Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 833
  • 677
  •   1
Отговори
# 120
Да питам някой ползвал ли е вече нещо от новата серия на Elseve

Те не са много за тази тема, защото са все пак среден клас продукти, но се интересувам да чуя мнението на някой, който ги е ползвал Simple Smile

# 121
В други теми, пък и тук предполагам, много хвалят тази:

Да,тази ползвам в момента.Страхотна е!!!

Не спластява,много хубаво подрежда миглите като ги прави 2-пъти по-дълги,гъсти и извити.Не се рони и се маха лесно.Какво повече да искаш от една спирала и то за 5.60  Laughing

# 122
Да питам някой ползвал ли е вече нещо от новата серия на Elseve

Те не са много за тази тема, защото са все пак среден клас продукти, но се интересувам да чуя мнението на някой, който ги е ползвал Simple Smile

Аз съм ползвала спрейчето, което е без отмиване, то ми е фаворит от всички продукти без отмиване, мирише страхотно и косата ми става мека и с блясък, уточнявам, че съм с чуплива нормална към суха коса, за мен е идеален.

# 123
  • В къЩи.
Тази спирала наистина е много добра  Peace
При първа възможност Ще пробвам и тази http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala.html

# 124
 Shocked Записвам, че изпуснах почти цялата 3-та тема ...  ooooh!

Много добре оформена тема, между другото ...   bouquet

# 125
Момичета, някой ползвал ли е това и има ли доволни?

# 126
  • София /Абсурдистан
Доволна съм от крема за околочен контур на Регал http://www.rozata.com/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=207
Също и от антибактериалния гел за измиване на лице от същата серия http://www.rozata.com/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=194
Мисля да пробвам и кремовете им.

# 127
  • софия
Много съм доволна от ходенето ми вчера до Произведено в БГ. Установих, че има повечето от коментираната в темата козметика, но е по-скъпо.
На щанда на Lovie има прИмоция - 2 лака/ружа на цената на 1. Имам 2 нови лака и 2 нови ружа  Crazy Въпреки, че казах (поне така излиза в нет-а), че е гръцка козметика, на етикета пише "Производител: N&K Козметикс-БГ" Confused
До сега не бях купувала наливен парфюм, но зарибена от вас, от щанда на Рефан си купих Be Delicious (7,50лв.-50 мл.), от Zodiak - DKNY (7 лв. - 50 мл.). И двата са ми любими, и при двата не усещам разлика с оригинала, но още не съм се пръскала. Само там на листчетата. Ще видим. Даже и на мъжИ купих Aqua di Gio от Рефан Crazy
Купих си интензиве& … 88;ум (9 лв. - 30 мл.) и защитен крем (6 лв. - 50 мл.) на БодиД. Много съм доволна от избелващият им крем, но сега като гледам сайт-а им, на изложението продават по-скъпо.
За окоочен си взех био концен … 88;ат (26 лв. - 30 мл. Току-що разбрах, че яко съм се набутала  ooooh!) и Spa Energy (5 лв. - 15 мл.) на БГ Роза .
И така - окремчих се яко. Хладилника е пълен с кремове всякви.

Сега остава да си купя и Поморин. Вчера търсих в нашия Фантастико, но нямаше пукната паста - нито обикновена, нито за избелване.

Да благодаря на този, който препоръча Витасин - крем за всичко bouquet  bouquet Само с 3 намазвания копитцата ми (петите  Sunglasses) станаха като нови. През зимата ми изсъхват, а с този крем нещата се оправиха.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 07:35 от zvanche

# 128
Леле,Звън4е,тоя Био концентрат двойно по-скъпо ти е излезнал!Възможна ли е 4ак такава разлика в цената? newsm78

# 129
  • софия
Явно, да  Confused Ако така продължават, следващото изложение ще е още по-слабо. На мен това ми направи впечатление и сега - фирмите са осезаемо по-малко и е мнооого спокойно.  Аз повече от там няма да купувам нищо. Като се замисля, и нещата на Lovie не са на промоция, защото в магазина лаковете им са по 2 - 2-и-нещо лв., а там за 4-5 лв. пак 2 купуваш. Ще си ги търся нещата в магазина. Всичко, което си купих е повече или по-малко по-скъпо, но нищо не е по-евтино  Naughty.  Аз, за това написах и цените, за да може да се ориентирате, защото на някои неща не знам/знаех какви са по принцип. Здраве да е.

# 130
леле страхотна е новата тема, но кога успяхте да изпишете толкова страници за два дни , трябва да наваксам с четенето  Hug

# 131
Аз пък съм доволна от покупките, които направих, и цените им. Купих си две двойки сенки за очи Lovie на цената от 3лв, не знам колко струват в магазините, но се съмнявам да са по 1.50лв, а сенките ми допаднаха много. Балсамът без отминаване за блясък на Евтерпа за 1.80, използвах го дори, не е лош. Дрешки разни за 2лв до 5лв.

# 132
А къде се продава тази козметика на Бодид в Пловдив /виждам,че е пловдивска фирма/  newsm78 И хубави ли са им продуктите?По описание звучат много добре,но дали наистина има доволни от тях?  Thinking

# 133
# 134
Лосион за тяло с блестящи частици и страхотен аромат - Laura Vandini Silk Body touch  Peace

Боди Ди ги намерих в аптеката в нашия квартал така, че вероятно из аптеките могат да се намерят.

Някой беше писал, че на изложението ценита са завишени, аз пазарувам основно от Ремедуим, за мен там продават на най-ниски цени.

Общи условия

Активация на акаунт