещо днес, до 2-3.05 ще дойде ли?

# 726
  • Плевен
Атракция,трудно.Възможно ,но трудно и то ако ти го пуснат веднага Simple Smile

# 727
Mерси, отпада идеята,явно  Sunglasses

# 728
  • Плевен
Ами ако ти е за нещо ,което и после може да ползваш давай,има шанс....ама.Аз вчера платих една рокля,днес сутринта ги помолих да ми я пратят,за да има шанс да стигне петък най късно и да я взема събота или петъка Simple Smile ,че съм на сватба в неделя и много ми се иска да я облека...Ако не стигне здраве да е Simple Smile надявам се на късмета си хехе

# 729
Dikси, показвай вече тортето Simple Smile

Мира, за колко време идва поръчка от ибея? Приблизително....... Ако пусна нещо днес, до 2-3.05 ще дойде ли?

Между 3-10дена, зависи кога продавача г опусна и колко ще са бързи тук в БГ вече. )
Може и да дойде дотогава, ама може и да се забави.

# 730
Изобщо не помня какви килограми са ми качвали децата първите месеци, по около кило някъде ще е било. За кърмено бебе минимумът е 500гр и ако това е за първи-втори месец е добре да се види дали суче ефективно, дали няма дълга жълтеница или някакъв друг проблем. Елена имаше един застой след 6ти месец, в който за около 4-5 месеца си остана все 8900 някъде, но растеше на сантиметри. Сега е към 10-11 кила.
В повечето случаи кърмените бебета изяждат по-малко количество на едно хранене, особено пък тези, които не сучат под режими.

Днес ходих до Св.Марина и попаднах на Йонов, който ме разходи да разгледам, много печен. Ако някой се интересува от цената - излиза към 960 някъде, 700 и нещо е цената плюс по 70тина лв отделно за престой или там каквото се води... Абе по-скъпо идва от Авис. На изписването ти подаряват разни неща за бебето. Бебетата са в стаите с майките, ако майките искат. Каза, че помагат за кърменето ако се налага и жената има желание. Нещо, което не разбрах дали е само опция или искат да им стане редовна практика - проблемните бебета се карат в Токуда в неонатологията. На въпросът ми -ама това при някакъв по-специфичен проблем..защо да ги разкарвате, не ги ли карате в Родилно и той каза - както родителите решат, ако майката е от Плевен и иска - качват ги във Втора база... Каза за някаква неонатоложка от Токуда, която работела с тях и затова.
Едно единствено нещо ми направи неприятно впечатление - жената на регистратура/информация директно си те посреща с идеята, че ще идваш за секцио..Йонов и той... представиха ми един анестезиолог, който излизаше от родилна зала...абе явно това е доста честа практика. Но пък за мен беше важно да знам дали ще ми уважат желанието за моето раждане, кърменето и ваксините, което ме устройва. Ще ходя да видя как са нещата в Авис и така.
Ако някой го интересуват условията - готино е, малко тесничко едно такова, жена и бебе са си в самостоятелна стая иначе, всяко нещо е на различен етаж. Разни извънземни мултифункционални легла за раждане и престой  Laughing Като отношение - много готини, всички усмихнати, обяснителни, радваха се на Елена, честно казано ми стана чак неудобно да съм така в центъра на вниманието, като не си свикнал и това те шашка  Laughing

Валенце, в крайна сметка купи ли си сутиен?   Laughing

# 731
Деска,ако има някой,който да подкрепя кърменето и е против даването на АМ с повод и без повод ,това е д-р Йонов  Peace Единствен той в родилното ми каза,че няма проблем да кърмя близнаци и че няма да останат гладни. И той ми помогна за проблем с гърдите,че ме бяха нахапали като още не знаеха как да сучат. Иначе 1000 лв. са страшно много пари за мен. Колко неща могат да се вземат с тях за бебето.... Но ако ги има човек няма лошо. А за секциото - ако раждаш при Любомирова - тя и без това не го долюбва Simple Smile
Косето къде се загуби - да не е почнала работа?

# 732
Ей го на Косето Laughing
Мери улиците,като ми е ученичка момата няма с какво да се похваля.Стискайте ми палци-днес съм на поредното интервю за работа Praynig
Видях Дес/и хубавия й тумбак/ днес,а ония дни Дикси,която е станала на фиданка Heart Eyes Laughing
Атракция понеже си трае,да кажа аз-Свил и татко му ги има в новото списание "9месеца" Heart Eyes
Бенсън,само хубави неща да изживеете в новата къща Peace
За яденето и наддаването да се изкажа и аз:докато кърмех Хриси си качваше добре,о щом почнахме АМ за 6ия си месец беше качила 1,5кг #CrazyЗа справка сега на 1год. и 6м. е 11кг и 80см.А майка й е 42кг ooooh!
Валенце,голям смях Laughing

# 733
  • Плевен
Дещо, а карат ли те да купуваш разни неща като лигнини, памперсни чаршафи и подобни като за държавното родилно?

# 734
Нади, май не, аз държах други неща да разбера и съвсем забравих да питам, но май ги спомена жената като изреждаше какво влиза в тия пари. Аз дори не държах да разглеждам вътре условията, то е ясно, че са ок.

Джина, тоя блог виждала ли си го?  http://zabliznacite.wordpress.com/ Не на Айла, на друга жена с близнаци, които родила в Холандия преди две-три години и май още кърми. Вътре пък има разказ на жена, която има пет деца, които е откърмила само с една гърда /две от тях близнаци/.
Интересно е за условията в Холандия, особено за следродилната грижа  Crazy
Не заради кърменето, ами изцяло заради времето, което искат две малки бебета - евала ти и на теб и на другите такива жени /независимо с какво и как се хранят децата/.

Общи условия

Активация на акаунт