ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 68 089
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Да, цените...ама нас ни вика на два месеца веднъж, а останалото време се чуваме по тел., така че не идва много...

# 211
Имам въпрос - детето ми от 2 дена приема ХЛ за остро състояние - кашлица на 1 минута, задна хрема, запушен нос. Много добре се повлия от лекарството - още на другия ден кашлицата рязко намаля, другите симптоми затихват също, снощи спахме спокойно след две безсънни и тежки нощи. Но тази сутрин го заболя коремчето и повърна два пъти. Дали е някаква реакция към ХЛ, лечебна криза или нова болест? Следва ли да се смени лекарството в този случай? По-късно ще го заведа при хомеопата, защото чакам да се проявят други симптоми или да затихнат тези.

# 212
  • Пловдив
Mина, в момента има такъв вирус с повръщане и болки в коремчето. Може би е съвпадение. Но все пак се обади на хомеопата за да прецени как ще продължите  Peace

# 213
Ооо ясно,разбрах,извинявам се много  tandonova79 bouquet
Сигурна съм ,че сте в добри ръце Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 13:43 от nor4y

# 214
И малкото е със такъв вирус Tired

# 215
  • в матрицата
Гледам Цонка добре се е изказала по моите болни въпроси. Аз вече със сигурност твърдя, че няма значение дали си дипломирам хомеопат, особено в БГ, пак може да си некадърен, а за съжаление в повечето случаи, така се получава. След моя пореден горчив опит, вече със сигурна, че като чуя за хомеопат от хомеопатичното общество, ще бягам надалеч!!!!
Искам да кажа на мамите, четящи тук, не вярвайте на " хомеопатите" пишещи тук, те нямат нищо общо с хомеопатията, и със сигурност няма да ви помогнат  Peace - казвам го от личният си горчив опит

# 216
  • Пловдив
Гледам Цонка добре се е изказала по моите болни въпроси. Аз вече със сигурност твърдя, че няма значение дали си дипломирам хомеопат, особено в БГ, пак може да си некадърен, а за съжаление в повечето случаи, така се получава. След моя пореден горчив опит, вече със сигурна, че като чуя за хомеопат от хомеопатичното общество, ще бягам надалеч!!!!
Искам да кажа на мамите, четящи тук, не вярвайте на " хомеопатите" пишещи тук, те нямат нищо общо с хомеопатията, и със сигурност няма да ви помогнат  Peace - казвам го от личният си горчив опит

Ох,може и да си права...но тагава как да се ориентираме кой кой  е??? Rolling EyesИ от обществото ако са измамници,тогава???

# 217
Сузи, сложи картите на масата. Крайно време е да започем да наричаме нещата с истинските им имена. И всеки да носи отговорност за постъпките си.  Peace

# 218
  • Пловдив
Може ли едно и също хапче да лекува всички болести?

Нямам нищо против хомеопатията, просто ми е чудно. Може ли едно и също хапче, при това толкова малко (по-малко от грахово зърно), да се използва за лечение на всякакви болести? Може и още как, ще ви кажат известните специалисти-хомеопати.

Знаехте ли, например, че има такова за премахане влиянието на единия близнак над другия?? Ами, не знаехте, но има. Аз обаче и със сигурност не спрях да обичам по-малко близначката си след като го пих известно време.

Има, разбира се, също и "бели, малки чудеса" за вдигане на самочувствието, против грип, алергия, ревност, а ако се напънат, може скоро да измислят хомеопатично хапче и за безпаричие. В смисъл - последното да не ни разболява постоянно.

В Уикипедия човек може да прочете следното определение за хомеопатията:

"Хомеопатията е метод от алтернативната медицина. В основата му е използването като лекарство на силно разредена форма на вещество, причиняващо симптомите на съответната болест.

Хомеопатичните лекарства са направени от минимални дози от едно единствено (като правило) вещество, което се разрежда във вода, докато от него не остане и една единствена молекула..."

Мисля си все пак и въпреки че не вярвам много в бялото мини-хапче (против близнаци), че всичко в живота е въпрос на внушение. И на желание.

Хората смятат, а пък и да кажем, че съм го виждала с очите си, че с внушение можеш да излекуваш дори и неизлечима болест. Само трябва малко да се напънеш. Да го поискаш с цялото си сърце. Само ти трябва малко вяра. Нужно е да си повярваш. И не става въпрос само за здраве.

Така че нека си ги има - белите чудеса. Може просто някой да ги оцвети, че да са по-забавни, като ги приемаме. Бъдете здравички и с богато въображение. Последното май е най-якото ни оръжие.

Как бихте коментирали тази статия??? Wink

# 219
Suzza за Камелия ли говориш? И тя ли не ви помогна? А сега накъде?

# 220
  • в матрицата
Сузи, сложи картите на масата. Крайно време е да започем да наричаме нещата с истинските им имена. И всеки да носи отговорност за постъпките си.  Peace
temida, явно не следиш темата, предишната тема много неща казах, и пак ще ги кажа, ако трябва, но хората тук ме обвиниха, че решавам лични проблеми.
Кажи какво искаш да знаеш и почвам, защото много ми се насъбра от хомеопати експериментатори със здравето ми и това на детето ми най-вече!!!

# 221
  • в матрицата
Suzza за Камелия ли говориш? И тя ли не ви помогна? А сега накъде?
sky,  говоря за цялата им организация. За въпроса" сега на къде", честно казано незнам.... Знам, че хомеопатията помага, но знам също, че хомеопати в БГ може и да няма....  Със сигурност няма да се откажа от хомеопатията, но явно ме чака труден и дълъг път.

# 222
Искрено ти желая да намериш своя хомеопат.. трудно е след толкова разочарования да изгрдадиш доверие.. замисляла ли си се лично да се заемеш с изучаване и практикуване.. в твоя случай мисля, че би било най-уместния вариант.. поне аз така бих направила

# 223
Цитат
Мисля си все пак и въпреки че не вярвам много в бялото мини-хапче (против близнаци), че всичко в живота е въпрос на внушение. И на желание.
Хората смятат, а пък и да кажем, че съм го виждала с очите си, че с внушение можеш да излекуваш дори и неизлечима болест. Само трябва малко да се напънеш. Да го поискаш с цялото си сърце. Само ти трябва малко вяра. Нужно е да си повярваш. И не става въпрос само за здраве.
Така че нека си ги има - белите чудеса. Може просто някой да ги оцвети, че да са по-забавни, като ги приемаме. Бъдете здравички и с богато въображение. Последното май е най-якото ни оръжие.
Как бихте коментирали тази статия???
[/quote]

Малко трудно бебета и животни биха могли да си внушат каквото и да е. А както знаете и те се лекуват с хомеопатия. Хомеопатията нито може да лекува всичко, нито пък е само внушение - може би истината е някъде по средата...

# 224
  • в матрицата
Искрено ти желая да намериш своя хомеопат.. трудно е след толкова разочарования да изгрдадиш доверие.. замисляла ли си се лично да се заемеш с изучаване и практикуване.. в твоя случай мисля, че би било най-уместния вариант.. поне аз така бих направила
sky, разбира се ,че съм се замисляла, но кой ще ме научи? Тук, само ХО води " курсове"  и като занм кой им преподава и как......
Другото е, че хомеопата трудно може да лекува себе си, да на детето може и да мога да помогна.....
Аз имам някои идеи, дадени ми от човек запознат с хомеопатията и хомеопатите, но все още мисля... както казваш, вече нямам вяра на никой...

Общи условия

Активация на акаунт