Ежедневно гримиране, лакиране и фризиране на 5-годишно момиче

• 33 449
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Ааааа, грешката не е в твоя, а в тоя на съседите, дето ти прави смущения  Naughty
Казваш й, че това не е нормално за едно дете - то трябва да си играе, а не да се прави на голяма жена от сега. Толкова. Нека си иска, ма като види, че не става - ще престане да иска. На децата лесно им минава.

# 181
На децата лесно им минава.

Абсолютно вярно. Вече е на друга вълна.  Grinning

# 182
важното е, че ти си подкована и готова за следващия рунд по въпроса, който ще е още по-тежък...
казах и по-рано в темата - при тинейджърите положението е страшно просто
да са ни живи и здрави и далеч от наркотиците, всичко друго ще оправим  Simple Smile

# 183
  • Насред хаоса
И в групата на малката ми дъщеря има едно момиченце, което всеки ден ходи с прическа и гримчета на градина. Под прическа имам предвид навита на маша, с вафлички по дължината на цялата коса и такива неща. Нашата видя от нея и също започна да иска. Доста се чудих и аз как да постъпя, даже сега още се чудя дали това не й влияе на самочувствието. Грим на очите не позволявам, на устните - прозрачен гланц, на ноктите - безцветен лак, косата - много рядко, обикновено на празници я фризирам с маша или преса. И все ми повтаря, че прическата на другото дете била по-хубава от нейната. Ами как да седна да я горя всеки ден?

# 184
  • загубено
. Ами как да седна да я горя всеки ден?

Има много хубави детски прически за които не е необходимо да се
използват маши,преси и прочие уреди.
И пазара е залят с много хубави детски аксесоари за коса.
Така,че една млада госпожица да изглежда добре и красива Peace

# 185
  • София
Тук има тема за прически на момиченца. Има много хубави прически, които не се правят с маша или преса.
На мен лично сутрин ми е малко трудно да плета плитки и правя прически. Ако Дияна иска някаква прическа с плитки, правя я вечерта.

# 186
  • Насред хаоса
Да, чела съм темата за прическите и съм й правила някои от тях. По мое мнение става много красиво, но дребната едно си знае, едно си бае - харесват й вафличките и това е. Каквото и да й направя по косата, все не било като "вафличките на Вики".  Crazy

# 187
Вафличките на Х ги постигаме след като вечер сплета мократа й коса на много малки плитки.
Сутринта разплитаме и ефекът е уауу, както се казваше в една реклама.  Laughing

# 188
Вафличките на Х ги постигаме след като вечер сплета мократа й коса на много малки плитки.
Сутринта разплитаме и ефекът е уауу, както се казваше в една реклама.  Laughing
И до днес практикуваме така.Въпреки, че врънка баща си за преса с приставка за вафлички, но и тази година няма да я огрее.Догодина, когато е на 13г. може и да й се закупи, но ще е пак един път седмично, както сега с пресата за изправяне!

# 189
  • София
Да, с мокрите плитки се получава тъй желания ефект Simple Smile
Плетох аз веднъж преди 2г и с конци. Ефектът беше тип глухарче. Дияна пак ме навива за такива плитки, но не знам кога ще ми дойде музата Simple Smile

# 190
А аз каквото и да правя - косата на малкия, понеже е дълга - се подвиват краищата навън  Sick

# 191
Ами, подстрижи го  Wink

# 192
Joy
То тогава и момиченцата може да се пострижат и няма вече как да искат прически...

# 193
Да, де  Laughing ама една госпожица с войнишка прическа... кофти  hahaha Но за един млад мъж става  Grinning
Надявам се да не тръгнеш с машата да му я подвиваш навътре  Joy Hug

# 194
Аааа, русата косичка не си я давам аз. Всъщност наистина исках да питам, ако някои се сеща идея...

Общи условия

Активация на акаунт