Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 61 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета ,бременна съм от скоро .В началото на втоиря месец съм ,но ми предстои пътуване със самолет ,което не мога да отменя .Записала съм си час при лекар за селдващата седмица ,но ако няко от вас е ляетя в началото моля да ми сподели .Рових се из нета и четах различни мнения повечето положителни ,но така или иначе притесненията ми не изчезват.
Благодаря ви предварително!
Във втория месец летях със самолет 2 пъти,никакъв проблем,ако лекаря ти даде зелена светлина хич не се чуди.Прекрасна и безпроблемна бременност ти желая  Hug

# 166
Здравейте! Относто кола маската на интимните зони  - моята козметичка категорично отказа да я прави в момента, в който й казах, че съм бременна. Каза ми, че било опасно и, че много от нейните колежки не обръщали внимание на клиентките си, затова, че болката може да предизвика контракции.

# 167
Здравейте! Относто кола маската на интимните зони  - моята козметичка категорично отказа да я прави в момента, в който й казах, че съм бременна. Каза ми, че било опасно и, че много от нейните колежки не обръщали внимание на клиентките си, затова, че болката може да предизвика контракции.

Много е индивидуално - зависи от това кой как понася болката от интимната кола маска. Аз съм в началото на пети месец, вчера бях за пореден път на кола маска, не ми пречи по никакъв начин. От самото забременяване си правя редовно. Но на мен ми е напълно поносимо, аз си говоря по телефона и се смея докато ми я правят. Моята козметичка също така е много внимателна. Ако аз самата мислех, че има риск за мен, нямаше да ида. Така че сами преценявайте дали ви понася процедурата, разбира се, че не е добре да се подлагаме на рискове  Simple Smile

# 168
Да и аз мисля, че е въпрос на поносимост на болката. При мен също тя не е голяма и съм доста спокойна, докато  ми я правят. С козметичката си говорим и смеем  Simple Smile

# 169
Много ви моля да ми помогнете!!!Имам ниско долу в корема почти постоянна тъпа болка.Незнам какво да правя,защото менструацията ми закъснява с 2 дни,направих си тест и той показа плътни 2 чертички-положителен.Преди 9 месеца се наложи да направя аборт,защото бременността ми беше "кухо яйце",не се виждаше зародиш на ехографа и сега много се притеснявам от тази болка.Нормално ли е това момичета?Ако отида толкова рано на генеколог ще успее ли със сигурност да установи бременност?Вече съм на 34 години и много се надявам да зарадвам дъщеря си и съпруга си с нормална бременност и здраво бебче.Благодаря предварително!

# 170
А някой с моя проблем да се е сблъсквал или да ми каже някакъв съвет? newsm78

# 171
  • София
NaNiToOoO, писах Ви, че може от хапчето да имате промени в цикъла. На мен ми се е случвало след прием на Постинор. Пила съм веднъж преди време.
Писах Ви, че и тест можете да направите, но според мен няма смисъл.

# 172
albena_003, в началото на бременността ми и аз имах болки в корема, но всичко с време то отмина. На 2 дена закъснение незнам дали ще може да се види нещо. Ако искаш все пак можеш и да говориш за по- сигурно с гинекологът ти. Пожелавам ти лека бременност и хубаво бебче на финала  bouquet

# 173
Ами и аз незнам.. Sad Чудя се втория път дали не е станало нещо..

# 174
 Ако са минали 10 дена от 2-ят път можеш да си пуснеш кръвен тест и той ще ти покаже дали има или няма нещо.

# 175
Ами не втория път беше следващата вечер...а преди това бях изпила вече хапчето..и ако реша да си направя тест след колко време долу-горе би  отчел правилно

# 176
  Пробвай в деня, в който трябва да ти дойде и го направи с първата урина.

# 177
sanima, аз също съм във втория месец на бременността и мисля да пътувам със самолет в началото на месец юни. Отделно, летях в първия месец от България до Англия, ставаше ми малко по-лошо в самолета от обиновено, но иначе нямаше никакви проблеми  Wink

Не мисля, че ще имаш проблеми, при положение че бременността се развива безпроблемно, няма кървене и т.н. Можеш да се консултираш и с лекаря си, разбира се. Аз също мисля да го направя.

Чувала съм единствено, че не е хубаво да летиш след 6-тия месец, не съм чувала нищо за по-ранните месеци. Така че не се тревожи излишно  Peace

# 178
Мисля си към 20 да направя тест..и ще видим..

# 179
В 8-ми месец съм в понеделник сутринта на женската консултация ми взеха секрет ,няколко часа след това прокървих, като кървенето спря късно същата вечер.Звъннах на гинеколога си и той ми каза , че най-вероятно е от цитонамазката да лежа и пия нош-па.Някой имал ли е подобен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт