ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 29 935
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Пфуууу!
Благодаря ви за отговорите! Hug Hug
Аз най накрая след цял ден търсене опрях до шефката, дето има адски много познати и тя оправи нещата....
Ма се замислих за тва от 7 до 11 дни! Но пък дребното се гър4и и напъва яко и пърди, а уж коликите спряха.
Утре слагам свещичките и после ве4е ще го пробвам няколко дни.

# 91
  • София
Тоби, кажи как се казват тия немски свещички, да взема да поръчам, че и аз се побърках вече с тоя запек?

Днес купих и хомеопатичните, пък ще видим, дано помогнат, че ми се измъчи детето!  Praynig

# 92
  • някъде тук
Хайде аз да се включа за килограмите имам още 5 да свалям забременях 54 кг ама тоя корем си стои като в трети месец имам чувството че ще си остане така Rolling Eyes стрии  нямам ама целулит дал господ Laughing

За активната гимнастика аз съм доволна Жори се занимава по половин час на нея , на мен ми я подариха най обикновенна на бертони малко е нестабилна пръчката с играчките постоянно пада та затова си мисля дали да не му взема някоя по хубава, за мен шезлонга и гимнастиката са добра инвестиция  поне половин час мога да съм със свободни ръце Peace

Пентаксима трябва да го слагаме във вторник обаче го няма никъде така че се отлага ще ходим само на консултация да ни премерят и да видим с нашите сополи какво става Peace

# 93
Малииии!
Пак прочетох статийките за сока!НЕма да се дава!
Ма да си призная толкова бях жадна преди малко ,....а в хладилника една коли4ка от два месеца ми седи неотворена.... Embarassed...е.....прегреших с една чашка. Embarassed  ААААма бях заслепена, не съм виновна! Mr. Green

# 94
  • Sofia
Ника и аз в пристъп на лудост на обяд сложих на Гого бактробан в носа. Педито ми каза 2 пъти на ден, на теб как ти го изписаха?
На теб са ти излезли евтини сополите....
Моето педи е много страхлива... 3 дни лекувахме хрема с морска вода Стеримар две опаковки  ...след това и се причу , че е слязло надолу и веднага ми написа направление за болница...обадих се на частната лекарка тя работи в трета градска ... на нея 50 кинта, за Вентолин незнам коло, да кажем приблизително 10 лв, Риномер ми изписа вместо стеримар, че бил за бебета -11.40.... , Зиртек и неговата цена не знам но да кажем 10 лв, е опаковка вит Ц -10.40 и до тук одисеята не свършва.
Връщам се при педито и тя като видя, че частната лекарка е изписала зиртек и като кресна, че на малко бебе Зиртек не се дава камо ли 6 капки и ме накара да ходя в токсикологията в Пирогов за интоксикация на Гого, че бил много поспалив. Аз не го заведох в Пирогов, но реших да го заведа в Токуда в Неонатологията на спешен.. там преглед + Пълна кръвна картина 55лв.... Абе не ми се смята... и хремата още не е минала и си кашляяя та не знам... докъде ще го докараме

# 95
  • Sofia
Glycilax fur Kinder  са свещичките, но някъде из нета четох , че имало за бебета специлно... по-късно мога да потърся темата за свещичките. Мислех си, че и Шоколадчето дето е писала за пробиотици да се дават е доста добра идея. Пак да кажа , че при нас и чайчето на Блевит Л вършеше работа със масаж на коремчето по часовниковата стрелка и каране на колело с крачетата. Обръщане по корем също върши работа.

# 96
  • София
Леле, Тоби, не ти е било лесно и на теб!  #Crazy Hug
Вентолин, Урбазон и венозен АБ ни бяха безплатни, щото бяхме в болница.  Mr. Green Голяма далавера.  Mr. Green
Бактробана ни каза общо 10 дни, като първите 4-5 по два пъти на ден, а после по веднъж.
Шоко, навремето като изолираха на големия Стафилокок, секрета си му беше бистър, само дето и на него много му хъркаше нослето. Явно не е задължително да е цветен, знам ли и аз.  Rolling Eyes

# 97
  • София
Toby, мерси и бързо възстановяване на Гого! Hug
Това с масажчето на коремчето и каране на колело отдавна го правим и изобщо не помага в случая, а за пробиотици, сменихме АМ с такова с повече пробиотици, но и там ефект никакъв (отделно не съм пробвала). Педиатърката казва, че е нормално да ходи по-рядко щом е на АМ и да е леко запечена, но на мен сърцето ми се къса като я гледам как се мъчи  Confused

# 98
  • някъде тук
Таня на какво АМ бяхте и с какво го смени  ,питам че и ние сме на АМ  и ака по 1-2 пъти на ден Peace

# 99
дамм,на моята беба секрета също и е бистър и безцветен но със сигурност има Стафилокок...

# 100
  • Бургас
За секретите незнам ,ама да споделя моя начин да накарам Димана да ака.
Рекорда й е 3 дни.
При всяка смяна на памперса т.е.на 3 часа я слагах в кофа с топла вода и й масажирах коремчето , веднъж се изака направо в кофата.
Друг път след 2 топенета имаше резултат.  Mr. Green
Мисля си ,че може да пробвате 2-3 пъти,стискам палци да има ефект при вас.

# 101
  • София
Таня на какво АМ бяхте и с какво го смени  ,питам че и ние сме на АМ  и ака по 1-2 пъти на ден Peace

От болницата бяхме на Фризолак, когато кърмата ми спря съвсем, педиатърката препоръча да го сменим на Аптамил комфорт.
А вие на какво сте?

# 102
  • София
Макс е на Фризолак и няма проблем с акането. Борис беше на Аптамил и акаше веднъж на 3 дни, много е индивидуално.
Опитайте с Биогая, аз съм възхитена от това нещо - каква диария оправи за нула време и регулира нещата.

Активна гимнастика мисля и аз да купувам, но няма да е нова. Сега разглеждам Продавалника, предпочитам да дам половината пари за хубава гимнастика, плюс това въобще не съм сигурна дали ще му хареса на човека.

# 103
Ние днес бяхме на консултация, та педи хвърли един поглед и на моята "безобидна хрема". Еми оказа се гнойна ангина  ooooh! Малко се ошашках, забравих да питам дали не мога да заразя Лора или той каза, че няма проблем за нея  newsm78  Blush Изписа ми едно пръскало вместо АБ - дано подейства  Praynig Че не мога да ям - боли  Cry

Иначе Лорката е добавила 1,2 кг - то се очакваше - всичко й е тясно  Laughing Сложи й лепенка на пъпчето, но ни предупреди, че към операция вървят нещата  Confused

# 104
Plami дано не се стига до операция Praynig
Ники браво на Макс!
Ето малко снимки от насhttp://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18265333

Общи условия

Активация на акаунт