Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 403
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Как ви се вижда идеята да изпратим послание до АТВ да поръчат друг филм със същите актьори /нали този се снимал по тяхна поръчка/, дали е възможно? Но дали ако има друг  филм с тях, няма да се развали магията от Незабравима.

Въпреки всичко си мисля, че сигурно има кой в Турция да прави обзор и наблюдение на рейтингите на сериалите им и в резултат в бъдеще да ни зарадват да видим един добър игрален филм с двамата ни любимци.

Да не забравяме, че те са "бизнес ориентиран" народ и все ще се намери кой да финансира едно такова начинание, докато и двамата са на гребена на вълната. Мечти...
Да ,при всички случаи тази магия няма да я има или поне ние ще виждаме в тях Еда и Харун!!

# 391
Те преводачите ще  намерят изход.

Е, дано. А ето и още едно по въпроса какво ще правим после.

След края на Незабравима

Филмът все някога ще свърши
Ще се върнем в делника ни сив
Но дали успя да ни прекърши
незабравимият роман красив

Дали събуди в нас доброто
Или всичко беше хубав сън
Дали разбрахме къде е злото
В самите нас или далеч навън

Дали поне малко помъдряхме
От обичта между Еда и Харун
Или пак поука не прозряхме
И тя отмина ни като тайфун

Кой каквото иска да си мисли
Нека да присмиват се дори
Ще запомним миговете чисти
на любовта, а тя ни покори

Филмът все някога ще свърши
Ще се занижат делничните дни
Но той така дълбоко ни разтърси
Че остави във душите ни следи

А след години вече побелели
Ще помним за отминалите дни
извървели пътя, който сме поели
и само мъничко ще ни боли

[/quote] Имам само една забележка , как можа да наречеш тази трагедия "Роман красив"!!!!!!

# 392
Ставам ,лягам,храня се ,работя, но пред очите ми само този филм!!
Такова нещо ми се случва за първи път!!

И с мен е така, макар да съм имала увлечения и по други филми.
Нотози път е различно.

# 393
Да ,при всички случаи тази магия няма да я има или поне ние ще виждаме в тях Еда и Харун!!

Да, няма да я има магията.
Май единственото , което най-силно ще задоволи феновете на сериала е,
да ги видят щастливи в реалния живот.
Това ще бъде най-хубавото продължение на филма.
Прекрасни са двамата.

# 394
Благодаря за пожеланията, Меги !

За мелда, не знам как ще се чувства в домя на Феяз...
Когато беше Толга там, бяха двете семейства, макар и само привидно.
Сега Харун е с Еда, Толга го няма, тя какво ще прави там?

Да , има право там да живее. Тя е законната жена на Харун, но как би се чувствала ?
Вярно, че Феяз и Саадет имат добро отношение към нея, но все пак,
струва ми се, че ще стои като натрапница в дома им,
а и Ниса не я трае.
А и по-лесно ще измисли някакъв аборт, ако е далеч от дома им.

Тя не се е отказала от своите планове!
Да каже ,че е направила аборт ,означава да загуби Харун окончателно!
Според мен ще продължи да лъже всички,че е бременна!

# 395
  • София
 Имам само една забележка , как можа да наречеш тази трагедия "Роман красив"!!!!!!
[/quote]

Красивото е това, което е между Еда и Харун.

# 396
 За фрагмента:

Мисля си ,че Харун е казал на Мелда ,че той е Хакъ.!
Той я гледаше много злобно!
Сигурно тя пак е започнала да му говори за Толга ,за Хакъ,защо се грижи за Еда и защо той търси бебето!
Харун не е издържал и и е казал истината в лицето!

# 397
Ако някой е пропуснал предаването от сряда вечерта и иска да го гледа , може да го направи тук:
http://www.kanalturk.com.tr/video/?vId=canli

# 398
:Мисля си ,че Харун е казал на Мелда ,че той е Хакъ.!
Сигурно тя пак е започнала да му говори за Толга ,за Хакъ,защо се грижи за Еда и защо той търси бебето!
[/quote]

Права си! Пълно отчаяние и безнадеждност имаше в погледа й. Край на играта!

# 399
Здравейте бе хора гледам днеска направо сте почнали да разнищтвате нещо за какта Мелда.

А пък някои любовно са творили а после в следващото стихотворенийце и за старост вече си мислят аз верно че веднъж споменах че и ний натам вървиме ама ти Петко недей бърза има време.

Щото и онова вчерашното беше нещо за космическия прах демек пак за стартостта и каво остава.

Абе хайде дерзайте и лек ви ден

# 400
:Мисля си ,че Харун е казал на Мелда ,че той е Хакъ.!

Права си! Пълно отчаяние и безнадеждност имаше в погледа й. Край на играта!
[/quote]

Аз си мисля обаче ,че  ще стане още по -гадна!
След като се намери бебчето, ще застане открито пред Еда и ще и каже ,че сега е време Харун да се погрижи за нея и нейното бебе!
Да не се меси в живота им защото те са едно семейство ,тя е неговата жена и т.н.!
Еда естествено ще се почувства виновна и ще прогони Харун!

Следващите десетина серии,ще сме свидетели на тяхната мъка от това ,че са разделени и на напредващата бременност на Мелда!
За подсилване на емоциите ще вкарат и нови персонаж - дизайнера,който ще се влюби в Еда!
Така ще се подсили мъката и ревността на Харун ,който ще се разкъсва между любовтта и дълга!!
Всичко това ще продължи до разобличаването на Мелда,което според мен, няма да е скоро!!

# 401
а днеска няма ли резюме още за 41 серия

# 402
гледам новия фрагман и си мисля абе има развитие Еда има нова ролкля Харун вече с яке  hahaha hahaha

определено серията ще е Ямур Нарде

дажамил не го дадоха някъде за да видим дали разбира че имало Хакъ и че нали другото дето и ние го знаем.

Струва ми се че очевидно Харун ще каже на Мелда че е с Еда. или по скоро се е усетил че Мелда знае за тях и затова гледаше така кофти милия когато остави Мелдата (направо щеше да я убие с поглед)

# 403
аа да ще има и доста голяма доза от това как Еда се побърква заради Ямур.

Но ми е интересно как ше свърши пак в някакво очакване както всяка серия да очакваме някакви въпросителни ??????? любопитна съм какъв ще е този път края

# 404
Аз мисля че Харун казва на Мелда че всичко м/у тях е свърщило отдавна и няма нишо което може да го спре ...а явно тя му казва за пореден път за онави нощ на яхтата и тяхното''дете'' ... и сигурно се е ядосал и и е казал че за него има само една жена иедно дете и това са Ямур и Еда .. и така той се маха а тя реве  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт