Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 820
  • 677
  •   1
Отговори
# 630
  • София
аз в момента от Бюбхена мога да заявя страхотен блясък и обем.Дано и другите пъти е така.

# 631
А Бюбхен май имаха 2 вида, единия е с лайка, а другия.... newsm78   Кой ползвате, или няма особено значение?

# 632
  • Бургас
И аз бях много доволна от "Бюбхен", сега дори мисля да мина пак на бебешки шампоан. Косата ми е дълга до кръста, по принцип е нормална, но напоследък започнах да забелязвам, че на 4-тия ден се омазнява в корените - преди издържаше седмица без признаци на омазняване.  Rolling Eyes Май върви към комбинацията "мазни корени, сухи краища". Но детските шампоани наистина се отразяват много добре на косата - щадящи са, по-натурални и безвредни от шампоаните за възрастни.
Някой май преди време беше попитал за шампоан за обем. Съвсем случайно си купих такъв, без да погледна - бях в "ДМ" и нямах време много да разглеждам и метнах първия попаднал флакон от 500 мл (винаги взимам по-големи шишета, че тези от 250 мл ми свършат за нула време). По-късно видях, че е за обем - косата ми и без това е доста бухнала, а след този шампоан едва я сресвам. Казва се "Semi di lino" на "Парисини".

# 633
А какво ще кажете за бебешлите шампоани на Johnson's  
Някой има ли наблюдения как се отразяват на косата?

# 634
Някой знае ли, къде в Сливен се продават продукти на Балеа? Rolling Eyes

# 635
Balea се продават само в DM, тъй като са собствената им марка, a в Сливен няма такъв.

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home/kompanijata/filiali-v-blg … ete-filialen.html -- ето списък с магазините им по градове

# 636
А какво ще кажете за бебешлите шампоани на Johnson's 
Някой има ли наблюдения как се отразяват на косата?

Аз съм пробвала един път.Моята е мазна и стана суха... и мнооого мека. Crazy

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 09:44 от Sis*

# 637
аз също съм в издирване на шампоана бубхен.само искам да попитам-тъй като са 2 вида-с лайка и с алое и лайка-дали само този с лайката ще има същия ефект тъй като другия никъде не мога да го открия??? newsm78

# 638
  • София
И аз като SIS не съм доволна от Джонсън  Crazy Ако искате детски, по-добре Бюбхен или Дисни. А от бебешките Чико ми действа добре  Peace

# 639
  • Пловдив
Искам да споделя мнението си за кристалите. Дълго време фаворит вкъщи беше Силкър на Уна Роланд http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.beautyofnewyork … DN%26tbs%3Disch:1 и продължавам да уважавам този продукт, но с една идея по-добър е този на Йоанна http://dcdpaznokcie.pl/sklep/images/zdjecia_produkty/joanna_jedwabiste_serum.jpg Надписът на бг му е: Копринен изглаждащ серум. И двата са по 16-17  лв. /Силкър - 150 мл, Йоанна - 100/. Невероятни!!!

# 640
И аз бях много доволна от "Бюбхен", сега дори мисля да мина пак на бебешки шампоан. Косата ми е дълга до кръста, по принцип е нормална, но напоследък започнах да забелязвам, че на 4-тия ден се омазнява в корените - преди издържаше седмица без признаци на омазняване.  Rolling Eyes Май върви към комбинацията "мазни корени, сухи краища". Но детските шампоани наистина се отразяват много добре на косата - щадящи са, по-натурални и безвредни от шампоаните за възрастни.
Някой май преди време беше попитал за шампоан за обем. Съвсем случайно си купих такъв, без да погледна - бях в "ДМ" и нямах време много да разглеждам и метнах първия попаднал флакон от 500 мл (винаги взимам по-големи шишета, че тези от 250 мл ми свършат за нула време). По-късно видях, че е за обем - косата ми и без това е доста бухнала, а след този шампоан едва я сресвам. Казва се "Semi di lino" на "Парисини".
Мила,кажи моля те нещо пове4е за това шампоан4е.В аптеката до нас го има ,има и маската към него.Аз от две седмици ползвам ампулите на тази фирма и съм меко казано възхитена,та се 4удех и на шампоана.Наистина ли придава обем?А не изсъхва ли много?Единствено ме спря голямата разфасовка,4е ми омръзват бързо,ама ако има ефект ще се прежаля....

# 641
момичетааа бързам да се похваля Simple Smile))

Орзен маска с бира, орзен балсам с мед, орзен шампоан с мед
масло антицелулитно на Икаров
масло анти стрии Икаров
масло за нокти Икаров
 в момента започвам спа терапия след баня в домашни условия ще се появя довечера да кажа резултата!

# 642
  • Бургас
dilandii , моята коса и без това е доста обемна, а с този шампоан направо вече лицето не ми се вижда от нея. Според мен наистина придава обем, но не знам дали на твоята коса ефектът ще е същият, доста е индивидуално. Но предвид ниската цена (в "ДМ" беше около 4 лв., 500 мл.) нищо не пречи да опиташ.  Simple Smile Вътре шампоанът има мънички балончета, как не ги видях в магазина, та да се усетя, че е за обем.  Crazy
Иначе да похваля марката бебешки продукти "Babylove" - продават се в "ДМ". Ефектът е същият като при "Бюбхен", но продуктите са на половин цена. Смятам да си купя този път техния бебешки шампоан. А дъщеричката си къпя с душ-гела за коса и тяло - и кожата, и косата и са като коприна след него.
Може да прозвучи смешно, но има едно ефикасно средство за сериозен косопад (знам го от дядо ми, когато започна да оплешивява) - истински домашен сапун вместо шампоан. Трудно се намира в днешно време, но косата от него наистина не капе, а расте.

# 643
dilandii , моята коса и без това е доста обемна, а с този шампоан направо вече лицето не ми се вижда от нея. Според мен наистина придава обем, но не знам дали на твоята коса ефектът ще е същият, доста е индивидуално. Но предвид ниската цена (в "ДМ" беше около 4 лв., 500 мл.) нищо не пречи да опиташ.  Simple Smile Вътре шампоанът има мънички балончета, как не ги видях в магазина, та да се усетя, че е за обем.  Crazy
Иначе да похваля марката бебешки продукти "Babylove" - продават се в "ДМ". Ефектът е същият като при "Бюбхен", но продуктите са на половин цена. Смятам да си купя този път техния бебешки шампоан. А дъщеричката си къпя с душ-гела за коса и тяло - и кожата, и косата и са като коприна след него.
Може да прозвучи смешно, но има едно ефикасно средство за сериозен косопад (знам го от дядо ми, когато започна да оплешивява) - истински домашен сапун вместо шампоан. Трудно се намира в днешно време, но косата от него наистина не капе, а расте.
Мерси много!Аз не можах да те до4акам да отговориш и се юрнах към аптеката,оба4е дадох 6,50лв Rolling EyesВ момента косата ми съхне и после ще споделя,ина4е ампулите им с ленено семе,които пише 4е са за блясък,наистина засиява косата от тях.Сега като стана една обемна и бляскава,леле...... Joy

# 644
Аз пък имам техни кристали с ленено семе и мога да кажа, че са най - добрите, които съм позлвала.
Косата ми става адски мека и блести невероятно след като се намажа с тях Simple Smile
Лилави са от ДМ ги взех, но не помня цена - не бяха скъпи.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт