ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 29 921
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Къпете ли децата след ваксина  newsm78 ?

Мен лично педиатърката ме предупреди след ваксина да не къпя.

# 721
# 722
Добър вечер!

Малко време ми остава напоследък, понеже кръстосваме улиците с девойките.

Танче, честита месечинка!  Heart Eyes

Не си спомням кой беше попитал как разрешихме проблемът с влагата и искаше повече инфо. Значи първо - важна е изолацията. Ние махнахме вътрешната (едни стиропорени листа), отгоре беше ужас, а отдолу ужасТ. Първо напръскахме със САВО и изчакахме. Много беше важно да се изчака, а да не се търка с гъба мухъла, защото спорите на гъбите се разнасят. Изчезна гадината (временно естествено). След това намазахме с Термошилд . До сега (преди 2 1/2 години се развива действието) мухъл няма, а стените са странно топли през зимата.

Относно соковете - и аз четох и съм на мнение като Шаманче, че се води захранване, така че отново смятам да захраня към 6 месеца.

Звездичке, дръж се  Hug След ваксина не къпя под претекст да не им стане нещо на чаветата. Всъщност знам, че ще са ок, ама тоз мързел ...  Blush

Не оставям да свети нощем, понеже не се синтезира мелатонин, което било вредно . Забелязала съм, че не се отпочива добре, когато спим на светната лампа. Оставям голямата да заспи на нощна лампа и след това изключвам. Тя ми е до главата.

Марго Тошева, бързо оздравяване!  Hug

vanya_pleven, мъж ти е за почерпка! Предай му моите адмирации за прозорците!  Crazy

По въпроса за цикленето, аз явно съм в графата "голяма рядкост", защото и този и миналия път отговарях на всички условия на Мяу, пък се разбих от болки и кръвоизлив малко след като ми спряха лохиите. Голяма гадост. Да не казвам, че това не корегира хормоналната буря и все така дебела си стоя  Clown

Ники, при н ас от ваксината е останала гигантска гнусна гнойна пъпка. На прекрасната малка ръчичка  #Cussing out

SUNNYTA, Дунди е уникално сладък!  Heart Eyes И да ти е честит асансьора!

SuNnY SkY
  remybussi , аз миналия път се изцепих, че е до 50 кила градинскта люлка, искало ми се е.  Laughing До около 15-20 кила е, демек до 3 - 4 год. възраст, което е достатъчно! Аз я връзвах с един канап и си вършех работата, поклащайки я  Laughing

Шаманче, липсваш!

Слънчо, приятен престой в Русе и дано можеш да влизаш тук все пак.

Xcat, да ти кажа какво преливане при мен беше като изпих една бира със 100 гр. сурови орехи  Crazy . Ефектът на чая е нищожен в сравнение с това  Rolling Eyes

demi70, аз не понасям плюшки, заради праха, но текстилните играчки всичките заминават в пералнята, а като Ника бърша пластмасата с мокри кърпички. Щом последните махат следи от химикал, флулмастер и лепенки, значи дезинфекцират идеално.   #Crazy

Miss_Butterfly, ФП не знам да имат сервиз, но защо не се обадиш на вносителя на ФП, чичо Гугъл ми казва, че това е НАЦИОНАЛНИ ДИСТРИБУТОРИ / NATIONAL DISTRIBUTORS . Да ти кажа обаче, че в повечето случаи дефектът не е фатален и може да се отстрани от човек със съвсем малко технически познания.  Peace

aksiniq, при каката първите дни и аз ходех с разранени гърди. Помогна ми много ходенето по голи гърди и намазването им с кърма. Нали не си миеш гърдите при всяко кърмене?

el_P, и аз мисля, че Ясен е гениален!  Heart Eyes

margarete, аз, може би наопаки на всички други съвети, ще ти кажа как постъпвам - оставям за малко бебето на таткото и я вземам основно за кърмене. Другото време се усамотявам с каката и съм изцяло нейна - най - вече я гушкам и й чета приказки, но и играем много. Идеята ми е да не я оставям да се чувства пренебрегната. Обикновено това помага.

Юхуу, честит ти спелуван ник!  Hug   bouquet

И ооще щЕх да пиша, ама пусто тая мозъчна клетка, дето ще си умре самотна в главата ми ...  Embarassed

П.С. АААААаааааа, некой има ли мнение по въпроса за количката Britax B-Mobile 4?????

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 21:57 от bitter chocolate

# 723
Леле, Шоколадче, как успя да запомниш всичко това, че и да го префасонираш в подредено мнение! Shocked
Аз две мисли не мога да си събера в главата едновременно, че си пречат. hahaha
Евалата, ти си моят герой!   bouquet

P.S.: Ще взема да пробвам бирата + орехите, нейсе, ша земе да подейства! Rolling Eyes

# 724
Шоколадче, тук съм, но много работа плюс малко мозък, още по малко време и все пак бебе объркват плановете ми за писане в темата. Но поглеждам от време на време  Crazy

# 725
Шоки, ЕВАЛА!  #Crazy #Crazy Shocked #Crazy #Crazy
Направо ми скриваш шапката! Как успяваш да изчетеш, запомниш и отговориш на всички мамета!  bouquet

# 726
О, Коте, и ти си потресена като мен виждам Crazy Joy hahaha

# 727
О, Коте, и ти си потресена като мен виждам Crazy Joy hahaha
Вцепенена съм до степен на неузнаваемост! Joy

# 728
Ни съ тит тит с бай ви Брадър, ей!  smile3534 smile3533

Цензурирах, Xcat, гуш!  Hug Joy Изтрещех, извинете ме  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 22:41 от bitter chocolate

# 729
Как можа да ти го изрече клавиатурата?! smile3505
Ние съвсем сериозно се отнасяме, пък ти...  smile3518

# 730
  • София
леле Шоки, направо ме застерля с тоя пост  #Crazy Свалям ти шапка!

# 731
  • offshore & overseas
По въпроса за цикленето, аз явно съм в графата "голяма рядкост", защото и този и миналия път отговарях на всички условия на Мяу...
За твоя утеха да кажа, че това далеч не са всички условия. Да не говорим пък, че свят широк -- хора разни. Twisted Evil

Днес ме избива на кратки коментари, ше прощавате.

Марги, и аз не бих си оставила детето някъде си. Предлагам вариант А, да ти довтасат на крака за оказване на бърза помощ. Вариант Б оставяш именно бебето на тати (при нас не бачка, щото на тати не му се занимава), а ти се усамотяваш с кака (преписах го от Шокото, но и аз бих постъпила така, стига да имаше начин, мамка му).

# 732
  • York
Шоко, евала  Laughing
Тази количка никак не изглежда зле. Има ли марката вносител в Бг да с види на живо?

Звездичке, ти си се разбила днес от разходки  Peace Аз днес не съм излизала  Tired
Пиши телефон на лични да ти звънна като ще се мотам из морската. Утре може и да успея да сляза до там, ако има кой да ме закара, че отново съм без кола  Cry

# 733
леле Шоки, направо ме застерля с тоя пост  #Crazy Свалям ти шапка!

ЕЕЕЕ, ай ся, и ти ли?
Отивам да тръшна голямото, че не ще да заспива само. Лека нощ!

# 734
  • София
Ето няколко снимки и от нас, по случай втория ни месец Simple Smile

http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18376955

Общи условия

Активация на акаунт