До кога с обувк иза прохождане...

• 2 838
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Дъщеря ми не е носила такива обувки. Проходи с маратонки, лятото със сандали. Вкъщи по чорапи.

# 16
  • София
С буйки ли???
Моят отговор е - никога...ужастни са просто.
Проходи си в къщи бос, като стана стабилен и прояви желание да ходи навън, купихме хубави обувки.

# 17
Ползвах ги докато й станаха малки,носила ги е около два-три месеца.

# 18
  • София
Нито дъщеря ми, нито синът ми са носили буйки.
Направих опит с дъщеря ми навремето. Буйките големи, крачето малко... загубихме едната по време на разходка Simple Smile У дома ходеше боса, за разходките навън купих високи зимни обувки (дъщеря ми прохождаше края на зимата, началото на пролетта).
Синът ми също у дома ходеше бос. За разходките навън купих направо обувки. В началото бяха само за красота Simple Smile

# 19
Малката проходи с буйки навън и боса вкъщи.След пълното прохождане купихме обувки с твърд форт и еластична подметка и пантофи за вкъщи / пак с твърд форт / по съвет на д-р Драганов.Разпитах го подробно и той ми обясни за ходенето бос навън лятото, че неравностите стимулират крачетата да си изградят здрава мускулна с-ма и да се предотврати плоскостъпие.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 14:45 от andreata

# 20
Никога не сме ползвали. Направо преминахме на нормални обувки за 11 -месечно краче Peace

# 21
Здравейте,ние сме на 11 месеца.От месец насам ходим с помощ с обувки за прохождане на КК,въпроса ми е колко време след прохождането трябва да носим такива обувки? newsm78
Купих буйките на КК не заради прохождането, а защото като излизахме навън - с тях ми изглеждаше по-завършен  Wink
Два чифта такива носихме. Докато ни ставаха. После минахме на най-обикновени сандалки, беше точно на годинка, когато стана жега и беше нормално да е с леки и отворени обувчици.

# 22
Дъщеря ми проходи боса, малкият също. За съжаление подовите настилки вкъщи не са подходящи за прохождащи хлапета, та се наложи да купим обувки в един по-късен етап - пантофки на КиК и  подходящи обувки за навън. На дъщеря ми поне до 3 годишна със сигурност гледах каква е подметката и как обхваща обувката глезена й. Отскоро си позволявам волности - като балерники и обувки с обикновена подметка. Малкият още дълго ще носи обувки с твърд форт и подходяща стелка. Peace

# 23
Докато станат малки.

# 24
Ако имаш предвид на К и К т. нар. обувки "за пълзене и пристъпване" - те изобщо не са подходящи за прохождащи деца, защото са с мек форт отзад (по-напред момичетата са ти написали за това).

Общи условия

Активация на акаунт