По какъв начин мога да намеря БМ

• 1 388
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!На 17 години разбрах че съм осиновена и искам да намеря биологичните си родители.Ако може бихте ли ми казали как трябва да стане цялата процедура зашото скоро навършвам 18 и нямам търпение да разбера нещо.Съжелявам ако повтарям темата  Cry

# 1
  • Някъде в България
Първо трябва да попиташ осиновителите си какво знаят за теб преди да попаднеш в тяхното семейство. После ако все още искаш да откриеш биологичната си майка, трябва да потърсиш в архивите в съда. До колкото зная трябва да се пазят някъде досиетата по осиновяването. Когато бях на 18 и аз бях решила да я търся, но по здравословни причини. След това се отказах...Надявам се да пишат и по-компетентни от мен!  Желая ти успех!

# 2
Миличка,за какво ти е да ровиш,само ще се объркаш и разстроиш...

# 3
sunnybeach92, здравей, мила,
Напиши във форума за осиновени, те най-добре ще те посъветват.

Какво те кара толкова да бързаш, споделила ли си с родителите? Задавам тези въпроси, не за друго, а защото мисля, че не е добре да бъдеш сама в търсенето.

Успех

# 4
Отиваш в ЕСГРАОН, в общината и искаш да видиш акта си за раждане - там пише въз основа на кое дело е издаден. Намираш после делото в архива на съда и в него са посочени имената на родителите ти. За повече инфо чети във форума на осиновените.

Общи условия

Активация на акаунт