Цял месец вече сме в родени МАРТЕНИЧКИ2010,бели и засмени (2)

• 24 035
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Else благодаря, ще имам предвид ако ми се случи! Peace

Моля Simple Smile Пожелавам ти да не се случва Simple Smile

Елсе пак благодаря. нямам бяла точка имала съм на др. гърда като гнойна или от мляко колкото карфичка и е изчезвала. сега напарвам с памперс. Мислех, че колкото по-дълго, толкова по-добре, защо само две мин., стигат ли в дълбочина да се напаря и да се разширят каналите?

При повечето майки са напълно достатъчни, но ако мислиш, че след 2 минути при теб няма нужния ефект опитай няколко минути в повече. След загряването и масажа също трябва да подейства на потичането. Пълното изпразване на гърдата трябва да повлияе добре на запушването  Peace

# 736
 :hug:елсе кърмих я но тя спи и не суче много. май трябва да я чакам да се събуди, а не да я будя на 2.30 ч

# 737
elzas, синът ми ще навърши 2 месеца в неделя.

# 738
Здравейте милички!
Признавам си че много отдавна не съм писала а и попрочитам отгоре отгоре,но не ми остава време с двамата малчугани-почти по цял ден сме навън Simple SmileА като се приберем първо големия да го оправя че се прави на прасе във всевъзможни пясъци треви и тн,после хранения игри да оправя вкъщи и въобще...
Малкия Алекс е много добре,много спокойно бебе засега.Има малко колики и се опъва и пъшка милото особено сутрин и следобяд.Но като цяло не реве,обича да се занимаваш с него,да му показваш играчки и да го разнасяш от стая в стая да гледа света Simple SmileНавън спи почти винаги Simple SmileПравихме погача в неделя в един детски клуб че бяхме много хора и нямаше начин да се поберем вкъщи,а и баткото и някои дечица на приятелски семейства си поиграха на воля Simple SmileЕто малко снимки
http://www.facebook.com/album.php?aid=61324&id=1310805832&saved#!/album.php?aid=61324&id=1310805832
Целувам ви всичките!И да кажа че бебоците ни са страшно сладки,отвреме навреме хвърлям по едно око и в албумчето! Hug Hug Hug

# 739
:hug:елсе кърмих я но тя спи и не суче много. май трябва да я чакам да се събуди, а не да я будя на 2.30 ч

Mama Da, надявам се днес да си по-добре. Честото изпразване на гърдата помага за отпушването на канала.

# 740

Mama Da, надявам се днес да си по-добре. Честото изпразване на гърдата помага за отпушването на канала.
Благодаря, че попита.
С една дума, да си я будя начесто. Гърдата ми се изпразни и тя малко суче от нея и после само я мляска, че няма. Вече не съм сигурна, май има уплътнение още, не като бучка, с диаметър 3 см. И отвътре на гърдата като натъртено, червено и болезнено, но не съм сигурна, че там има запушване, поне не напипвам, не знам какво е. То така си започна, но имах много мляко и не можех да опипам. Сякаш бучки не е имало, чудно.
Температурат ми спадна към три часа, дали се оправям или довечера пак ще се вдигне? Затова отложих доктора. На два часа и половина слагам топъл памперс, после суче, после цедя (едвам 5 мл излиза), после зеле в сутиена и пак така.
Днес май няма да излизам, пише, че трябва да се почива, а и ми се събират 3.5 часа сън. Отивам да полегна и след два часа ще чета ако има нещо. Благодаря за помощта и съпричастността  Hug

Gugalinka,страхотно тържество. Аз пък забравих да намажа с мед устичката на малката, сега ви дях твоя сладур с медената муцинка. Тортата е направо страхотна, кой я направи?

# 741
Милички, благодаря ви много на всички за съветите за хремата. Все още имаме хрема, и май леко се влошава. Капвам малко вит. С от снощи, също и лайка. Но ефектът е, че му наводнявам носа и той се дави и съвсем не може да диша. Тогава го взимам на ръце вертикално и го разхождам докато мрънка и реве. Много бавно се отпушва така и никога напълно. Вече почнаха да се показват сополчета от време на време, които почиствам. Едни съвсем белички такива. Това ли им е нормалния цвят или са оцветени от млякото? Не знам точно колко витамин С да му капвам в нослето, някой знае ли? Никое от нещата, които му капвам сега, няма бързо отпушващо действие. Sad

yanin4eto - Благодаря за съвета от татко ти, ще капвам повече лайка и аз. Но снощи си мислех, че вит. С-то може би ще се отрази свиващо на лигавицата и затова му накапах и от него малко. Ще се опитам да продължа само с лайка. Иначе купих спрей Стеримар, но наистина само му пълня нослето с вода.  Hug

Челси - успех с приготовленията за Бг, времето тук е страхотно, много хубаво ще си изкарате Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover

Щастлива съм! - Благодаря за помпичката, ще потърся такава.

Mama Da - И аз се бях постарала за кърменето - бях си взела ниплети, силиконови зърна, два чифта щитове, помпа за гърди, помпичка за изкарване на зърна, една дебела книга за кърменето, две ДВД-та... а то какво стана. Пожелавам ти успех и упоритост.  Flowers Four Leaf Clover

Бебчо ви благодари, че сте го харесали на снимките  newsm32 Всичките ни бебенца са много хубави. Всяко от тях е един отделен свят.  baby_neutral

Bona fides - нашият от 4-5 дена вече се усмихва съзнателно. Вече аз проговорих на неговия език - леки гукания, тихички такива. Той като изгука нещо, аз се опитвам да го повторя точно, и той ми отговаря с голяма усмивка Simple Smile Много е забавно.  Joy

За съжаление нямам възможност да прочета всичко и да отговоря на всички поименно защото нямам никакво време - днес пак пристига наш'то тати!  newsm44 За първи път ще бъдем и тримата заедно извън болницата. Сигурно следващата седмица няма да идвам често тук защото няма да имам време. Желая на всички приятен уикенд и много весели бебешки усмивки   ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 742
Здравейте мамчета и ние днес ставаме на 40 дни и бяхме сутринта на църква!  bouquet

# 743
Маминки влизам само да ви почерпя , че имаме годишнина с милото.Цели 11г. леле ,как сме се изтраяли толкова  Joy Joy Joy   Mr. Green Heart Eyes Mr. Green
 cook beer 
Ние като , че ли имаме малко подобрение с нослето и снощи най-накрая направи 4 часов интервал между яденето  Wink
Мама Да дано ти минават по скоро неволите и да няма запушвания. Praynig
Кармен тези капки за които ти писах и вчера и на нас изписаха  Коларгол дадоха ефект след 4 часа.Като се изкиха малката и излезна такова нещо от нослето , че как няма да се дави.Сега диша много по добре и хъркането определено намаля.За вит. Ц не съм слагала ,но някоя друга мама ще каже. Hug
бобитка мисля, че ти пита за увеличаването на кърмата.Аз снощи ядох ядки по точно бадеми.Ефекта беше поразителен след 2-3 часа и чак до днес.Можеш да пробваш и с това. Peace Желая ти успех  Praynig
Бягам сега, че днес беше ден за гости и разходки.Малката за първи път я водихме на Мола и маи и хареса .Забелязах, че едното и оченце се зачерви и клепача и е подпухнал  newsm78 някои има ли идея от какво може да е?
Маи сме за нова тема  Whistling
Лек ден ви желаем и много усмивки !

# 744
здравейте и от мен.
мама ив да не би да се е напрашило.капвай и кърма по една две капчици и дано се оправи.
ние днес бяхме на ортопед и доки е много доволен.каза че са започнали да се пълнят с костен мозък ставичките или там което трябва не съм мнго в час и всичко ни е наред.само на едното краче от долу на стъпалцето трябва малко гимнастика за да не се изкриви но няма проблем.
иначе сме общо взето по цял ден навън и се пибирам само да го храня.малко е гадничко това с разкарването,но още немога да се наканя да го кърмя навън Embarassed
краско вече взима много да се кокори и като го гушна и обича да гледка хората.все се чудя как да го обличам и все си мисля дали е малко облечен или пък много newsm78

ами това е от нас,нещо нищо не пиша но като е съм ви изчела и... Embarassed

честито на празнуващите днес именяци и на бебенцата които имат месечинка  bouquet

# 745
Mama Da сестра ми е главен сладкар в сладкарница Лагуна Simple SmileМного са им хубави тортите а декорациите които прави наистина са жестоки Simple SmileТа ако някой има нужда от торта да казва Simple Smile

# 746
Мамита  Hug здравейте!
Аз съм darida, но малко попроменена  Sunglasses

Чета Ви редовно, но не пиша... в кофти настроение съм по доста причини...

Имам едно питане към Вас - колко милилитра АМ изяждат бебоците Ви на хранене и по кутия ли го разреждате или как?
В смисъл - малкия папа 110 -120 мл. и го приготвям по рецептата от кутията. Но ми се струва, че е гладен. Следващата крачка е да му приготвям 160 мл. , което ми се струва много  newsm78 той няма начин да го изяде...едва успява и това да изцока  Mr. Green Трябва ли да сгъстявам АМ? Да слагам например с половин лъжичка повече или просто да увеличавам количеството, както пише на кутията? Храним се с Хип.
Много Ви прегръщам и Ви целувам всичките!!!  Hug Hug Hug

# 747
  • Пловдив
Най-накрая и аз да се разпиша в темата. Имах големи проблеми след секциото, но сега вече се надявам всичко да е наред. Ще пиша пак скоро, много ми липсвахте. Иначе Божко и Лъчко са добре, ще кача и снимчици Hug Hug Hug Дано не сте ме забравили след толкова дълго отсъствие Confused

# 748
Дари, Вики също е на ХИПП все още, не съм го сменяла, по препоръка на акушерките от АГ-то. Нали с това ни захраниха там. Аз не спазвам да ти кажа това, което пише на кутията. След като направи 1 мес. (като до тогава и давах по 100 мл) започнах всяка седмица да увеличавам с по 10 мл. и така в момента й давам по 120 мл, като не винаги ги изпива де, но другата седмица ще минем на 130 мл.

# 749
  • Сред обкръжението
Стамби! Честити 40 дни!  Hug

Мамо Ив Честита годишнина! Бъдете още много, много години щастливи заедно!!!

Дари Да не съм чула за лошо настроение!!!  Naughty Ти си най-позитивния човек от всички мартенски мами! Сподели какво става, за да те разведрим набързо! Я виж какво слънце Любо ти се усмихва  Hug

Цеци  Hug Много се радвам, че пишеш! Радвам се, че всичко вече е наред! Прегръдки!!!

Целувки на всички!

Ние утре ще правим погачата! Много се вълнувам от официалното представяне на Борис в обществото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт