Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 419
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София

ЕЕ ся дуя се що да не няма само за твоите любови да слушаме я  Joy Те край немат значи и продължават да нямат сигурно скоро на цял харем ще ги докараш и стоя турски направо ще се върнеш там дето дядо ти е живял с харема барабар

ама така добре описа серията че и аз ще я гледам скоро да видя дали ще науча турски.
[/quote]

Чакай малко, аз още нищо не съм ти разказал за мойте любови. Ако почна, Незабравима ще ти си види като кратко мигновение. А дядо ми ерген е дошъл от там, за където говориш. И вече тук се е запознал с баба ми, която пък по другия бряг на Марица е бягала. А за серията - струва си да я гледаш дори само заради няколкото хубави момента.

# 31
Много ми е мъчно, че няма да общувам с вас за известно време, поради малко мои проблеми и произтичащи от тях много задължения. Но винаги когато имам техническа възможност, ще ви следя!
Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение! До скоро! Приемете моите искрени уважения към всички вас!  newsm51 newsm51 newsm51
Цитат
Мила Кометке, днес ми звучиш много делово. Явно е поради причините,които изтъкваш. Мисли позитивно и всичко ще си дойде на мястото. Успех.
Цитат
Не знам на теб как ти звучи, но на мен ми намирисва на нещо друго. "Винаги, когато имам техническа възможност, ще ви следя". Тя да не би на работа в ДАНС да отива?

По вероятно да заминава за Истанбул. Ти какво мислиш?

# 32

и аз си го помислих, но немога да си представя да замине без нас, сърце няма да й даде.

# 33
  • София
И аз да се захващам за работа, но преди това едно предложение имам да направим референдум за статута и официалното наименование на нашата държавица. Предлагам аз освен председател-президент, да се водя и крал или по-добре цар, че крал малко двусмислено звучи и може да навреди на имиджа ни. Не за друго, ами да угодя на жената. Тя само ми повтаря, че хората в тая криза на 2-3 места работят, а пък аз - само на около едно и то от време на време.

По този начин пълното официално име на държавата ни ще стане Хибридна Автономна Република УНутулмазия или съкратено ХАРУН. Но понеже съм разточително демократичен днес, ако не ме признаете и за крал-цар, пак си оставаме ХАРУН, но вместо хибридна се водим харизматична република и т.н.

# 34

и аз си го помислих, но немога да си представя да замине без нас, сърце няма да й даде.
 а пък и президента трябва да и се скара ако тръгне  Outta Joint

# 35
"Чакай малко, аз още нищо не съм ти разказал за мойте любови. Ако почна, Незабравима ще ти си види като кратко мигновение."

и аз за моите, после само тези два филма да заснемем и до девето коляно родата ще забогатее!!-ха ха ха Joy Joy Joy hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

а и в целия свят ще ни гледат! УБЕДЕНА СЪМ И СИГУРНА В ТОВА

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:16 от adi_h

# 36
И аз да се захващам за работа, но преди това едно предложение имам да направим референдум за статута и официалното наименование на нашата държавица. Предлагам аз освен председател-президент, да се водя и крал или по-добре цар, че крал малко двусмислено звучи и може да навреди на имиджа ни. Не за друго, ами да угодя на жената. Тя само ми повтаря, че хората в тая криза на 2-3 места работят, а пък аз - само на около едно и то от време на време.

По този начин пълното официално име на държавата ни ще стане Хибридна Автономна Република УНутулмазия или съкратено ХАРУН. Но понеже съм разточително демократичен днес, ако не ме признаете и за крал-цар, пак си оставаме ХАРУН, но вместо хибридна се водим харизматична република и т.н.
  hahaha hahaha  newsm10 newsm10 newsm03 аз признавам за Цар на царство Харун   bouquet    bouquet   Hug  hahaha 

# 37
Добро утро.любими мои!

newsm51 newsm51 newsm51

# 38
murmur, бганьо, каква работа бе хора?
Председателя- президент определи  четвъртък и петък за почивни дни, в които само разговори за филма "Незабравима" могат да се водят.

Относно държавицата ни искам да кажа, че за да имаме крал-цар трябва да сме монархия, затуй първо да решим монархия или република. Името  е добро. Остава само герб и знаме.Химн мисля, че имахме.

Сега съгласно "Инструкцията" да кажа, че аз не видях кутията с улики , която щеше да съсипе живота на Еда , да не говорим за съдържанието вътре. Ако нищо съм пропуснала, насочете ме.

Кометка днес се държи като истинска галактическа принцеса.Явно заета с важни дела, но все пак не забравя придворните.
Благодаря на нея и на всички останали за прекрасните пожелания след толкова мъка, която за пореден път ни предложи екипа на "Незабравима".

# 39
Добър ден на всички съфорумки.
В предишната тема бях посочила Едже за сестра на Бату, но след като изгледах снощната серия почнах да се съмнявам. Еда повече му подхожда, а и за него ще е голямо наказание като разбере, че точно на нея е навредил най-много, и за капак бебето и отвлече.
Надявам се сега баща и като разбере, че нещата едно по едно ще се наредят и всичко ще се разбере.
Хубав и успешен ден .

# 40
Добър ден на всички съфорумки.
В предишната тема бях посочила Едже за сестра на Бату, но след като изгледах снощната серия почнах да се съмнявам. Еда повече му подхожда, а и за него ще е голямо наказание като разбере, че точно на нея е навредил най-много, и за капак бебето и отвлече.
Надявам се сега баща и като разбере, че нещата едно по едно ще се наредят и всичко ще се разбере.
Хубав и успешен ден .

аз пък продължавам да съм сигурна, че едже е сестрата

# 41
  • София

а пък и президента трябва да и се скара ако тръгне  Outta Joint

Не, аз все пак смятам, че Кометка я издигат на нова отговорна работа в ДАНС  и веднага я пращат на секретна мисия до Истанбул с право на една нощувка и в Ава. Там ще търси следи от СРС-тата на Мелда, въоръжена със съответните технически средства и с детектор на лъжата, за да залови и подложи на него Мелдището, а и останалите симпатяги, които лъжат на поразия в този сериал. В нейна помощ изпращат и дълбоко законспириран и съвсем непознат за широката публика и дза турските тайни служби агент с име "Витомир", който е спец по детектора. За пълна конпсиративност двамата ще пътуват отделно до Истанбул - Кометка с яхта по море, а Витомир пеша, че и на ДАНС бюджета не е неограничен. Там се срещат край Босфора и за да се разпознаят си разменят кодови думи от рода на "Еда - каква жена"! или "Мелда - свиня". И за да няма грешка са облечени по специален начин - Кометка е само по боди, независимо от времето, а Витомир - с мръсна протрита жилетка. Това е моята хипотеза - дано без да искам не съм издал класифицирана информация, че ще трябва дълго да търкам някой нар в затвора заедно с Бурак и Бату.

# 42
Председателя- президент определи  четвъртък и петък за почивни дни, в които само разговори за филма "Незабравима" могат да се водят.

Относно държавицата ни искам да кажа, че за да имаме крал-цар трябва да сме монархия, затуй първо да решим монархия или република. Името  е добро. Остава само герб и знаме.Химн мисля, че имахме.

Сега съгласно "Инструкцията" да кажа, че аз не видях кутията с улики , която щеше да съсипе живота на Еда , да не говорим за съдържанието вътре. Ако нищо съм пропуснала, насочете ме.

Кометка днес се държи като истинска галактическа принцеса.Явно заета с важни дела, но все пак не забравя придворните.
Благодаря на нея и на всички останали за прекрасните пожелания след толкова мъка, която за пореден път ни предложи екипа на "Незабравима".
ами в кутията имаше една дрешка на Ямур и тя тъкмо я отвори и ''Кенан" и се обади

# 43
  • София

Само да те коригирам за държавата - хибридна това подсказва - република, но не съвсем, а с монархически елементи.

# 44
Според мен Еда и Харун няма да се разделят след историята с Ямур. Ще я търсят!

Общи условия

Активация на акаунт