Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 828
  • 677
  •   1
Отговори
# 285
Fiama на кой етаж е?
Аз къде спа?Не съм виждала,а през ден съм там ooooh!

Steluka, мисля, че беше на втория етаж, не обърнах много внимание. Сега прочетох в молското списание, че е нов, може затова да не си го виждала.

# 286
  • Belgium
ChemistryLady , Addri - надявам се не съм ви засегнала, не съм целяла това.

Исках просто да дам и друга гледна точка за тези имитации (и аз съм ги порбвала), защото ако човек чете отстрани може да си помисли, че има вариант да си купи миризма като оригиналния Шанел или Диор за 20 лева. Това би било прекрасно, но няма как да стане  Laughing

Харесвам темата и смятам, че е полезна, но не и относно парфюмите. Например ако не ми се дават 100лева за оригинал лично аз бих си взела да кажем В.U. или някои от оригиналните рефански (например Мария Петрова), а не имитации.

# 287
Аз пък предпочитам да си имам някоя що годе сполучлива имитация, вместо BU примерно. Имам на BU червения, имам и имитация на Булгари от Галерия, ами определено Галерията си я пръскам с кеф и много повече ми допада от това BU. Всеки си решава за себе си и каквото му допада, това си купува.  Simple Smile Това, че са имитации, не означава че са по-малко добри от BU и други подобни...

# 288
  • Belgium
Ясно, ако човек има забележки към даден продукт, препоръчан тук по-добре да си мълчи.

Ще го имам предвид.

# 289
Ясно, ако човек има забележки към даден продукт, препоръчан тук по-добре да си мълчи.

Ще го имам предвид.
Не е така, всеки има право да си изкаже мнението. Не исках да те засегна, извинявай  Embarassed
Просто казах какво мисля...

# 290
  • София/Бургас
Няма повече да коментирам въпроса с парфюмните имитации. Излишно е, а също така и нормално да сме на различно мнение.    bouquet

Искам да похваля сенките и ружовете на Lovie. Преди няколко дни си ходих до НДК и случайно попаднах на щанда им. Имаха промоция : 2 броя сенки или 2  ружа или 1 бр. сенки+1 бр. руж за 3 лева. Реших да ги пробвам и съм доволна от тях. Сенките не мръднаха цял ден ( бях с основа). Ружът стой много добре.
Попитах също така къде в София могат да се намерят продуктите на марката и ми казаха, че в халите имат щанд.

# 291
Малко офф топик:
На Кашето жена му, и аз използвам дегримьор с розова вода, но вместо масло от жожоба слагам от масло гроздови семки. Кожата ми е смесена и маслото от жожоба ми идва прекалено мазно, докато това от гроздови семки не толкова. А и аз не си намерих подходящо шишенце вкъщи и затова правя друго - капвам розовата вода и маслото направо на диск за чистене на грим и така  Simple Smile Може да опиташ ако искаш.
Маслото е от тези на Икаров за около 2,50 лв и го използвам за какво ли не - маслена баня, сухи краища на косата, за ръце и нокти. Върши ми страхотна работа.

Искам да похваля крем-гела против акне Биле-GD, взех си го от изложението в НДК и като за 2 дни ползване дава добър ефект. Беше ми излязла някаква много гадна подкожна пъпка, но след няколко намазвания с Билето вече не е толкова червена и почна да завяхва. Преди това мазах 2 дни по няколко пъти с Кларина и коректора на Амрита без особен ефект.

# 292
  • Lost in a fairytale ...
Присъединявам се към поздравленията за труда на авторката, но като стигнах до раздел "Маски" срещнах ето това:

Цитат
Маски:
Арома - боядисвана коса

Такъв продукт просто няма!  Rolling Eyes

А ти от къде знаеш? Аз съм я ползвала и казах, че е добра.
Всъщност, може да не я произвеждат вече, но имаше преди няколко месеца ...

Знам, със сигурност. А ти може ли да сложиш снимка на въпросната маска да я видя?

Добре де, аз ти казвам, че съм я ползвала и съм сигурна, ти ми казваш, че няма такъв продукт  Rolling Eyes Не желая да пускам снимка, само за да ти "начеша крастата"! Маската е Aroma Vital Color Active.

# 293
Що се отнася до парфюми на изгодни цени, има сайтове, които предлагат оригинални парфюми на много по-ниски цени, отколкото тук в БГ.
Ето само за пример:
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0018323&cm_vc=productpage
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0001874&cm_vc=productpage
http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … 25ml/invt/0024074
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0000101&cm_vc=productpage

Не знам за колко купувате имитациите тука, но този последният например излиза с доставката под 30 лв., а е 125мл. Освен това е много хубав и елегантен парфюм, френски.

Откакто открих сайтовете, вече нямам терзания как ще дам 100лв за парфюм, тъй като за сто лева купувам 3 Grinning

# 294
Лилита, има и достатъчно български сайтове, които предлагат парфюми.
Според мен проблема не е в това, че някое от момичетата не може да даде повечко парички за един оригинален парфюм.
Вероятно предпочитат за 30 лв. да си вземат няколко имитации.
Само да предупредя, че имитации под 10 лв. са с много високо съдържание на спирт, и е възможно да се появят алергични реакции.
Имам приятелки, които от доста години ползват само имитации на оригиналните парфюми. За разликите няма нужда да обяснявам- те са ясни на всички.
Понякога не е въпрос на възможности, а на предразсъдъци. Laughing

# 295
  • Варна
Присъединявам се към поздравленията за труда на авторката, но като стигнах до раздел "Маски" срещнах ето това:

Цитат
Маски:
Арома - боядисвана коса

Такъв продукт просто няма!  Rolling Eyes

А ти от къде знаеш? Аз съм я ползвала и казах, че е добра.
Всъщност, може да не я произвеждат вече, но имаше преди няколко месеца ...

Знам, със сигурност. А ти може ли да сложиш снимка на въпросната маска да я видя?

Добре де, аз ти казвам, че съм я ползвала и съм сигурна, ти ми казваш, че няма такъв продукт  Rolling Eyes Не желая да пускам снимка, само за да ти "начеша крастата"! Маската е Aroma Vital Color Active.

Няма нужда да се държиш истерично - личи от поста ти.

Тази маска не се произвежда повече от 5 години сигурно. Защо изобщо я даваш тук като отзив, като момичетата няма как да я намерят и ползват????  ooooh!

П.П. Съжалявам за огромния цитат, но трябваше да се изяснят нещата. Все пак темата е за да си бъдем взаимно полезни, а не да пишем "колкото да си начешем крастата!"   Peace

# 296
Снощи си направих лосиона розова вода и жожоба ( благодаря на nassito за съотношението), но тази розова вода на Икаров ужасно мирише  Sick 

Просто ми е непоносимо сладка и престояла тази мизризма. Не е с изтекъл срок на годност, но направо не знам дали ще мога да се мацотя с това  Confused

Отдавна съм ползвала розова вода, но нямам спомени да ми с ставало толкова гадно от миризмата й? И маслото се утаи отгоре, което е логично де...как е при Вас с този лосион?

Аз Поморин нигде не намирам  Tired

# 297
  • София
Днес си взех Поморин от ХИТ  Peace Ще я пробвам довечера  Mr. Green

# 298

Здравейте момичета, нова съм в темата , но е уникална. Имам въпрос и ме насочиха към вашия форум.

Интересува ме вашето мнение за добър антицелулитен крем и крем антистрии, ако може с изпитан ефект. Свалих над 10 кг и искам да изгоня целулита. Моля за вашата помощ.

# 299
  • София
Малко офф топик:
На Кашето жена му, и аз използвам дегримьор с розова вода, но вместо масло от жожоба слагам от масло гроздови семки. Кожата ми е смесена и маслото от жожоба ми идва прекалено мазно, докато това от гроздови семки не толкова. А и аз не си намерих подходящо шишенце вкъщи и затова правя друго - капвам розовата вода и маслото направо на диск за чистене на грим и така  Simple Smile Може да опиташ ако искаш.
Маслото е от тези на Икаров за около 2,50 лв и го използвам за какво ли не - маслена баня, сухи краища на косата, за ръце и нокти. Върши ми страхотна работа.

Искам да похваля крем-гела против акне Биле-GD, взех си го от изложението в НДК и като за 2 дни ползване дава добър ефект. Беше ми излязла някаква много гадна подкожна пъпка, но след няколко намазвания с Билето вече не е толкова червена и почна да завяхва. Преди това мазах 2 дни по няколко пъти с Кларина и коректора на Амрита без особен ефект.

между другото ей сега в другата тема за красивата коса някой даде тоя линк http://bglog.net/Zdrave/10774 за растителните масла в козметиката и там пише,че маслото от гроздето е за мазна кожа.Та аз дори мисля да си го масажирам на скалпа за мазните корени.И да те питам като смени на розова вода и масло от гроздови семена,люти ли ти на очите?Питам з-то аз затова минах на тоя естествен дегримьор за да не ми люти,щото не ми понасят другите такива от козметичните фирми.

Общи условия

Активация на акаунт