Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 449
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
хора з от одашна си мисля че ще има тъжен край и още си го мисля чемще е така а и с всеки епизод се подвърждава тоша а аз все се моля да не става така Hug Hug

Аз твърдо вярвам в щастливата развръзка, въпреки че не съм най-големия оптимист тук! Иначе въобще нямаше смисъл това мъчение и дето вика Петко "оти ручахме жабетата"! Това е и единствената причина да го гледам още - поне да видим хубав край!  Hug

# 316
Мур Мур ЧРД и от мен !!!!!!!!!!....
Ловками те  Hug  newsm59 nbirthday  nbirthday    Gift   party023   cook newsm38   party041  Tada   party002  nbirthday   costumed034 Tada newsm18   ura   bigdance2

Мур Мур ЧРД и от мен !!!!!!!!!!....

# 317
  • София
Добър вечер на всички! След като изгледах интервюто вчера, искам да споделя с вас, че на мен лично ми хареса гласа на Серхан, много е особен, но в никакъв случай не бих се съгласила, че дава повод за известни съмнения по отношение на ориентации...!!! Какво ще кажете?
И още, Мелда ми се видя доста тъжна в това интервю, като че ли и там продължаваше да е "пренебрегвана". Гледах едни снимки, правени на актьорите в Ава, епизода с подслушвателната техника, там на няколко поредни снимки са много близки и радостни Серхан заедно с Мелда - мисля си дали не сме на грешна следа и романтичната връзка да е Серхан - Мелда в реалността???

Стига бе, както се казва пепел ти (от цигарата на Йозлем) на устата...

# 318
Ако не сте прочели програмата, тази вечер по Канал 1, след Панорама,  има прекрасен филм -
Киноклуб Петък вечер: Сабрина - игрален филм /САЩ, 1954 г./, режисьор Били Уайлдър, в ролите: Хъмфри Богард, Одри Хепбърн, Уилям Холдън, Джон Уилямс и др.
Гледала съм го, но няма да пропусна.
Напоследък освен Незабравима нищо друго не гледам, но на този филзм не мога да устоя.

ЧРД murmur !  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти да бъдеш такава ,каквато ти искаш ,а не другите да определят поведението ти .  bouquet
В това се крие очарованието - човек да не изневерява на себе си.
Бъди жива и здрава,много обичана.  bouquet  bouquet

Относно филмът "Сабрина" има версия и с Харисън Форд от 1995 година.
Чудесен филм.
Препоръчвам ви "Момиче за милиони" - на Клийнт Иистуд невероятен филм.

# 319
murmur ЧРД ! Пожелавам ти много много здраве и много много любов!

# 320
Аз късничко се включвам днес .Благодаря за анкетата .Ще гласувам за Феяз. Искам да му видя физиономията като разбере за Еда.Относно фрагмента и аз смятам ,че сцената с гроба е преди всичко друго.В крайна сметка на татко Харун са му сменили жилетката.Кометка липсва два дни така ,че туко виж отскочила до Босфора да го преоблече.Зарадвах се как Харун гледаше страшно Мелда.Дано тази нещо не го върже пак с мнимата й бременност.Жалко ,че след толкова тъжни серий сценаристите са решени да продължават да тормозят зрителите си с  мрачни сцени. Искаме любов романтика както в първия сезон. 

# 321
Според мен има някаква логика в отвличането на бебето. До този момент Еда поставяше на първо място семейството си и аблата си. Сега тя изживява своя катарзис и мъката по бебето и дава сила да се изправи срещу всички, коита я нараниха.

# 322
  • И тук,и там
murmur,Честит Рожден Ден!   bouquet   bouquet
Пожелавам ти море от любов и бряг,на който винаги да те чака някой!  love001  love001  newsm59  smile3525  smile3525

# 323
Ако не сте прочели програмата, тази вечер по Канал 1, след Панорама,  има прекрасен филм -
Киноклуб Петък вечер: Сабрина - игрален филм /САЩ, 1954 г./, режисьор Били Уайлдър, в ролите: Хъмфри Богард, Одри Хепбърн, Уилям Холдън, Джон Уилямс и др.
Гледала съм го, но няма да пропусна.
Напоследък освен Незабравима нищо друго не гледам, но на този филзм не мога да устоя.

Честит рожден ден!
Много, много малки радости в живота ти!

# 324
Според мен има някаква логика в отвличането на бебето. До този момент Еда поставяше на първо място семейството си и аблата си. Сега тя изживява своя катарзис и мъката по бебето и дава сила да се изправи срещу всички, коита я нараниха.
[/quote]

Точно! Отърсва се от чувството за вина!

# 325
murmur Честит Рожден Ден   smile3525 smile3510 newsm57 smile3525 smile3510 newsm57

# 326
Аз смятам ,че с отвличането на бебето любовта между Еда и Харун ще се задълбочи още повече с мъката която изпитват и двамата .И тогава ще докажат на всички колко силна е тяхната любов ,че тя е истинска и нищо неможе да ги раздели .Дано тогава другите го проумеят и им позволят да я изживеят.

# 327
Честит рожден ден murmur! newsm59

Желая ти много незабравими моменти.

Поздравявам те с една невороятно красива и тъжна песен.

Между другото изпълнява я годеникът на Озлем
http://www.vbox7.com/play:fa99c717&al=1&vid=4513111

# 328
Бгхелп направо си просто незабравима в тоя фейсбоок твърда си да промениш мнението на сценаристите по скоро да отхвърлят изобщо идеята за лош край нямам думи просто  newsm10 newsm10

# 329
Бгхелп направо си просто незабравима в тоя фейсбоок твърда си да промениш мнението на сценаристите по скоро да отхвърлят изобщо идеята за лош край нямам думи просто  newsm10 newsm10

Хубаво е че на всичко ми отговарят.  . 

Общи условия

Активация на акаунт