ПЛЕВЕН - 134

• 38 753
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Мама Нуши, социалните са в х-л Плевен, но зависи какво точно ти трябва. Гишетата, където се подават разни документи са долу, а другите офиси са нагоре в самият хотел.

Дивиана, много неприятно е, но се беше пооправила малко като се видяхме. Още я стягало сърцето, но се надявам като се наспи и на сутринта да е по-добре.

# 31
Социалните са под Кенвелото  Laughing

Див, голям майтап  Joy
Моята приятелка и кумица (така ли се казва...смешна дума, ние сме им кумове), преди няколко години приема новият набор в ШЗО-то. И преглежда по нейни думи "един от нашия курс, ама му забравих името". Поздравила го, той лаконично отговаря, питала го как е , какво прави, той още по-лаконично...не подема никакъв разговор, накрая се ядосала този какво пък толкова се е надул и му казала : "Е, сега какво се правиш, че не се познаваме!  Twisted Evil" Той отново мълчаливо я подминал. После му погледнала имената в картона - Борис Календеров - чете спортните новини по БТВ  Mr. Green
Разказвам го вкратче, беше доста по-дълъг монологът от нейна страна.
Нещо като аз и Галена в родилното  Joy

# 32
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Бети! Здраве и щастливо детство! Веси, да ви е жива и здрава!

green eyes, голяма сладурана е малката с тези фонтанчета на главичката! 
За мой срам аз на тези камбани не съм ходила изобщо.

# 33
  • София
Нуши,тук съм си,просто нещо не ми се пишеше,не знам защо.Нещо ме е налегнала пролетната умора всъщност.По цял ден тичам като кон надолу-нагоре ,прибираме се с децата чак към 17,30  и съм като парцал вечер.

Не помня дали съм ви разказвала за една от войничките на Ангел навремето.Сутринта жената бързала да иде до тоалетната и тичала там към строя л/така мисля,че му се казва на сутрешното им рандеву/.Та като си закачила автомата на закачалката в тоалетната явно е качнала някакъв чужд сутиен.И после тича,тича,че бърза и сутиена се вее от автомата. LaughingТе там са много народ,направо сигурно е умряло от срам момичето. Crazy

Номадке,сутринта казаха по новините,че някаква учителка от Славяново обрала банката преди месец в Плевен. ShockedМлада жена,учителка по бълг.През нощта са я арестували.

Ходи ми се на почивка. TiredНаистина се чувствам адски изморена.

Дикси,как върви диетката?Ти май си вече към края?
Аз съм решила да не я спирам на 90-я ден,ще си продължа разделното хранене докато не сваля общо 20 кила.Може би поне до края на лятото,а кой знае,може и занапред така да се храня,хареса ми.

# 34
Хайде и аз да се запиша в темата Grinning Добро да ви е утрото newsm03
Относно камбаните като бях ученичка са ни водили до там на екскурзия!
Mirama дано майка ти вече да е добре newsm10
 green eyes много хубави снимки!

Mirama Честит рожден ден   bouquet

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 08:24 от ice_

# 35
Валенце поне да беше почерпила Simple Smile но още не знаем коя е. Не сме се сетили да питаме някоя баба по улиците.

Приключва поредният безумен спор за и против ваксините по ьTV. Определено "противниците" участват за да се видят и чуят по талавизора Wink Абсолютно празни приказки от поредицата дъра-бъра.

Мира, на твое място няма да се колебая да подам жалба и да ги обвиня в некомпетентност. Можеш и да ги съдиш.

# 36
ЧРД, Мира, жива и здрава!

Кофти случка с майка ти, дано е ок вече  Peace

# 37
  • Плевен
Честит рожден ден Мира пожелавам ти всичко най,и майка ти да се оправи.

# 38
Честит рожден ден на Бети! Веси, да ти е жива и здрава, много щастлива и усмихната!
[/color]

green eyes, много е пораснала Анито!

Атракция, и на мен ми се струва страшно много пари! В София лекциите за кърмене към Конслултативния кабинет на Майчин дом са 5лв на семейство.  Иначе всички срещи, консултации, посещения и т.н с консултантите са абсолютно безплатни.

тези, които се обучаваме за консултанти от другите градове така или иначе даваме по 20лв за път и още 5-10 да ядем и пием кафета  и да си купим билетчета в СФ. За някои жени да не пътуват би било по-удобно. Сега ще разцъкам, защото не разбрах тия срещу за тип консултантско обучение ли са или за бъдещи кърмачки и настоящи такива.
Ани, ние ще трябва да идем или поне по друг начин да се запознаем с Недкова, защото ако отваря кабинет в Плевен ние ще сме така или иначе първите обучени консултанти  ипри нейно желание ще работим с нея, както го правят момичетата с Попиванова в Майчин дом.
Според мен другото предимство на това Недкова да обучава тук е, че вероятно това ще ни отвори достъп до болницата и работа с родилки  Peace

# 39
Честит рожден ден, Мира!

# 40
тези, които се обучаваме за консултанти от другите градове така или иначе даваме по 20лв за път и още 5-10 да ядем и пием кафета  и да си купим билетчета в СФ. За някои жени да не пътуват би било по-удобно.
Да, но за тези,които не се обучават за такива, ми се вижда множко, че да не кажа излишно  Rolling Eyes Но то си е въпрос на личен избор.

# 41

Мира, честит празник!  Hug
Здраве, късмет и любов ти пожелавам!

Гледах за ваксините по БТВ. Наистина тези, които бяха против не можаха изобщо да се аргументират, само глупости казаха на две на три. Тук съм чела далеч по-убедителни мнения на противниците на ваксинациите.

По този повод днес най-сетне ще слагаме на Калин 3-я Пентаксим. Позакъсняхме с около 8 месеца.

Валенце, аз имах голямо прекъсване, от почти 10 дни. Покрай Великден, покрай дядо...сега отново съм на линия от понеделник. Аз ще си я продължа до края на май месец. Ще почивам лятото и септември  ще повторя.

Хохо! Някакъв безумен генератор на имена намерих  Laughing
Като маркирам момче и му задам фамилията, моите деца би следвало да носят имената Кральо, Потник, Тоньо, Детелюб, Гюро, Дишко.......на емнайстото кликване излезе Митър  Joy

А за мен най-звучните са Корнелия, Франческа и Боцка и особено Мимолетка  Mr. Green.

http://www.bebeshkoime.info/index.php

ДеЩо, възползвай се, моля ти се.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 09:36 от Дикси

# 42
тези, които се обучаваме за консултанти от другите градове така или иначе даваме по 20лв за път и още 5-10 да ядем и пием кафета  и да си купим билетчета в СФ. За някои жени да не пътуват би било по-удобно.
Да, но за тези,които не се обучават за такива, ми се вижда множко, че да не кажа излишно  Rolling Eyes Но то си е въпрос на личен избор.

О да, определено е така! Би трябвало да има някаква такса от 1-3лв, символично, евентуално за заплащане на залата или други екстри, в случая зала не се заплаща...   Confused  Лекциите трябва да са безплатни и всички да имат достъп, а в последствие тя ако иска да си взима таксите за прегледите, в пълното си право е.

За ваксините хванах края на предаването. Във връзка с това - на някой дали ли са му да подписва нещо за бебето при раждане? Искам да знам има ли документ, който мога да подпиша и изрично да заявя, че не искам да ми захранват бебето с АМ и че не искам да го ваксинират. ДиП, като се върнеш на работа може ли да провериш?  Praynig
Също така - който е раждал в Авис - какво представлява информираното съгласие, което подписвахте при раждане? ако сте го прочели изобщо и помните нещо?   newsm78

Дикси, кви са тия имена бе!

# 43
Деси, такъв документ, който ти да подпишеш, че не желаеш ваксина например, мисля, че няма.
По скоро с подписа си върху информираното съгласие, ти си съгласна да му бъдат направени задължителните ваксинации на 12-я и 48-я час (хепатит и БЦЖ) и изследването за фенилкетонурия.

Я да питам Мира, дори хепатитната ваксина на 12-я час ли си отказала?

# 44
Деси,на скайпа ти бях пратила нещо, не е ли това за информираното съгласие?

Общи условия

Активация на акаунт