Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 109 213
  • 2 407
  •   2
Отговори
# 2 160
  • В царството на мечтите
това е много сладко

# 2 161
търся филмче 'Червената шапчица' с БГ дублаж Praynig

# 2 162
търся филмче 'Червената шапчица' с БГ дублаж Praynig
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=20204

# 2 163
ooooh! уж търсих в замундата
огромно благодаря   bouquet Hug

# 2 164
Съфорумци, някой де е попадал, да знае мога ли да си сваля музиката от филма "Дъщерята на Елиза"? Вчера се рових из нета, намерих форуми и теми за филма от където разбрах, че музиката е в изпълнение на българския симфоничен оркестър, но не намерих файл за сваляне. То не че мога и спокойно да седна и за повече врема на компа.

Ако може да ми помогнете, ако не здраве да е!

# 2 165
Ох, търся сериите на Костенурките Нинджа, обаче старите от нашето време Tired в които се пееше торти Нинджа, торти Нинджа  Joy Joy Joy
сега имам някакви, които са толкова гротески, изродски и страшни Shockedбили костенурки Нинджа тинейджъри, ужас...

# 2 166
Ох, търся сериите на Костенурките Нинджа, обаче старите от нашето време Tired в които се пееше торти Нинджа, торти Нинджа  Joy Joy Joy
сега имам някакви, които са толкова гротески, изродски и страшни Shockedбили костенурки Нинджа тинейджъри, ужас...

http://www.DMCA-removal-from-Google/catalogue.php?search=%EA%EE% … mp;catalog=movies Тук има от 1990 година.

# 2 167
здравеите и от мен.търся думичките на едно стихче   . ;Три мечета, сам саминки ,тръгнали за боровинки.              и натам не го знам  ,ако някои го знае ще сам му благодарна                                                                                                                                       

# 2 168
  • Разпиляна във въображението
А дали някъде се намират епизоди от "Скуби Ду" newsm78

# 2 169
здравеите и от мен.търся думичките на едно стихче   . ;Три мечета, сам саминки ,тръгнали за боровинки.              и натам не го знам  ,ако някои го знае ще сам му благодарна                                                                                                                                       

Три мечета

Тръгнали за боровинки
три мечета сам-саминки!
Пълни кошнички набрали
и на всичките раздали:
кому двенки, кому тринки
зрели, сочни боровинки...
на щурчето - със паничка,
че е весело, добричко,
че им пее песенчица
за хорце и ръченица!

# 2 170
  • Добрич

В Замундата.

# 2 171
  • Разпиляна във въображението

В Замундата.

bouquet На мен изобщо не ми харесва, но Вики му се кефи

# 2 172
  • Gorni Bogrov
Знаете ли къде мога да намеря детското за Франклин не иска бавачка? Имаме почти всички серии за Франклин,но тази я няма.Във детската са им чели книжката и сега ме побърква да го гледал и на детско.

# 2 173
Здравейте момичета! Надявам се да ми помогнете! Синът ми е малък но се опитва да пее и долу-горе оцелва интонациите. За сега пеем "миа мо мамоооо" bowuu
Свекърва ми го учи на :
 "Там във детската градина утре ще замина
   стихчета и песни ще науча аз чудесни...." за съжаление зацепвам до тук   Embarassed
А от Владко звучи така : "гъдииина уте ее минаааа аззз"
не искам да му чупя хатъра ама незнам песничката, а той милия цял ден ме следва и вика "гъдинааа"  #Crazy
Помогнете ми мъничко Heart Eyes

# 2 174
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=43194

Цитат
17 Епизод - Хвърчилото на Франклин

- Франклин и детегледачката

От торента можеш да изтеглиш само този епизод.

Общи условия

Активация на акаунт