Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 61 072
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
за сладкото и киселото съм на мнението на Галина. определено си мисля че киселите неща дето ни се ядат в началото е просто отговор на организма срещу гаденето  Thinking
bubenka, гинекологът трябва да ти пусне микробиология. иначе в лабораторията - ПКК, кръвна група и резус фактор, сифилис, австралийски антиген, спин, урина
аз затова се сещам, ако има още, мамчетата да допълнят  newsm78

# 136
mersi za barzia otgovor i oshte neshto da vi pitam boli me otvreme na vreme korema nisko dolu normalno li e ,kato se ima predvid che, sam oshte v ranna bremennost

# 137
bubenka, ако мога да те успокоя, аз съм в 7 г.с. и имам болки ниско долу, също като теб. Усещам ги като силни спазми, подобни на менструалните, но по-неприятни. Все едно нещо ти тегли ниско долу. Чувството ми е добре познато. Ако можеш, когато получаваш тези спазми, полягвай някъде, докато преминат. При мен траят около 5-10 минути, но после отшумяват. Мисля, че е нещо нормално и се случва при доста бременни  Wink

# 138
chochenheim относно сладкото и киселото,аз по принцип не си падам по киселото.Все налитам на сладко.  Laughing И през двете бременностти хапвах и наблягах /за съжаление/ на сладкото.Имам две дъщери,дали е съвпадение,не знам.

bubenka, ако мога да те успокоя, аз съм в 7 г.с. и имам болки ниско долу, също като теб. Усещам ги като силни спазми, подобни на менструалните, но по-неприятни. Все едно нещо ти тегли ниско долу. Чувството ми е добре познато. Ако можеш, когато получаваш тези спазми, полягвай някъде, докато преминат. При мен траят около 5-10 минути, но после отшумяват. Мисля, че е нещо нормално и се случва при доста бременни  Wink

и аз бях така,доста са неприятни болките ниско долу и мисля,че е нормално.Аз и в началото и в края на бременността ги имах,но ако те притеснява нещо най-добре да си те види гинеколог.  Peace

# 139
Момичета, някой пил ли е Спазмалгон по време на бременността?
Лекарката, която ще ме изражда, ми го изписа вчера (2 х 1 до раждането, т.е. около 2 седмици), но в листовката пише да не се използва от бременни и кърмещи.  Thinking

# 140
  • София
Лекарката, която ще ме изражда, ми го изписа вчера (2 х 1 до раждането, т.е. около 2 седмици), но в листовката пише да не се използва от бременни и кърмещи.  Thinking
На мен също ми казаха да го пия - вечер по 1  Thinking, че помагал за шийката, но не предизвиквал контракции. Може би не се пие в по-начална бременност.

Аз пък да попитам -  нормално ли е бебето да рита толкова много ш толкова напреднала бременност; не съм спала цяла нощ, имах чувството, че ще ме изкорми  #Crazy

# 141
в кой месец си ако е седмия или осмия е нормално да рита по силно

# 142
По-добре да рита, отколкото да не. Макар лично да съм изпитала болките от такова зверско ритане ooooh!.

# 143
...и аз съм чувала, че е доста неприятно когато започнат да ритат по силно. Според мен обаче си заслужава да се изтърпи ..... 1crib

# 144
Със сигурност си заслужава. Факт е обаче, че даже тема пусках за тези болки. Беше ад Whistling.

# 145
Аз пък да попитам -  нормално ли е бебето да рита толкова много ш толкова напреднала бременност; не съм спала цяла нощ, имах чувството, че ще ме изкорми  #Crazy
Ами нормално е...още пове4е ,като гледам ти си съвсем на края...Тези дни ти предстои раждането,а беб4о явно ве4е иска да излиза  Grinning
И моя сладур доста риташе накрая и се въртеше непрекъснато в корема ми/особено ве4ерно време/

# 146
elinka;), и аз смятам, че е нормално и моето бебе рита доста по- силно от преди, особено когато съм легнала.

# 147

май на почти всички лекарства пише така. и на мен ми изписаха едни, на които в листовките пише същото, явно просто го пишат за да не ги пият бременните без изрично предписание от лекар

# 148

бебето е доста голямо вече и си му е тясно....
може да се ориентира да слиза ниско долу за предстоящото раждане.
Моята малката щерка и тя доста рита накрая/за голямата не помня  Mr. Green/.

# 149
Когато бях бременна с дъщеря ми, ми раздаваше много силни ритници накрая. Краката й се падаха при ребрата ми, а нощно време й идваша силата и направо ми разказваше играта.

Общи условия

Активация на акаунт