ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 30 200
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Велвче, Шоколадче, Мяуче, аз исках с Деа да отида, но валешеееееее, мнооогооо....резервен вариант беше да я оставя ама не станЪ  Sad

Ел, браво на теб, гордеем се с теб! Peace Аз просто не мога да я накарам да суче всичко, а докато не си дояде, не спира да реве... Някво шантаво положение...

БръмбиHug

Ника, пу , разкошен е Бо, щом е такъв послушен!

Шоки, да е весело утре! Аз хич не обичам такива мероприятия, но и в нашия край не се прави  Mr. Green

Коте, ми к'во шъ правим, ще ги храним, пък каквото господ ни е отрдил  Rolling Eyes

Пак казвам, мамите с две и повече малки дечица, за мен вие сте героини! Евала!

# 256
Оффф, не ми се чисти, отиваме в МолЯ  Rolling Eyes ! То аз прибирам от едната страна, Рая и баща и разхвърлят от другата, еееееее, аман   Crossing Arms !

Веднъж си наех чистачка и преди да дойде изчистих, да не каже жената, че съм ебаси мърлата  Embarassed.
Други такива модели като мен има ли ??? Повече не и се обадих, ами кво, хем търках като луда, хем и 20лв платих  #Silly !

# 257
Веднъж си наех чистачка и преди да дойде изчистих, да не каже жената, че съм ебаси мърлата  Embarassed.
Ти си уникат, Звездичке!
Голяма далавера! Joy Grinning Joy

# 258
Оффф, не ми се чисти, отиваме в МолЯ  Rolling Eyes ! То аз прибирам от едната страна, Рая и баща и разхвърлят от другата, еееееее, аман   Crossing Arms !

Веднъж си наех чистачка и преди да дойде изчистих, да не каже жената, че съм ебаси мърлата  Embarassed.
Други такива модели като мен има ли ??? Повече не и се обадих, ами кво, хем търках като луда, хем и 20лв платих  #Silly !
Немай ме и мен всяка седмица така Crazy FlutterДаже ,ако искаш всеки ден.НЕма такъв бонус!!!

# 259
Ника за чай дето питаше аз давам на малката на Хип-лайка,анасон и копър и доста и харесва...много повече от само копър който давах докато стане на 2 месеца...даже този се води Храносмилателен и от 2 месеца нагоре..

# 260
  • София
Ради, мерси! Вие кога сте на консултация? Ние сме на 18.05. и ако сте преди нас ако може да питаш какво е положението с пентаксима, за да търся.
Стар, ще ме умориш.  Laughing

# 261
Ами ние точна дата нямаме,каза ни последния път да търсим и ако намерим Пентаксима да и звъннем,но сега първо трябва да и звъннем като спрем Бактобан-а...от който май май няма много голям ефект  Tired

# 262
Стели, същата лудетина съм като теб  Laughing. Не ме учудваш особено  Mr. Green.

Бяхме на разходка с Йони обаче такава кал в нашето паркче, такива локви се насъбрали...Хич не ставаше. Набързо отпраших по кварталните улички, ама то там не е кеф да се разхождаш - трябва да се лавира между дупките и колите  #Silly.
Сега ще го нахраня и излизаме пак, но този път с татко му. Мач като има и не го търси него, затова първият път ни изпроводи само нас двамата... Crazy

# 263
  • София
Откраднах си половин час от фонда "И аз съм човек"  Grinning
Мяу, ще ви имам предвид  Hug Hug
Ника, ние даваме на малката Belevit L. То е чайче на гранули с киви, сини сливи и др. за да може по-лесно да ака. Ние имаме проблем с акането. Деа ака на няколко дни и аз много се бях притеснила. Нашата педиатърка каза, че е нормално предвид това, че е само на кърма. Но все пак и даваме и от това чайче. Определено има ефект.  Peace
И на мен деня ми минава в безкрайни състезания с времето. Да изчистя, да пусна пералнята, да изгладя на малката дрехите - те купища дрехи за пране и гладене се събират #Crazy и така нататък. Но понеже съм като Стар, си мисля, че засега нямам нужда от жена за почистване  Mr. Green Колкото -толкова.  Laughing А аз и поработвам от вкъщи и съвсем не ми остава време за развлечения в нета, но пък се радвам, че отново ви чета и си бъбря с  вас.
Ралка, нормално е. Те се прибират уморени от работа, а на мен така ми се иска да си избърборя всичко и да се разхождаме, а на тях май им се иска никой да не ги занимава с нищо поне половин час.  Laughing Ние днес също се разходихме, но времето беше ужасно и навсякъде, както казваш, беше кално. Моят мъж много обича да бута количката  Laughing  Искам да се оправя времето и да ходим повече на разходки, че в къщи не се стои. А и на малката й липсва съня в количката  Laughing Тук й доскучава и се чудя с какво още можем да я забавляваме  newsm78
Имам друг проблем - Деа е свикнала да заспива с глава завъртяна на дясната страна и при последния преглед педиатърката ми каза, че е задължително да я въртя, за да ней изкривим главичката. Е, ама как да я въртя, като вече само Китайската стена не сме построили в креватчето /то възглавнички, одеалца и т.н/ и пак не помага. Тя си търси да си се завърти надясно и това си е. Инат си е и си иска нейното. Две нощи не спах, защото като се събуди в 3 ч и иска да се завърти надясно, аз я обръщам наляво и тя се разсънва и започва да се забавлява - рита, гука. А на мен сърцето ми спи. Ама така си е. Водолей - на вяс няма какво да ви обяснявам.  Joy Вие много добре ме разбирате. Joy Joy Та някой ако може нещо да ме посъвтева. Все съм я надхитрявала досега, ама нещо запънахме този път  newsm78 Rolling Eyes

Хайде поздрави и целувки на всички и спокоен следобяд  Hug Hug

# 264
  • София
Ами ние точна дата нямаме,каза ни последния път да търсим и ако намерим Пентаксима да и звъннем,но сега първо трябва да и звъннем като спрем Бактобан-а...от който май май няма много голям ефект  Tired
И аз засега не виждам ефект от него - нослето си му хърка както преди, сутрин даже му е запушено. Но на толкова малко бебе няма какво друго да се слага - в ОБ ме предупредиха много внимателно с капки и разни други мазила за носа, че още им е много нежна лигавицата.
Уф, да се оправя гадното време и да го понапече слънцето - за нула време се маха бактерията, буквално за няколко дни.  Peace
Елидам, мерси, значи да знам този чай да не го давам, че проблем с изхождането няма - като часовник е, точно на 12 часа.  Laughing

И на мен ми се излиза, най-вече ми трябват нови обувки. Ама сега ги къпахме човечетата и май няма да е днес.

# 265
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.МНОГО  ИСКАХ ДА ПИША ,НО ВСЕ НЕЩО ИЗНИКВАШЕ.ИНАЧЕ ВИ ЧЕТА ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН.
С МАЛКАТА СМЕ  СОПОЛИВИ ВЕЧЕ МЕСЕЦ,УПОРИТО НЕЩО ЕЙ.КАПАХ И КАПКИ ВИБРОЦИЛ ,СИРОП ПИ,ВИТ.С И НЕ МИНАВА И НЕ МИНАВА.НАМЕРИХМЕ ПЕНТАКСИМ В КАРНОБАТ ЧАК .ТРЯБВАШЕ ДА И ГО СЛОЖАТ НА 13-ТИ АМА С ТОЗИ СОПОЛИВ НОС ОЩЕ ИЗЧАКВАМЕ.
ВЕЧЕ СМЕ 56СМ. И 4.800 КГ. ВЕЧЕР ЗАСПИВА В 10.00 И РЯДКО СЕ БУДИ ДА ЯДЕ В 3.00 Ч. ГОЛЯМА Е ШПИОНКА,НЕ ИЗТЪРВА НИЩО ОТ ПОГЛЕД,ЗАГЛЕЖДА СЕ В ТЕЛЕВИЗОРА.ИЗВРЪЩА СЕ И СИ ОГЛЕЖДА ИГРАЧКИТЕ ,ГУКА ИМ И ИМ СЕ СМЕЕ.
НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ВСИЧКИ МАМЧЕТА И БЕБЧЕТА СТЕ ДОБРЕ.ПОЖЕЛАВАМ НА БОЛНИЧКИТЕ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ.ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ВСИЧКИ  Hug

# 266
  • София
Ей, така ни се е осополивила темата, нямам думи! И наистина дълго време няма отърване от тая гад!

# 267
а някой има ли идея дали може да себие Пентаксина при наличието на тая Стафилококова инфеикция

# 268
  • София
Ради, общо взето детето трябва да е било здраво поне седмица преди ваксината - т.е. нищо да не и хърка, да не е имала температура, да не кашля и т.н. Аз ако има нещо такова бих отложила. Обаче до другия месец стафилокока би трябвало да се изчисти от бактробана и като ги печем на слънце.

# 269
Девойки, дайте идеи за методи на самостоятелно заспиване на малки зверове. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт