Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 106 871
  • 2 407
  •   1
Отговори
# 735
Мерси много на всички, страхотни сте!  newsm51

# 736
  Нямам спомен за "Златният талер",а за "Златната монета"-така ми се струва,че се казваше фестивалът.Оттам научих песента на Виктор Чучков,изпълнена от сина му Борислав Чучков,"Дъга/Моля, кажете не на шега кой нарисува тази дъга..../Както и да е,супер беше-хубави деца пеят с хъс и емоция хубави песни,имаше и участници от други държави като солисти.Имаше и съвсем мънички певци.Имаше и кукла на мишле с името Джиджо!

Търся "Карлсон и Дребосъчето"-анимация с БГ аудио.Преди месеци я даваха по Нова ТВ.

# 737
ФЕЯТА и ти си права. Талер е старинна немска (ако не се лъжа) монета, така че зависи от превода  Peace.
Аз съм го гледала едно време по сръбската телевизия. В онези далечни времена, когато бях дете  Laughing в нашият край имахме привилегията да хващаме 2-3 сръбски канала, та по единият течеше това детско шоу. От там помня името. По нашата телевизия нямам представа под какво име е излъчвано.

# 738
Доколкото си спомням Джиджо беше мишле от италианско куклено шоу. Смътно ми се върти, че в същото пееха и дечица...

# 739
mishelle,мойте деца много харесаха песничките Simple Smile

# 740
mishelle,мойте деца много харесаха песничките Simple Smile

Радвам се, Виви!
Идеята за тези песни беше много добра.

# 741
http://torrentsearch.hit.bg/  За този сайт разбрах от тема ,незнайно защо пусната в  подфорума за детегледачките.Тук има приказки за директно прослушване.

# 742
# 743
Можете ли да ми помогнете да изтегля  Анимацията Самураят Рамонс. Малката много го харесва, особено песничката. Дават го по БНТ, но всеки път по различно време.
Предварително Благодаря!

# 744
здравейте, а някой знае ли от къде да си сваля една детска песен, но не и помня заглавието, а се пееше нещо такова - защото другите момчета нямат бански на лалета, нямат твойте сини очи и тн

# 745
здравейте, а някой знае ли от къде да си сваля една детска песен, но не и помня заглавието, а се пееше нещо такова - защото другите момчета нямат бански на лалета, нямат твойте сини очи и тн
http://www.mp3ki.net/?6492

# 746
Здравейте, мами! Преди има-няма десет години освен нашумялата игра, имаше и анимационно филмче за Супер Марио. Някой може ли да ми помогне да го открия?

# 747
  • у дома
Ех, страхотни неща!!!
Много благодаря на всички!  Hug

# 748
СТРАХОТЕН САЙТ, БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

# 749
 Peace

И ние с малкия много я харесваме  Grinning

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 13:09 от elin_a

Общи условия

Активация на акаунт