ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 29 940
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мии, Плами, не знам какво да ви кажа, толкова е тъжно да страдат малките човечета!  Hug

# 106
  • София
Аз да кажа за активната гимнастика - нашта бебка много активно я ползва вече, умира си от кеф. Е, задържа се около 30 минути на нея и после и писва, ама тея тридесет минути кой ти ги дава Wink

Също много си харесва въртележката над леглото, която вечерно време има и "светлинно шоу". Като давах 60 лева за тая въртележка, много ме беше яд, но сега като почна да я приспива всяка вечер виждам как инвестицията се избива със страшна сила. Впрочем, другите въртележки в магазина бяха по 120 лева  #Crazy

А за Продавалника хич не съм се и сетила  ooooh!, иначе щях да се възползвам!

# 107
 Плами бързичко да се оправяш
 За всички почващи диети много упоритост и добри резултати  Hug
 Активна гимнастика и аз взех от продавалника на Tiny love, аз много я харесвам, Ели май по-малко  Mr. Green но се заиграва 20-30 мин,пак е нещо и по килимчето има разни шумкащи и свирещи участъци и палтчета от различни материи, та дано и по коремче като почне да седи да й е интересно
 Рали все ще те питам каква ви е въртележката за леглото,много висулки,много чудо,нашата много посна, само с 3 играчки и Ели много не я отразява  Crossing Arms Люлката как е хареса ли я Йо?

# 108
  • София
Нашата въртележка над леглото също е само с 3 играчки, но е голям кеф.  Laughing Одобрява човека.  Laughing

# 109
puhich ние имаме същата люлка но аз подлагам една възглавничка за да е изправено гръбчето...а и педиатърката вчера ми каза че така трябва та не знам?
Ама ти си прецени Heart Eyes

# 110
# 111
  • някъде тук
Таня и ние още от болницата сме на Фризолак и се запекохме , аз по своя инициатива започнах да добавям по две лъжички Фризо вом  и засега се спавяме с запека даже тея дни ми се струва доста рядко акото та намалих Фризовома. Попитах защото чета много негативни мнения за Фризолака и почти се бях навила да го сменям даже миналата седмица взех Лактана био но нещо не смея да го давам не съм сигурна как се отразява смяната  на млякото да не се върнат коликите  newsm78  Притеснява ме също че акото е като пресечен белтък и има по малко слуз питах педито тя каза че е от билката която се съдържа във Фризовома и да не се притеснявам  незнам и аз Rolling Eyes

# 112
Стефи, на Mothercare е http://www.mothercare.com/happy-safari-Happy-Safari-mobile/dp/B0 … 4041&mcb=core
Брат ми му я подари и много си я обича. Има 3 мелодии, светлинки и е като пипала на октопод, така се движат отделните рамена. Забелязвам, че много обича разнообразни музички, песни и затова редуваме активната гимнастика, въртележката и люлката (общо 1ч.30 се събира - по 30 мин на всяко нещо, като в увеселителен парк сме  Grinning).
Много му е приятно на люлката, но му е и малко странно като че ли още. Не е свикнал и гледа изключително сериозно и съсредоточено като го сложа в нея  Mr. Green. Кротува си 15 мин, останалите 15 придремва и после ококорва очите и започва да помрънква. Е, това са ми впечатленията от 3 пъти ползване, ще видим по-натам  Wink.
Днес цял ден вкъщи бяхме, времето е ужасно и реших да не излизаме. Утре ще отида на преглед в Шейново да видим как са нещата. Кога минаха 2 месеца  ooooh!...
Ника, браво на момчето ти! Радвам се много! Беше ми много мъчно като бяхте в болницата!
Плами, дано не се стига до операция все пак!
Пухче, мнооого е сладка Сиска!  Heart Eyes

# 113
Благодаря ви за подкрепата  Hug
Ами Лорката трябвало да навърши 6 месеца и да са й сложени всички ваксини. Дано да намерим пентаксима  Praynig Някой намери ли в София? Та може би ще е по-нататък, ако се стигне операция.
Приемам предложения за лекар. при който да я заведа за второ мнение.

# 114
И ние имаме въртележка и нашта мома си има фаворити сред играчките  Joy Говори им нещо  Joy Има още и едни мартенички над леглото, на които май им се кара, че не се въртят,ама пък са й любими  Joy

# 115
Таньорче, не само акитата се оцветятват от зелената салата, ами започват някакви гадни колики и газове да я тормозят моята, явно твоята е със здрав стомах.

SUNNYTA, от чаша кола нищо нема да му стане на бебонито, аз изпивах цяла 2 л. бутилка по едно време.  Blush

Toby, частното ви педи да не е Славейкова?

Ники, май ще ходим да даваме секрет, шашна ме ти.  Sad

Танче_Г, имах предвид това, което и Ники ти предложи - Биогая или Ентеросан основен.

plami 10, има една чудна рецепта за ангина от нар. медицина, момичетата пишат, че бързо минава от нея, ако искаш, да ти я кажа?

Бебчетата ни са прекрасни  Heart Eyes

Губят ми се много хора - Балеринка, Шаманче, Ефи... да не продължавам, че ще обидя някого.  ooooh!

# 116
Плами,много прегръдки за малката Лори, и много подкрепа за теб.Дано не стигате до операция, за жалост при нас е неизбежна, така ми се плаче и съм толкова отчаяна, моля се на всички светии да остискаме до шестия месец. smile3518 толкова е ужасно като сваля памперса и го погледна все едно има два тестиса в дясната страна, а докторката ме успокои че е нормално да изглежда така защото като се напъва и мърда се разширява канала и влиза повече от каквото е влезнало и аз незнам точно какво. А той е толкова жив и енергичен, постоянно маха ръце, крака напъва се как да го накарам да кротува.Добре че ви има за да си изплача болката, защото милото е на работа и няма с кого да споделя и да ме разбере както вие бихте ме разбрали.
Целувки за всички бебечета и лека и спокойна нощ на всички вас Hug

# 117
mii, миличка, кураж! Прегръщам те!  Hug

# 118
  • София
 miiHug много ми е мъчно за Преслав, направо картинката ми е пред очите какво виждаш в памперса.  Hug

# 119
Мии, Плами, стискам палци да се разминат интервенциите. Praynig
А, дори наистина да се наложат, да минат максимално леко.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт