Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 60 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
zory2305 Наистина трябва да лежиш, и да ставаш само до тоалетна или до банята, поне 3 дни. И аз минах по този път! Пази се!

И аз имам един въпрос, тъй като отговор не открих. Пиете ли кафе по време на бременност и какво? Аз съм чувала, че кофеина може да е вреден за плода, но за безкофеиновото кафе важи ли това, дали има някоя друга вредна съставка, освен кофеин (по принцип във видовете кафета)?

За киселини ползвам кисело мляко, няколко лъжички ми помагат за киселините, а също така и ябълка!(за който има проблеми с тях)

# 631
до колкото знам може да се пие по една чашка кафе на ден, поне така четох навсякъде по време на бременността. друг е въпроса че аз не исках да пия, защото не ми се виждаше редно, но ти ще си прецениш. само внимавай с кръвното ако пиеш кафе...
за киселини ако имаш силни ти препоръчвам ентеросан основен - пробиотик. освен за киселините, засилва и имунната система...   bouquet

# 632
  • ул. "Мечтание"
Не пия кафе по ред причини. Освен, че кофеина не е най-безвредното нещо на света, кафето дърпа от организма витамините от група В, а те са важни през бременността. Безкофеиновото кафе е доста по-вредно, макар и по други параграфи. Ако решиш все пак да продължиш да пиеш кафе, по-добре си карай на обикновено, по едно на ден, не много силно; да не e безкофеиново и да не e разтворимо.  Peace

# 633
Кобрелия На теб колко дни ти продължи кървенето?Благодаря ти

# 634
Пиех по едно или две Нес кафе 3 в 1 дневно. С ниско кръвно съм и беше абсурд да не го пия, особено по време на бременността, тъй като тогава съвсем ми падаше.

# 635
Здравейте,

Нова съм във форума,но се надявам да ми дадете съвет.След 3 седмици ми предстои сватба.Но т.к.датата съвпада с тази на менструалният ми цикъл реших да започна да пия противозачатъчни,( започвам ги следващата седмица )за да избегна дискомфорта на предстоящият ми сватбен ден.Но вече няколко пъти годеника ми с....  в мен.Според вас дали има вероятност да съм забременяла и да си навредя с противозачатъчните хапчета?Знам че е много рано за тест или за преглед.
Благодаря ви предварително за съветите.

# 636
Щом след три седмици ти е следващия цикъл, ако цикъла ти е на 30 дни, това означава че ти е свършило преди една седмица. Малка е вероятността да си забременяла но я има. Възможно е да ти се и изместила овулацията и да е настъпила по-рано. При мен се случи така и сега ми виж подписа. Така че моя съвет е да не избързваш с противозачатъчните. А ако все пак не си бременна и цикъла ти настъпи, вземи си обезболяващи и ползвай тампони.

# 637
  • София
има вероятност да си забременяла. ако искаш бебе, не почвай хапчетата.

# 638
Пиех по едно или две Нес кафе 3 в 1 дневно. С ниско кръвно съм и беше абсурд да не го пия, особено по време на бременността, тъй като тогава съвсем ми падаше.
И аз така, и с двете ми бременности. Но по 1, достатъчно ми беше лично на мен.
Аспартамът в нес кафето е много по-вреден от кофеина. Mr. Green

# 639
И аз така, и с двете ми бременности. Но по 1, достатъчно ми беше лично на мен.
Аспартамът в нес кафето е много по-вреден от кофеина. Mr. Green
Че то аспартам има почти във всяка газирана напитка, та дори в дъвките Орбит има аспартам (навсякъде е)  ooooh!

# 640
Знам Tired Обаче в кока-кола май нямаше вече. не съм сигурна, ще проверя.

# 641
В Кока-Кола го няма, ама в Кока -Кола Лайт- има  Peace
Общо взето там където e "sugar free" има аспартам.

# 642
В Кока-Кола го няма, ама в Кока -Кола Лайт- има  Peace
Общо взето там където e "sugar free" има аспартам.
от трън та на глог, а? Mr. Green Спокойно, в детски бонбони Ментос (ягода май беше вкуса) има манитол! Tired

# 643
Да, може да си забременяла. И с двете ми деца забременях няколко дена след цикъл. Овулацията ми е тогава.

# 644
Здравейте!Искам да попитам какво трябва да е нивото на бетаЧГХ /дано не го бъркам/за да доказва бременност?Днес правих тест но въпреки че е негативен не му вярвам много. Лекарката ме вика на 11.07 за повторен преглед/последна дата 22.05 2010/Решила съм да направя кръвен тест.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт