Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 106 652
  • 2 407
  •   1
Отговори
# 780
 И аз ги търся . Трябва някой,който е учител да ги има, защото са ги давали на училища.
  Теглих от нета , но има само демо версия и е само началото.

# 781
Здравейте   bouquet

Опитвам се от много време да намеря песента "Похвали се зайче", но нещо не го намирам... Моля за помощ  Hug
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=74898

-тук   може   само  да  се   прослуша

# 782
Някой може ли да ми помогне. Имам една много хубава плоча със Снежанка и седемте джуджета. Но се е скапала и вече не може да се слуша. А много си я харесвам и искам да питам може ли да я намеря от някъде да я слушам?

# 783
търся детска песничкав която се пее за  татко .Моля ви пратете ми  нещо  от някъде!  bouquet!Моля ви!

# 784
Намерих песничката " Жълтоклюно патенце"  Grinning
Ако я иска някой да си я изтегли от сайта на Мимито-добричкото :
http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com/file

# 785
Има една песничка, на която знам откъслечно няколко редчета. Синът ми я е учил в яслата, иска ми се да я разучим в нас. Някой знае ли я?

Това е таткото - строг и мълчалив.
Това е майката - нежна и добра.
Това е бебето във люлката.

# 786
Търся една песничка,лошото е,че нито знам текста ,нито кой я изпълнява.Обещала съм на дъщеря ми,която е на 2,8г.да я намеря.Това,което тя ми пее е:"калинки с точици модерни...аййййййййй,ай,ай"и т.н.Нещо за калинки  ще е . LaughingПрегледах сайтовете,които са в началото,но не открих желаните калинки.Ако някой знае за коя песен става дума,моля да помогне baby_neutral
О, много е сладурска тази песничка. Дъщеря ми я пее от време на време, но и аз бих искала да им я пускам.

# 787
Търся една песничка,лошото е,че нито знам текста ,нито кой я изпълнява.Обещала съм на дъщеря ми,която е на 2,8г.да я намеря.Това,което тя ми пее е:"калинки с точици модерни...аййййййййй,ай,ай"и т.н.Нещо за калинки  ще е . LaughingПрегледах сайтовете,които са в началото,но не открих желаните калинки.Ако някой знае за коя песен става дума,моля да помогне baby_neutral
О, много е сладурска тази песничка. Дъщеря ми я пее от време на време, но и аз бих искала да им я пускам.
Аз ще я намеря от г-жа в детската градина,лошото е,че е на касетка Sad

# 788
  • Пловдив
       Здравейте.
       Търся анимация или картинки в нета на приказките "Житената питка" и "Дядо вади ряпа".

Днес видях тези заглавия на компютъра в училище, но изобщо не обърнах внимание какво е. Утре ще хвърля по едно око. Прати един майл на ЛС, ако е това, което търсиш да ти го изпратя.  Peace

# 789
Можете ли да ми предложите за сваляне филмчета от типа на Baby Einstein?

# 790
мили мамчета  Rolling Eyes,много ще съм благодарна някоя от вас ако може да ми каже от къде мога да си сваля или купя,филмчето с влакчето ТОМАС И ПРИЯТЕЛИ (tomas&friends) Hug

# 791
  • Монтана
Моля Ви да ми помогнете да намеря песента Весел Лунапарк на Стефан Диомов или други с това заглавие.

# 792
някой да знае игри, които са като самообучител по английски за деца над 6 години и дали ги има за сваляне отнякъде

# 793
Моля Ви да ми помогнете да намеря песента Весел Лунапарк на Стефан Диомов или други с това заглавие.
предлагам    ти   сайта    на " сладкопойна    чучулига    отваряш  -  "песни" и   втората  песен  е   "Лунапарк" .Не    разполагам   с  тази ,която   търсиш,но   ще   се   радвам,ако  съм   била   полезна.
http://www.sladkopoinachuchuliga.com

# 794
Момичета има ли някой от вас песничката "есен в гората"-(вятърко листи в гората пилей....).Само текста намерих по -напред в темата, но ми трябва и с музиката.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт