Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 833
  • 677
  •   1
Отговори
# 195
  • на дъното
Хайде и аз да се запиша Wink вчера си купих на Билка крем за ръце с бяло грозде и околочен на Регал за сега съм доволна Peace
Присъединявам се и към отбора на доволните от шампоана на Орзен за нормална коса супер ухае и косата ми е много мека.
Можели да ми кажат доволните от гланцовете на Golden Rose  коя серия точно са по издръжливи.
Благодаря ви предварително Hug

# 196
  • Belgium
Момичета, предложете ми сенки, които не се размазват по клепача след 1 час. До сега всички , които съм ползвала ми се размазват. Дори водоустойчив молив на Севънтийн ми се размазва, само на горния клепач. Може и да са по-скъпи. Само да не се размазват, че вече не знам какво да правя. Някой друг има ли такъв проблем?
Може и молив.

Ползваш ли база за сенки? Много ще ти помогне.

На мен не ми се размават сенките, просто избледняват при по-дълго носене.
Изключително трайни и без база са ми само много скъпите сенки (Диор), които не са за тази тема.
Евтини сенки не купувам. От средни клас бих ти препоръчала Манхатън+базата за сенки пак на Манхатън.

# 197
ADDRI,щеше да казваш доволна ли си от парфюмчетата на Роксан  Praynig

# 198
Аз искам да питам за хубав покривен фон дьо тен....
Каква марка ще ми препоръчате?

# 199

Ревлон ,но той не е в категорията евтини неща-18 лв е.

Иначе с голяма покривност са на Импала- 4-5 лв.Има за мазна-смесена  и за суха кожа.Ползвах ги години наред,бях доволна,докато не забогатях и не минах на Ревлон  Laughing

# 200
Аз също ползвам Ревлон и не го сменям за друг.

# 201
На Кашето жена му, Благодаря ти! А каква цена са тези основи, които споменаваш?

Лу , благодаря и на теб Simple Smile ще ги разгледам тези дни.

bouquet

# 202
Искам да похваля гланцовете на Евелин в тубичка и тези на Bell.
http://bell.home.pl/index.php?option=com_content&task=view&a … 82&Itemid=388
От тях съм очарована имат страхотни цветове, с лек брокат и без брокат, не са някакви цигански изпълнения. Много са добри Heart Eyes, трайни са и  имат вкус на кекс.  За по 5,40 ги взех.
На Евелин беше 3 и нещо.

# 203
elfi4ka, остана ли доволна от матиращия крем на Евелин? Аз след 2-3 седмици ползване имам усещане, че ми изсушава кожата около устата, не мога да преценя от него ли е или липса на витамини след зимния сезон, ама май ще го сменям.

# 204
  • София
На Кашето жена му, Благодаря ти! А каква цена са тези основи, които споменаваш?

Лу , благодаря и на теб Simple Smile ще ги разгледам тези дни.

bouquet
ами на арт деко очната база е 12лв,на манхатън е към 8 лева и има много доволни от нея,на urban decay не знам колко ще я продават в Сефора но мисля че ще е към 20 и няколко лв,на Гош нямам още наблюдения,з-то я търся и не я намирам по магазините,но и тя е от средните цени според мен,най много да е 20ина лв.Ако не са ти мн мазни клепачите на арт деко и на манхатън ще ти свършат работа чудесно,но ако са мн мазни трябва да пробваш да видиш коя ти пасва.Аз съм в търсене все още.

# 205
elfi4ka, остана ли доволна от матиращия крем на Евелин? Аз след 2-3 седмици ползване имам усещане, че ми изсушава кожата около устата, не мога да преценя от него ли е или липса на витамини след зимния сезон, ама май ще го сменям.

Ами аз се намазах с него само веднъж и се опъпчих яко  Rolling Eyes А определено не очаквах такъв ефект  Thinking Не съм 100% сигурна,че е от него,защото по това време изпробвах 3 различни крема -елеа-матиращ,елеа-дълбоко-хидратиращ и евелин-матиращ.
От елеа-матиращия-нямам пъпки.Всичко е супер.Него си го ползвам с удоволствие.
Елеа-дълбоко-хидратиращ-опъпчих се с някакви ситняци,добре,че веднага ми минаха след като си почистих хубаво лицето.
Евелин-веднъж се намазах една събота.Помня,че много хубава ми стана кожата,идеално се разнесе ФДТ-на ми и въобще цялата сияех.Но на другия ден забелязох тези пъпчици.Не съм абсолютно убедена,че са от него,но така реших.Нямам спомен с какво точно съм се мазала след него  Thinking
  Освен да го пробвам пак  Laughing Иначе много хубаво мирише и кожата става направо кадифена-чак ме е яд ако не е за мен.ю

И да добавя,че пробвах да си направя пилинг с утайка от кафе .Не мога да ви опиша какъв беше реултатът.Значи първо пробвах насухо-тоест само с утайката.Сложих си яко и заприличах на негър  Mr. Green Но много ми дереше и затова я смесих с измиващия ексфолиращ гел на Нивеа.Реултатът беше-кожа по-мека и гладка от тази на бебето ми  Flutter Чак мъжът ми се шашна  Laughing Супер мека,гладка и една такава-нежно-влажна  Laughing Така,че продължавам с утайката от кафе.
  Мисля да пробвам и масаж с морска сол и кафе за целулит,много помагало  Rolling Eyes

# 206
  • софия
elfi4ka, ексфолианта ти за каква кожа е?

# 207
elfi4ka  пробвай кафето да го смесиш с някакво етерично масло , резултатът е страхотен  Peace мъжът ти ще се шашне още повече Laughing

# 208

Ревлон ,но той не е в категорията евтини неща-18 лв е.

Иначе с голяма покривност са на Импала- 4-5 лв.Има за мазна-смесена  и за суха кожа.Ползвах ги години наред,бях доволна,докато не забогатях и не минах на Ревлон  Laughing
Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet
Ще си взема на Импала Peace

# 209
elfi4ka, ексфолианта ти за каква кожа е?

Ако ме питаш за Нивеята/то аз и нямам друг де  Laughing / е за мазна кожа.Зелената серия е.Всъщност е ето този:
http://www.nivea.bg/products/show/12257

elfi4ka  пробвай кафето да го смесиш с някакво етерично масло , резултатът е страхотен  Peace мъжът ти ще се шашне още повече Laughing
Ако става въпрос за лицето няма да е подходящо,защото моята кожа е мазна и цялата ще се опъпча  Mr. Green Но на краката с удоволствие бих пробвала  Heart Eyes Може би масло от жожоба  Thinking Или някакво друго?

Общи условия

Активация на акаунт