Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 109 386
  • 2 407
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Добрич
Сигурна ли си, че DVD-то чете пиратски дискове? В какъв формат са ти свалените филми? Трябва да бъдат в avi формат / или MP4 /. Ако са WMV няма как DVD-то да ги чете. Тогава ще ти трябва конвертор, за да им смениш формата.

# 1 981
  • София
Момичета, помогнете ми! Търся една песничка, но знам само малко от нея:

Галено момченце,
я запей ми песен
имаш глас чудесен.
Кукуригу /това може да е прибавено и от друга песничка/.

Изобщо не се сещам коя е тази песен, а малката знае само тази част и постоянно иска да я пеем заедно.
Сеща ли се някой?

# 1 982
много благодаря за отговора.още ми етрудно да се включвам във форума,но се надявам да се справя също така да намеря и много приятели

# 1 983
  • София
Момичета, помогнете ми! Търся една песничка, но знам само малко от нея:
Галено момченце,
я запей ми песен
имаш глас чудесен.
Кукуригу /това може да е прибавено и от друга песничка/.

Думите са:
Шарено петленце, галено момченце,
имаш глас, имаш глас, имаш глас чудесен.
Шарено петленце, галено момченце,
я запей, я запей, я запей ми песен.
Кукуригу!

Няма да я намериш в mp3 формат. Знаят я само детски учителки и/или медицински сестри в яслите.
След като знаеш думите заслушай се в мелодията на дъщеря ти.
Песента е само на тоновете от ми до ла, така че - импровизирай.  Hug

# 1 984
  • София
А, как да знам дали чете ДВД-то пиратски дискове? newsm78 Файловете са в avi format, но не става.Дава съобщение incorrect format. Tired

Инка, страхотна си! Как винаги знаеш най-трудно откриваемите текстчета и песнички! Благодаря ти!  bouquet

# 1 985
  • София
инка, много благодаря Hug

# 1 986
А, как да знам дали чете ДВД-то пиратски дискове? newsm78 Файловете са в avi format, но не става.Дава съобщение incorrect format. Tired

Инка, страхотна си! Как винаги знаеш най-трудно откриваемите текстчета и песнички! Благодаря ти!  bouquet
  На самото ДВД пише какви формати чете. Повечето стари устройства не четат авита, за това е добре да го конвертираш в двд- формат (DVD) или във видео сд ( VCD).

# 1 987
  Аз търся Сабрина - младата вещица. За съжаление го няма в Замундата и в Арената. Ако някой го има на български, нека пише на лични съобщения, ще му дам скайпа да ми го прати. Също щерката ми е поръчала да й намеря филмчетата за Ягодов сладкиш, в Замундата открих само една серия. Предварително благодаря.

# 1 988
А аз търся Спящата красавица на Дисни с бг аудио, но досега никъде не съм я срещала... Намирала съм с бг аудио, но не на Дисни.
И още едно филмче на Дисни - Малката русалка 2 - с бг аудио. Нея съм я намирала само със субтитри...
моля за помощ   bouquet

# 1 989
  • София
вижте тук :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.msg7913958#msg7913958 Има Ягодов сладкиш . А и други филмчета на Дисни

# 1 990
  • Добрич
А, как да знам дали чете ДВД-то пиратски дискове?  bouquet

Ako DVD- то чете пиратски дискове в упътването към него трябва да е посочен формат DivX или xvid. Новите DVD-та обикновено поддържат тези формати, но ако DVD - то ти е по - стар модел може би не чете пиратски дискове независимо в какъв формат са. Ако чете оригинални купени записани дискове във формат avi, най - вероятно не чете твоите, защото са пиратски.

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 19:44 от Вела

# 1 991
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета,знае те ли откъде мога да си сваля играта SIMS,мисля че така се казваше newsm78

# 1 992
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета,знае те ли откъде мога да си сваля играта SIMS,мисля че така се казваше newsm78

А също и Pic-man

# 1 993
  • София

http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=sims&c … =0&incldead=1

# 1 994
благодаря ти, pipi06  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт