ПЛЕВЕН - 134

• 39 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на малката Бети!!! Да е здрава и много щастлива.

Предполагам, че защото Недкова води лекциите има такса. Когато ви постнах инфото не бях запозната с тази такса. И аз мислех да ходя, но се отказах. Със сигурност обаче ще последвам примера на 3-те плевенски мами/ те се знаят кои са  Simple Smile/ и ще се запшиша на курса към Националния комитет по кърмене следващата година.

# 16
  • Плевен
Записвам се за новата тема.
Миналата седмица бяхме извън Плевен и предната тема я изтървах.Simple Smile
Номадка, ще чакам отзиви от клубчето.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕТИ. ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И ЖЕЛАЯ.  bouquet
green eyes, Ани е много сладка. И си има опашчици. Голям мерак имам и аз за прически,ама косата малко.Simple Smile

# 17
  • Плевен

Честит рожден ден на БЕТИ!  newsm59
Зеленоока, много хубави снимки. Снимките разказват за разходката, като нямо кино са.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 20:52 от valка

# 18
Добър ден и от мен, най-сетне завърнала се след работа.

Честит Рожден Ден на Бети! Много усмивки и щастливо детство!

И сега да споделя нещо, което направо ме хвърли в оркестъра.
Днес майка ми имаше записан час за лекар УНГ в клиника Авис Медика. Всичко точно, отишла на прегледа при доц. д-р Вълков, той и изписал лекарства и една инжекция (възпалени гласни връзки). Купува тя инжекцията и отива да и я поставят в манипулационната. Млада сестра и пука вени и на двете ръце и започва да вкарва лекарството подкожно, защото не уцелила вената, която преди това била спукала.
Вика по-възрастната сестра, която също е на смяна тя да и я постави. Тя все пак уцелва вена, но изстрелва 4кубика лекарство и разтвор за секунди във вената. В момента, в който тръгнала да помогне на майка ми да се изправи.....на майка ми и става страшно зле, спира да диша и припада. Та един куп лекари надошли, кръвно, щуротии, лекарства за сърцето....и благополучно 2часа след прегледа успяла да си тръгне.

Сори че беше дълго, но.....да не тръгнете да си поставяте венозни инжикции в клиника Авис Медика. За това не я харесвам, докторите им стават, ама манипулациите им не струват.
От една инжекция да стигнеш до степен почти да умориш човек....

# 19
Честит рожден ден на Бети !
Да разсте здраво и добричко дете Simple Smile

Номадка,къде е това клубче?
Атракция,и аз знам,че стокрачка е занималня за ученици.Поне по сайта им  newsm78 Има и един Албо май беше ,на булеварда.
Ау,в цялото ми уважение,но тази докторка се е поувлякла с цените за курса  Confused Аз не погледнах,но ако е за нови мами просто е срамота.
Валенцето къде се загуби?
Мира,съжалявам за майка ти  Confused Хубаво,че всичко е наред вече  Peace

# 20
  • Плевен
Тина, ето тук е програмата по дни и часове. Мен най-много ме устройва от 19 до 20 ч. Step bodywork e степ аеробика според мен. Преди години ходех редовно, но после се отказах и сега като видях,че има много се изкефих. 

# 21

Еси, честит празник! Да е здрава и щастлива Бети!   bouquet

Нуши, и тук да ти благодаря за талоните!  Hug
Не знам как не съм те прочела изцяло, сега видях, че след теб съм се разписвала  Embarassed

Оле, много хубави снимки! И Анчето е една малка госпожица вече!  Peace

Мира, много, много неприятно. Но и аз съм имала подобни случаи и то не един, пък в Окр. болница.

Взех си акта за раждане. След почти една година закъснение. Направо ги хвърлих в недоумение "Ама как е възможно, бе, госпожоооооо....... ooooh!"
Ами как? Така. Колко още неща са възможни при мен, ако беше отишъл Емо да го вземе щеше да им разкаже  Mr. Green

# 22
Наде, ми защо утре, аз виждам че е вторник и четвъртък, ако е така съм навита да пробвам   Mr. Green

# 23
  • Плевен
Наде, ми защо утре, аз виждам че е вторник и четвъртък, ако е така съм навита да пробвам   Mr. Green
Joy защото си мисля, че утре е четвъртък ooooh! . Ако искаш може да се разберем за четвъртък да отидем.

# 24
  • София
Честит празник на Бети!Да расте здрава и весела госпожица!  bouquet

Джина,тук съм,все още не съм се стопила. Mr. Green

# 25
Хайде и аз да се запиша в новата тема.
Някой ако иска купони за голямата кухня-подарявам Peace
И да си похваля момичето,че днес за сефте спа на ясла Blush Mr. Green
Атракция,огато ти потрябва проходилката-свиркай Peace
И да ви предам поздрави от Грета Гърбо-на всички.Няма време и клавиатура,но пък ни чете.Иван цял мъж станал Heart Eyes Laughing

# 26
Честит рожден ден на Бети!
Да расте здраво и щастливо детенце!  bouquet

Веси, да ви е жива и здрава госпожичката! Hug

Оля, чудесни снимки! Върна ме години назад. Рисувала съм като дете, там под камбаните. Simple Smile Ани е много сладка моцка. Simple Smile

Мира, съжалявам за случилото се с майка ти! Една нищо и никаква манипулация, какви бели може да докара... Tired

За степ-аеробиката - много ми се ходи. Преди много години посещавах такава в центъра по спортна медицина /май така се водеше/.
Тази година мисля да отворя фитнеса, да му изтрия праха и да вкарам малко в норма ''козунаците'', които съм заформила.

Много се припознавате. Laughing На мен отдавна не ми се е случвало. Подсетихте ме как преди години се метнах на гърба на една жена, взимайки я за майка ми. Къв шамар ми отвъртя от страх тази... Laughing

Редовно ни бъркат със сестра ми.

Музе, браво на Хриси!  bouquet

# 27
Дикси, за нищо.  Hug
Социалните къде са ги преместили, че днес ги търсих, но не ги открих. Само разбрах, че са в бившия хотел Плевен.

Валенце, наистина се губиш. И аз мислех да питам за теб Simple Smile

Див, много ме разсмя с този шамар  Laughing

# 28
Нуши, много ме е смях и мен като се сетя. Grinning
Социалните са в х-л Плевен, под паркинга, по стъпалата долу.

# 29
Клубчето е в новата сграда между бензиностанция Шел и пощата. Има детски магазин Далматинци или нещо такова, до тях, който се вижда отдалеч.

Общи условия

Активация на акаунт