ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 30 195
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Днес съм го ударила на мързел и четене  bowuu

Да се изкажа за захранването: Го съм го захранила на 5,5м със зеленчуково, плод после, каша и т.н./но това не му пречи да налита на сладко сега, като майка си грух/ от това се разбира, че и аз съм за по-късното захранване; този пък обаче мисля да захраня педагогически.

Неви, и наш Васко е така...странна работа Thinking

Стар, съгласна съм с Ника, ама да е с негова карта; нека и децата намажат Whistling

# 601
Слънчо да те питам, аз я четох темата уж  Blush, ама защо се казва педагогическо захранване ?

Пръх, хубави идеи давате  Laughing, вече чакам 4ри поръчки от ОНАЗИ вечер насам  Wink ! Можех и още, но с тези размери не смятам да влагам в парцали  Crossing Arms !

# 602
Здравейте и от мен!
За захранването - както писах ние почнахме сокчета от ябълка , моркови и круша още на 30 дни и реакция нямаше. Сега за пюретата ще изчакам да стане на 3 мес и ще пробвам, пък каквото стане. Но кърмата така или иначе си остава основното, което папа детето.
Ние вчера бяхме на консултация и сме 6 кг и 57 см.Качил е точно 1 кг и съм доволна. Ваксина не ни сложиха, защото няма. Каза ни да чакаме и дори да я има по аптеките да не купувам, защото ще я доставят безплатно. Превенар също ще има безплатно, така че поне от превенара спестихме 3 пъти по 160 лева.
Merijaan, и ние сме с атопичен дерматит. Вчера на консултацията педиатърката каза, че вече не знае какво да ни прави (аз и се оплаках, че от нейните съвети дадох 50 лева за Мустела и 50 лева за Авен на вятъра - ефект никакъв) и ми дадоха направление за кожен. Ходихме при Недушева, специално се занимава и изнася лекции за атопичния дерматит и останах много доволна. Ти А-дерма Еxomega крем ли взе?Ако те интересува ще ти пиша какво ни препоръча кожната.

# 603
Merijaan, забравих да ти пиша. Нали се оплакваше, че Августин много реве - и ние сме така, по цял ден рев и много нервничи. кожната ми обясни, че това се дължи на атопичният дерматит. Тези петна ужасно сърбят и голям човек трудно издържа, пък камоли бебе, което не може да каже къде го сърби. Тя направо си ме попита , дали бебето е ужасно ревливо. Каза, че сега като го мажем ще му облекчи сърбежа

# 604
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но направо несварвам да ви изчета  Shocked , По много теми исках да се включа , но не сварвам , за килограмите няма да пиша , че като първескиня доста бързо се възстанових, за кърпичките ползвам на Бебе крема и съм доволна, но и на мивката го мия , когато съм вкъщи. С кърменето криво- ляво се справяме, макар че доста си намали времетраенетона сучене, и исках да попитам как разбирате че изсуква само лесното мляко , а за другото се отказва  newsm78 , Днес ще го водя да видим дали с тези 6-7 мин. ядене наддава.
И исках да ви питам  - вечер оставяте ли нещо да свети в стаята, някаква слаба светлинка. Аз от няколко вечери изгасям всичко , но ми се струва че е неспокоен. то никога не е оставало на пълна тъмнина детето, ама нали трябва да свиква... Thinking

# 605
  • До Балкана
Добро утро и от мен! Hug Бо спи и чакам гости! Simple Smile

# 606
  • Плевен
Ваня, точна това взех, взех и шампоан за крустите, гел за измиване на тялото - Gel Moussant и за мазане на тялото - Exomega. Най-вероятно наистина на това се дължи реването...Вие при кой педиатър сте? Напиши какво ви е препоръчала дерматоложката, че не ни пращаха нас при кожен...

# 607
  • Бургас
И аз се присъединявам към Мerijaan и Ванчето с Атопичен Дерматит.
При нея нещата се оправиха от козметиката на La Roche, Обаче забелязвам от вчера ,че на някои места пак е почнала да се лющи???  Sad
Защо така? По-често ли да я мажа ? Уж всичко беше наред...
Ника, при Бо появяваше ли се пак ?

# 608
anika77, аз оставям една нощна лампа да свети, но и сложих крушка 15 вата , оцветена, тоест свети много слабо , почти все едно няма лампа. Държа я за мое успокоени, че когато и да погледна виждам бебо какво прави. Пък и така по лесно намирам бибата през ноща да мога да му я натикам по най-бързия начин.

# 609
Merijaan, ще пиша подробно всичко за кожния следобед, че моят момък сега реве и отивам да го кърмя и излизаме.После ще пиша

# 610
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Merijaan, ще пиша подробно всичко за кожния следобед, че моят момък сега реве и отивам да го кърмя и излизаме.После ще пиша
Пиши го направо тук, че доста деца имат този проблем и ще е интересно!

# 611
И исках да ви питам  - вечер оставяте ли нещо да свети в стаята, някаква слаба светлинка. Аз от няколко вечери изгасям всичко , но ми се струва че е неспокоен. то никога не е оставало на пълна тъмнина детето, ама нали трябва да свиква... Thinking

Аз намалям вечер осветлението до толкова, колкото да виждам какво става в леглото при Деа. Така съм по-спокойна. И хич не ме е еня дали ще свикне или не да спи на лампа...Самата аз спах до незнам си кой клас с нощна лампичка и се чувствах добре  Peace

Силвъри, мерси че попита, кърмя и дохранвам на няколко кърмения по малко. Важното е, че съм по-спокойна и не се чувствам толкова виновна, както преди дни. Мерси за подкрепата Hug

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 11:59 от s.newa

# 612
 и при нас осветлението може да се регулира,намалям го до толкова, че дя я виждам Ели лесно ,че тя много се върти и се дави понякога нощем.Това си е за мое спокойствие,нз дали ще свикне на светло така,но аз няма да мога да спя ако е напълно изгасена лампата  Mr. Green

# 613
И нашето педи иска да захраним Крисито като навърши третия месец със сок!Аз не искам,вижда ми се твърде рано,но пък ние сме почти само на АМ-педи каза,че в такъв случай може да се захрани след 3тия месец/а ако било кърмено след 6тия месец/понеже АМ вече не било достатъчно да отговори на нуждите на организма от определени вещесва!Дали...?Четох за вредите на ранното захранване със сок и ме е страх да почвам-да не му докарам още по-силни колики/които и без това са ужасни/или нещо друго!

# 614
  • София
Ох и нашата педиатърка ни изненада с идеята да захранваме от 4ти месец Thinking Кърма колкото искаш, все прави забележка, че наддава много, а сега да сме го били захранвали... То вярно, че има още време до тогава, ама все пак ми се струва ненужно...
Отиваме на разходка, а после ще се образовам по темата. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт