ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 29 969
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • варна
ЕЙ МАЦКИ ВИЕ СТЕ ЛУДИ НЕ МОГА ДА ВИ ПРОЧЕТА И ДА ХВАНА КРАЯ КОЙ ЗА КАКВО ГОВОРИ ,НО ВИДЯХ МНООООГО СЛАДКИ БЕБОЦИ ,ОСОБЕННО (ШУШУМИГАТА) ГОЛЯМА СЛАДУРКА СТРАШНИ УСМИВКИ КАК СИ Я СНИМАЛА ,БРАВО.ХАЙДЕ СЛЪНЧО СЕ ПОКАЗА ПАК СМЕ НА РАЗХОДКА ,КОЛКОТО ДО КОЧИНКАТА ХИЧ НЕ МИ ПУКА НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ИЗЧИСТЯ КАТО МИ ДОЙДЕ МУЗАТА ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ! smile3503

# 151
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
mii, няма да се предаваш! Hug

Звездичке, дай съвет, моля те. Днес купих кофата "Tummy Tub", обаче нещо не ми се получи като на филмите и клипчетата. Беба не ще да сяда, а като седна насилствено, имах чувството, че ще го изкривя детето. Къде греша?

Мале как се смях.. Чета, че пъхате някаква БАБА в някаква кофа и се чудя това активна гимнастика за свекърви ли е. И понеже моята свеки е много дебела си я представих в кофа.. (то, че там си е мястото й).
Та я ме светнете каква е тази кофа!

# 152
mii, няма да се предаваш! Hug

Звездичке, дай съвет, моля те. Днес купих кофата "Tummy Tub", обаче нещо не ми се получи като на филмите и клипчетата. Беба не ще да сяда, а като седна насилствено, имах чувството, че ще го изкривя детето. Къде греша?

Мале как се смях.. Чета, че пъхате някаква БАБА в някаква кофа и се чудя това активна гимнастика за свекърви ли е. И понеже моята свеки е много дебела си я представих в кофа.. (то, че там си е мястото й).
Та я ме светнете каква е тази кофа!

rotfImao rotfImbo

Ето я http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4679

# 153
Ду, момичета!

Звездичке, благодаря за напътствията, няма да се отказвам. Иначе в момента, в който я потопих момата, утихна и явно й беше голям кеф. Оттам обаче реши да се разхожда по дъното буквално. На мен ми настръхнаха косите и я принудих да седне. Пак не се разрева, но аз изкукуригах, като я видях как седи и я извадих набързо. Всичко развалих.  ooooh!

SUNNYTA, благодаря за кафето.   bouquet  Ако Ефи е тук, да каже за Продавалника, аз знам, че не пуска мейл, но акаунтът ти е активен.

s.newa, какви са тез разходки странни?  newsm78

Ники, баш втората употреба и Продавалника имах предвид, като казах, че ми е дошъл акълът с второто дете. С първото исках да е най - новото, най - скъпото, най - убавото... Сега немам такива амбиции  Laughing

Toby, в 3 градска няма никой друг, който може да ви е доктор  Laughing . Около мен всички мами са я ангажирали. На мен ми се е налагало да прибягвам до второ мнение само един път и тогава попаднах на шефа на детското отделение в Инфекциозна. Той много чете, пича, възхитена останах.

Teddy*, моляяяяяяяяяяяяя те, като разбереш, пиши, за да си купя и аз тази цигара!  Praynig  Praynig  Praynig

Дечицата ни са страхотни, мами!

Честити месечинки на всички, празнуващи днес!

ponqkoga, каква е количката, която те тормози?

Нарцис   Joy  hahaha  Joy

# 154
Честит втори месец на Йоан и другите бебоци!  smile3525
Ефи сигурно е заминала към Родопите. Каза че ще ходи там за малко. Отивам да зяпам снимките, моят най-накрая заспа. Whistling

# 155
  • York

Това е количката, която ме тормози. Не се събира в асансьор и е доста тежка като цяло.
Не съм я купувала, на племенника ми е. Ще я ползвам само с коша за новородено.

Нарцис
, и твоята не е лесна  Joy Joy Joy

# 156
БРЪМБИ, РАЛИ честити месечинки - ама момичета нали се разбрахме че ще слабеем ,какви са тези торти сега  Joy Joy Joy много ви моля нещо по-диетично  Hug
С-НЕВА Деа е гояма скица ,най ми харесва на една снимка дето е опънала и крачета и ръчички и се смее  БОНБОН

ето ни и нас на 2 мес
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18271746

# 157
SUNNYTA, благодаря за кафето.   bouquet  Ако Ефи е тук, да каже за Продавалника, аз знам, че не пуска мейл, но акаунтът ти е активен.

Mi ne e - probvah njakolko pyti Sad

# 158

Това е количката, която ме тормози. Не се събира в асансьор и е доста тежка като цяло.
Не съм я купувала, на племенника ми е. Ще я ползвам само с коша за новородено.

Нарцис
, и твоята не е лесна  Joy Joy Joy

По стълбите , мацко!И аз съм със същата!6 етажа... smile3521 smile3521 smile3521
Благославям инвеститорите.... на всяко стъпало. Иначе е супер уудобна и проходима Wink

# 159
vanya_pleven, разкошен момък, а дънките му са убийствени  Party искаме и ние такива  Wink
Мий, Плами, кураж , дано бързо оздравеете  Hug

Тин не ми плаче много, но кака му ме съсипваше  #Crazy нямаше спирка и по цял ден я возех с количката... Захласваше се по няколко пъти на ден и така открих,че къпането я успокоява, та се е случвало и по два пъти да я къпя през деня  Tired и така заспиваше за по час-два Whistling

Направо ви завиждам,че излизате по два пъти на ден, Мартин за сега е излизал 2 пъти на разходка Embarassed, извеждам го на терасата, защото не мога да изкарам количката сама с Радина по тъпите стъпала на входа, по 40 -50 см. са а малката бяга към колите  ooooh! ooooh! ooooh!
Давам 5 лв. на една съседка да стои при Мартин и ние с Радина излизаме за 1 час   Sad а тя е свикнала да прекарва много време навън и е страшно кисела и нервна  Cry Иде ми да се гръмна,че държа децата все в къщи Cry

# 160
SUNNYTA, изчакай около час и пробвай пак!

Понякога, изглежда страхотна количката, но комбинираните са тежки. Каква си харесала за лятото?

margarete, слинг нямаш ли? Мен това ме спасява и си  отвисяваме навън бая с двете кифлички.

# 161

Звездичке, и аз направих като теб вчера. Днес пак на там отиват нещата, а къщата все едно бомба е паднала Blush Забравих вче от кога чакам снимки на Стас в кофата  Laughing

Само тези са ми налични  Grinning, ще направя актуални и пак ще покажа !

ПП : Сега погледнах датата, точно от преди месец са !

# 162
Шоко имам кенгуруи преди ми беше супер да излизам така, но сега с Кифльонка  ooooh! свикнала е да я вдигам по люлки,пързалки, да й помагам да се катери на катерушките, иска да я гушна понякога, а и ревнува (бебешка му работа Tired) опитахме веднъж, но не ми е удобно и Радина иска да нося и нея:? А и аз се скапвам нещо от към гръбначен стълб, и ходилата ми се прецакват все повече, та не е препоръчително да го нося... То е препоръчително и да стана пак 56-57 кг. ама  Tired
Направо ще откача вече Tired
Стар, аз бях много резервирана, ама ми изглежда удобно  Laughing

# 163
  • York
По стълбите , мацко!И аз съм със същата!6 етажа... smile3521 smile3521 smile3521
Благославям инвеститорите.... на всяко стъпало. Иначе е супер уудобна и проходима Wink
newsm09 newsm09 newsm09
Сънита, за малко да се катурна като прочетох колко я мъкнеш нагоре - надолу.  Laughing Иначе си права за маневреността  Wink
Шоколадче, още не съм си избрала окончателно.  Знам само, че трябва да е под 10 кг и задължително да се намърдва в асансьора  Laughing Куинитата напоследък взеха да ми харесват като ги гледам из парка.  newsm78
Стар, Стас изглежда доволен  Wink На мен лично ми е малко странно това с кофата, но явно на децата им харесва  Peace

Да се похваля, че мъжо се прибира от командиравка след малко  newsm44

# 164

Общи условия

Активация на акаунт